Manje sto ga nevoli, nego sto je nevaspitana stoka, ostaviti covjeka u takvoj situaciji, moguce da je posle udesa i nepokretan,france wrote:zato sto ga ne volikomsija wrote:Ljubav? Tesko da je samo to dovoljno
Evo nesto sto sam nasao na jednom forumu pa prosudite samiPozdrav
od danas sam postala nova forumašica. Kako je ova tema zatvorena ,otvaram novu jer me zanimaju mišljenja i savjeti dobro namjernih forumaša.Kao što samo pitanje glasi u braku sam već dugi niz godina i imam dvoje odrasle djece. Brak je vrlo skladan pun uzajamnog poštovanja i tolerancije. No desilo se ono što sam najmanje očekivala, zavoljela sam drugog.Dogodilo se sasvim slučajno ali je obostrano i vrlo jako. Što me dovelo u takovu situaciju? Moj suprug je doživio prometnu nesreću i od tada je postao inpotentan. To traje već nekoliko godina, on ne želi nikakvu strunu pomoć. To me najprije iznenadilo, onda rastužilo a sada i razočaralo. Nisam stara i potrebna mi je ljubav koju više od mog supruga neću dobiti. Lijep pozdrav.
a ona bi sada njega ostavila da se kecka sa drugima, ljubav joj je potrebna...ona stvar joj je potrebna, stoki nevaspitanoj...