Pa nisam mislila takoinsomnia wrote: 17 Sep 2020, 22:31 Kako ti opisa trebalo bi ti biti cast i zadovoljstvo da te zakolju

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Pa nisam mislila takoinsomnia wrote: 17 Sep 2020, 22:31 Kako ti opisa trebalo bi ti biti cast i zadovoljstvo da te zakolju
Što ne mogu šupljeNora Ibsenova wrote: 17 Sep 2020, 22:26Nije tu uopšte akcenat na tome prepoznaje li ona nož ili ne, akcenat je na tome da ni na koji način ne smiješ životinju prepasti, uznemiriti, niti joj pričinjavati bilo šta neugodno osim onog neophodnog.
A životinje prepoznaju svašta ..
Pustis im Mozarta, a iza ledja noz u ruci..Nora Ibsenova wrote: 17 Sep 2020, 22:26Nije tu uopšte akcenat na tome prepoznaje li ona nož ili ne, akcenat je na tome da ni na koji način ne smiješ životinju prepasti, uznemiriti, niti joj pričinjavati bilo šta neugodno osim onog neophodnog.
A životinje prepoznaju svašta ..
Ma pustiš Ženu od sultana i sama se ubijeanimals wrote: 17 Sep 2020, 22:53Pustis im Mozarta, a iza ledja noz u ruci..Nora Ibsenova wrote: 17 Sep 2020, 22:26
Nije tu uopšte akcenat na tome prepoznaje li ona nož ili ne, akcenat je na tome da ni na koji način ne smiješ životinju prepasti, uznemiriti, niti joj pričinjavati bilo šta neugodno osim onog neophodnog.
A životinje prepoznaju svašta ..![]()
Jesi ti neki vegan?animals wrote: 17 Sep 2020, 22:58 Kad sam bio mali gledao sam klanje zivotinja..
Poslije gledanja videa klanja ljudi u
Isilovaca, zabranio bi i klanje zivotinja..
Ima dova za to.animals wrote: 17 Sep 2020, 22:53Pustis im Mozarta, a iza ledja noz u ruci..Nora Ibsenova wrote: 17 Sep 2020, 22:26
Nije tu uopšte akcenat na tome prepoznaje li ona nož ili ne, akcenat je na tome da ni na koji način ne smiješ životinju prepasti, uznemiriti, niti joj pričinjavati bilo šta neugodno osim onog neophodnog.
A životinje prepoznaju svašta ..![]()
Nisam, ali sam alergican na tu vrstu ubijanja.Nora Ibsenova wrote: 17 Sep 2020, 22:59Jesi ti neki vegan?animals wrote: 17 Sep 2020, 22:58 Kad sam bio mali gledao sam klanje zivotinja..
Poslije gledanja videa klanja ljudi u
Isilovaca, zabranio bi i klanje zivotinja..![]()
Iste vjere a ne priznaju poslanika Muhameda a.sanimals wrote: 17 Sep 2020, 23:38 Jel to dokaz da su zidovi i muslimani iste vjere..
samo naziv izmjenjen..
Pa ovaj je kasnije napravio istu vjeru samo sa sobom u glavnoj ulozi.Mutevelija wrote: 18 Sep 2020, 01:26Iste vjere a ne priznaju poslanika Muhameda a.sanimals wrote: 17 Sep 2020, 23:38 Jel to dokaz da su zidovi i muslimani iste vjere..
samo naziv izmjenjen..![]()
Pricas gluposti,onda je i krscanstvo isto jer je abrahamova vjeraanimals wrote: 18 Sep 2020, 01:28Pa ovaj je kasnije napravio istu vjeru samo sa sobom u glavnoj ulozi.