E neka mu je bas.greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 11:07 Ybt, svalera se s ozenjenim muskarcem i poslije mu busi gume na autu i dere se da je kurvar. Ledteyebo, koji je to mozak![]()

To je i zasluzia kad pored zene ide trazit okolo
Moderator: VIP
E neka mu je bas.greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 11:07 Ybt, svalera se s ozenjenim muskarcem i poslije mu busi gume na autu i dere se da je kurvar. Ledteyebo, koji je to mozak![]()
Al to ti je povezano. Karma. On ubere budalu da bi nesto skuzia/naucia, da bi i drugi naucili. A sta si ti skuzia iz tog? Umisto da je on sam si kriv, ti skuzia kako je ona luda.
Ti opet ni rici o njemu.... Cccccccc... Zato i tribaju takve cure da takvin muskarcima daju vatre.greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 11:25 Skuzio sam da je neinteligentna i vandal. Reklo bi se savrsena za uzora mladim hanumama, koje je vidim vec svesrdno podrzavaju![]()
Je l' me zayebavas? Pa sta cu pricati o njemu, debil ko debil. To je neupitno.Saga wrote: 18 Sep 2020, 11:34Ti opet ni rici o njemu.... Cccccccc... Zato i tribaju takve cure da takvin muskarcima daju vatre.greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 11:25 Skuzio sam da je neinteligentna i vandal. Reklo bi se savrsena za uzora mladim hanumama, koje je vidim vec svesrdno podrzavaju![]()
Ja ju podrzavan. I sve te koje budu s ozenjenima nek slobodno budu agresivne. Sta tipovi traze-dobit ce. One su slobodne. Nije njih za osudjivat, nego njega. Tocka. I belj.
Slazem se u potpunosti..greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 11:41Je l' me zayebavas? Pa sta cu pricati o njemu, debil ko debil. To je neupitno.Saga wrote: 18 Sep 2020, 11:34
Ti opet ni rici o njemu.... Cccccccc... Zato i tribaju takve cure da takvin muskarcima daju vatre.
Ja ju podrzavan. I sve te koje budu s ozenjenima nek slobodno budu agresivne. Sta tipovi traze-dobit ce. One su slobodne. Nije njih za osudjivat, nego njega. Tocka. I belj.
A ti podrzavas ludacu koja pravi frku ne sto je on qrvar(jer je to bio samim time sto je bio s njom) nego sto je nas'o mladju i ljepsu. I plus otkud njoj pravo da rusi tudje. Msm kakvo ti je to razmisljanje
Imas krivo razmisljanje. Ne rusi ona nista, ON je srusia. On je bia u braku, ne ona. On vara, a ne ona. A nju definitivno podrzavan jel je on to zasluzia.greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 11:41Je l' me zayebavas? Pa sta cu pricati o njemu, debil ko debil. To je neupitno.Saga wrote: 18 Sep 2020, 11:34
Ti opet ni rici o njemu.... Cccccccc... Zato i tribaju takve cure da takvin muskarcima daju vatre.
A ti podrzavas ludacu koja pravi frku ne sto je on qrvar(jer je to bio samim time sto je bio s njom) nego sto je nas'o mladju i ljepsu. I plus otkud njoj pravo da rusi tudje. Msm kakvo ti je to razmisljanje
Hajmo se sloziti da se ne slazemoSaga wrote: 18 Sep 2020, 11:48Imas krivo razmisljanje. Ne rusi ona nista, ON je srusia. On je bia u braku, ne ona. On vara, a ne ona. A nju definitivno podrzavan jel je on to zasluzia.greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 11:41 Je l' me zayebavas? Pa sta cu pricati o njemu, debil ko debil. To je neupitno.
Tu moras jasno vidit razliku. Ja, osobno, nikad ne bi bila s ozenjenim muskarcem. Da mi se (ne daj Boze) takvo nesto i desi sigurno ne bi pravila frku kad bi me ostavi. Jer nisan takav tip zene. Ali podrzavan tu ludacu koja to radi jer mislin da je tip upravo takvu zasluzia. Ne zbog nje, ona mi je tu nebitna. Nego zbog njega. Nek mu zagorca zivot kad to nisu u stanju njegova supruga i ta nova ljubavnica.![]()
hAlatMerlin246 wrote: 18 Sep 2020, 13:21 Ja ocekujem sad nekog generala s bradom od 2 metra, seksi telo, pogled taman mrk zajeban ovo ono.. Kad onooo![]()
Mrcina debela smezgurana![]()