Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 11:07
Ybt, svalera se s ozenjenim muskarcem i poslije mu busi gume na autu i dere se da je kurvar. Ledteyebo, koji je to mozak
E neka mu je bas.
To je i zasluzia kad pored zene ide trazit okolo
greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 11:07
Ybt, svalera se s ozenjenim muskarcem i poslije mu busi gume na autu i dere se da je kurvar. Ledteyebo, koji je to mozak
E neka mu je bas.
E neka mu je bas.
Ma yebo njeg', pricam o njenoj inteligenciji
Al to ti je povezano. Karma. On ubere budalu da bi nesto skuzia/naucia, da bi i drugi naucili. A sta si ti skuzia iz tog? Umisto da je on sam si kriv, ti skuzia kako je ona luda.
Luda je sta je isla imat ista s njim, ovo sta ga proziva je samo bonus koji je on zasluzia.
greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 11:25
Skuzio sam da je neinteligentna i vandal. Reklo bi se savrsena za uzora mladim hanumama, koje je vidim vec svesrdno podrzavaju
Ti opet ni rici o njemu.... Cccccccc... Zato i tribaju takve cure da takvin muskarcima daju vatre.
Ja ju podrzavan. I sve te koje budu s ozenjenima nek slobodno budu agresivne. Sta tipovi traze-dobit ce. One su slobodne. Nije njih za osudjivat, nego njega. Tocka. I belj.
greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 11:25
Skuzio sam da je neinteligentna i vandal. Reklo bi se savrsena za uzora mladim hanumama, koje je vidim vec svesrdno podrzavaju
Ti opet ni rici o njemu.... Cccccccc... Zato i tribaju takve cure da takvin muskarcima daju vatre.
Ja ju podrzavan. I sve te koje budu s ozenjenima nek slobodno budu agresivne. Sta tipovi traze-dobit ce. One su slobodne. Nije njih za osudjivat, nego njega. Tocka. I belj.
Je l' me zayebavas? Pa sta cu pricati o njemu, debil ko debil. To je neupitno.
A ti podrzavas ludacu koja pravi frku ne sto je on qrvar(jer je to bio samim time sto je bio s njom) nego sto je nas'o mladju i ljepsu. I plus otkud njoj pravo da rusi tudje. Msm kakvo ti je to razmisljanje
Saga wrote: 18 Sep 2020, 11:34
A ti podrzavas ludacu koja pravi frku ne sto je on qrvar(jer je to bio samim time sto je bio s njom) nego sto je nas'o mladju i ljepsu. I plus otkud njoj pravo da rusi tudje. Msm kakvo ti je to razmisljanje
Slazem se u potpunosti..
Ja sam prvo mislila da mu je to zena i da su njih dvoje bili u braku i da je ona kad je saznala za prevaru to uradila.. A onda sam procitala i vidjela njen video gdje kaze da je ona ljubavnica i da on ima 4 djece i nju je razljutilo kad je cula snimak gdje se dogovarao s nekim curama da se nadju
I jos ona njega u tom video pljuje, kao zasluzio je varao je.. A ova ljubavnica mu bila znaci haos
Saga wrote: 18 Sep 2020, 11:34
Imas krivo razmisljanje. Ne rusi ona nista, ON je srusia. On je bia u braku, ne ona. On vara, a ne ona. A nju definitivno podrzavan jel je on to zasluzia.
Tu moras jasno vidit razliku. Ja, osobno, nikad ne bi bila s ozenjenim muskarcem. Da mi se (ne daj Boze) takvo nesto i desi sigurno ne bi pravila frku kad bi me ostavi. Jer nisan takav tip zene. Ali podrzavan tu ludacu koja to radi jer mislin da je tip upravo takvu zasluzia. Ne zbog nje, ona mi je tu nebitna. Nego zbog njega. Nek mu zagorca zivot kad to nisu u stanju njegova supruga i ta nova ljubavnica.
greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 11:41
Imas krivo razmisljanje. Ne rusi ona nista, ON je srusia. On je bia u braku, ne ona. On vara, a ne ona. A nju definitivno podrzavan jel je on to zasluzia.
Tu moras jasno vidit razliku. Ja, osobno, nikad ne bi bila s ozenjenim muskarcem. Da mi se (ne daj Boze) takvo nesto i desi sigurno ne bi pravila frku kad bi me ostavi. Jer nisan takav tip zene. Ali podrzavan tu ludacu koja to radi jer mislin da je tip upravo takvu zasluzia. Ne zbog nje, ona mi je tu nebitna. Nego zbog njega. Nek mu zagorca zivot kad to nisu u stanju njegova supruga i ta nova ljubavnica.
Ako si vec bila s ozenjenim i zaljubila se toliko u njega ok jebiga, desava se.. al bar suti.. govno si i ti i on i suti..
al prozivati samo njega da je govno i glumiti neku moralnu vertikalu, cak i zrtvu zbog toga sto je sad tebe prevario s nekom trecom..
Nenormalno i jadno i bolesno.
A ova agresija, napad i ponasanje je za psihijatra
Pa kakav sam ja video dobila za svog bivseg trebala sam glavu da mu razbijem i palo mi je to napamet Al naravno ja sam uzdigla se iznad situacije
Reko hvala prijatno bilo je leepo i to je to.. Svak sebi