Obuci se u ono u cemu se ugodno osjecas..
jer sve drugo je samo mucenje i gubitak samopouzdanja..
Moderator: VIP
Obuci se u ono u cemu se ugodno osjecas..
Vidi momka vid mu kaputa
Turi na autfit
Meto sam se ima ihajhaj u autfitu
Bogam ja zaboravila vise i kako izgledas...
Nemoj.greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 20:58 Crnka, lijepa ko hurija, zgodna samo tako i na nelosem glasu uda se za debila, lokalnog kabadhiju. I taj debil dobije 5 god cuze i sad ona cami, ceka. Mozda bi huda i sta ta tlane, ali niko ne smije. Doduse, ja bih riskirao
Seka neka garant
ajme opet nova idejagreeneyes wrote: 18 Sep 2020, 20:58 Crnka, lijepa ko hurija, zgodna samo tako i na nelosem glasu uda se za debila, lokalnog kabadhiju. I taj debil dobije 5 god cuze i sad ona cami, ceka. Mozda bi huda i sta ta tlane, ali niko ne smije. Doduse, ja bih riskirao
Haj nece li dragi Allah dat,
Sve bolja od boljeZanki wrote: 18 Sep 2020, 21:08ajme opet nova idejagreeneyes wrote: 18 Sep 2020, 20:58 Crnka, lijepa ko hurija, zgodna samo tako i na nelosem glasu uda se za debila, lokalnog kabadhiju. I taj debil dobije 5 god cuze i sad ona cami, ceka. Mozda bi huda i sta ta tlane, ali niko ne smije. Doduse, ja bih riskirao![]()
idi lezi
Nema rodjo od tog nista
greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 20:58 Crnka, lijepa ko hurija, zgodna samo tako i na nelosem glasu uda se za debila, lokalnog kabadhiju. I taj debil dobije 5 god cuze i sad ona cami, ceka. Mozda bi huda i sta ta tlane, ali niko ne smije. Doduse, ja bih riskirao
Od ove godine. Rano jelESibila wrote: 18 Sep 2020, 21:28greeneyes wrote: 18 Sep 2020, 20:58 Crnka, lijepa ko hurija, zgodna samo tako i na nelosem glasu uda se za debila, lokalnog kabadhiju. I taj debil dobije 5 god cuze i sad ona cami, ceka. Mozda bi huda i sta ta tlane, ali niko ne smije. Doduse, ja bih riskirao
koliko dugo je u cuzi lik ?
ako je dugo sama..postace usamljena..postace joj
dosadno cekati.... .ako ti ne rizikujes neko ce vec drugi uletit sigurno..![]()