Ma poslace nam tetka po kurac obojici

NeB ja zavrsio na divljem zapadu da je on slala
Drzi se ti toga, dobro ti to
Pusti fufeta, sam sere bezveze
Moderator: Krokodil Behko
Ma poslace nam tetka po kurac obojici
To je ono najgore. Vi stariji, zreli ljudi ste mi najveće razočarenje.
Pa eto vidis,Fufe wrote: 18 Sep 2020, 14:53To je ono najgore. Vi stariji, zreli ljudi ste mi najveće razočarenje.
Krećem od svog babe, amidža i tetkova - sve visokoobrazovani ljudi, ali tvrdoglavi kao mazge.
Nažalost, je li. Ni truna razumijevanja, otvorenosti, spremnosti da se sasluša nečiji prijedlog i možda usvoji.
I svi ste takvi. Ponavljam, nažalost.
Od vas sam očekivao otvorenost, transparentnost, razumijevanje, kompromis, spremnost na dijalog...
Kurč.ina, što bi rekao čiko iz mrhovog videa. Eto šta sam dobio.
Je l to uđe u ozbiljne godine, zatvori se i samo fura svoje kao jedino ispravno.
To je fenomen podjednako rasprostranjen među vjernicima i ateistima.
Za razliku od vas, ja se vodim ajetom koji kaže da smo podijeljeni u grupe i narode kako bismo se upoznavali i razmjenjivali iskustva tj učili jedni od drugih.
Al et, tako je kako je.
Kako ce ti poslati kad si joj sina davioFuddo wrote: 18 Sep 2020, 14:32Ma poslace nam tetka po k.... obojiciHAVANA wrote: 18 Sep 2020, 14:20
Sta cu brate. Ti tako kako sam ti znas, ja cu po svom. Ne umijem bolje.Ganjam papire da idem u njemacku. Ima fudo tetku u ludwigshafenu poslace mi garantno.
![]()
NeB ja zavrsio na divljem zapadu da je on slala
Drzi se ti toga, dobro ti to
Pusti fufeta, sam sere bezveze
Ne znam bolan sta da te poslusam, eto haj reci? Totalno razlicita stajalista i cilj. Ja sta sam zamislio 80%zavrsio.Ti bi nake krave ganjo i izvozio, rent a car otvaro, avioni, kamioni, milioni... Ja bi da pobjegnem od toga. Na vrh glave mi trke, frke... Samo ti, sretno ti bilo. Meni ne treba. Ja imam sta mi treba.Fufe wrote: 18 Sep 2020, 14:53To je ono najgore. Vi stariji, zreli ljudi ste mi najveće razočarenje.
Krećem od svog babe, amidža i tetkova - sve visokoobrazovani ljudi, ali tvrdoglavi kao mazge.
Nažalost, je li. Ni truna razumijevanja, otvorenosti, spremnosti da se sasluša nečiji prijedlog i možda usvoji.
I svi ste takvi. Ponavljam, nažalost.
Od vas sam očekivao otvorenost, transparentnost, razumijevanje, kompromis, spremnost na dijalog...
Kurč.ina, što bi rekao čiko iz mrhovog videa. Eto šta sam dobio.
Je l to uđe u ozbiljne godine, zatvori se i samo fura svoje kao jedino ispravno.
To je fenomen podjednako rasprostranjen među vjernicima i ateistima.
Za razliku od vas, ja se vodim ajetom koji kaže da smo podijeljeni u grupe i narode kako bismo se upoznavali i razmjenjivali iskustva tj učili jedni od drugih.
Al et, tako je kako je.
Nisam popio bio kahve haman.
Mutevelija wrote: 18 Sep 2020, 21:26 Nego konto sam imal kakav posao u Sarajevu i stanmoglo bi se malo u prijstolnici radit.
Valjda su tam bolja radnicka prava.
Nesto oko vodoovoda
Joj kad bi se ufuro nakon 3 mjeseca kakav triconja i njegov govor.
Govorio sam o kroničnom nedostatku radne snage koji si spominjaoHAVANA wrote: 18 Sep 2020, 21:22 Ne znam bolan sta da te poslusam, eto haj reci? Totalno razlicita stajalista i cilj. Ja sta sam zamislio 80%zavrsio.Ti bi nake krave ganjo i izvozio, rent a car otvaro, avioni, kamioni, milioni