A cim sam te potcjenila, ako mogu znati?Lavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 20:50Oh, ah, ma nemoj. Pa ti si mene podcijenila.Saga wrote: 20 Sep 2020, 20:49Al smo osjetljivi
Nisi ljudi glupi, kuze ljudi sve. I mene i tebe. Najgore je potcjenjivanje.Ja sam napisala sto sam napisala iz empatije prema alfa-forumskim-muskicima.
![]()
Ženska tema
Moderator: Krokodil Behko
Re: Ženska tema
E ako je tebi Pattison zgodan onda mi je sve jasnoLavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 20:55Oet on ujeda.
Zgodan je kao kombinacija Omara Borkana, Hrithik Roshana i Roberta Pattinsona.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
- Status: Offline
Time sto si izjavila kako se zelim predstaviti onakvom kakva nisam. Ti me valjda znas u dusu?
Last edited by Lavlje_srce on 20 Sep 2020, 21:04, edited 1 time in total.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Te kombinacije rijetko kad valjajuLavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 20:55Oet on ujeda.
Samo sabura
- Lavlje_srce
- Alienka

Evo nastavljas provocirati. Tebi je nesto jasno? Ne bih rekla.
Not just a great actor, this charming personality has won many hearts over the past few years. After his debut in Twilight, girls have been fighting over ‘team Robert vs Team Taylor’ (Although, Taylor isn’t that bad either). Robert has been appearing in the list for top 10 hottest men since 2010 and people still love him.
He has worked in multiple movies and never failed to impress his fans with a new and exciting role. Robert was also a musician. He still plays guitar and composes his own music. He was on the list of Forbes Celebrity 100.
Other than this, Robert has modelled for many famous brands and his pictures are really fascinating to look at.
Ok, vazi. Vjerovacu forumskim misljenjima umjesto vlastitim ocima.
Memento Mori
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8050 times
- Been thanked: 19046 times
- Status: Online
Zasto je meni ovaj nekako odbojan 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22487 times
- Been thanked: 20609 times
Čuj kao Darren Fletcher

People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Oprosti molim te stavljas mi rici u usta, odnosno slova u tipkovnicu.Lavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 21:00Time sto si izjavila kako se zelim predstaviti onakvom kako nisam. Ti me valjda znas u dusu?![]()
![]()
![]()
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8050 times
- Been thanked: 19046 times
- Status: Online
Ja kad sam prvi put vidjela Pattinsona bilo je wtf sta je OVO.
Al sam brzo skontala da ima nesto sto privlaci i to definitivno nije izgled.
Draga zeno kakva je provokacija reci da je Pattison jadnicak koji nije vidio tipa ni u tragovima.Lavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 21:03Evo nastavljas provocirati. Tebi je nesto jasno? Ne bih rekla.
Not just a great actor, this charming personality has won many hearts over the past few years. After his debut in Twilight, girls have been fighting over ‘team Robert vs Team Taylor’ (Although, Taylor isn’t that bad either). Robert has been appearing in the list for top 10 hottest men since 2010 and people still love him.
He has worked in multiple movies and never failed to impress his fans with a new and exciting role. Robert was also a musician. He still plays guitar and composes his own music. He was on the list of Forbes Celebrity 100.
Other than this, Robert has modelled for many famous brands and his pictures are really fascinating to look at.
Ok, vazi. Vjerovacu forumskim misljenjima umjesto vlastitim ocima.![]()
Zasto si tako ratoborna?
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8353 times
Simpa su mi tvrdoglavi i drski, njih je najlakše izbaciti iz cipela.Lavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 20:43
Ma sanse nema, kao sto ne bih zeljela da se moja fotka objavi, tako ne bih kacila ni tudju. Ima prelijepu facu i prezgodan je, moraces mi vjerovati na rijec. Kao sto sam rekla, nije whole package, tvrdoglav je i drzak. Tesko bi se nakon pocetnog Wow odrzao na forumu.Zizi505 wrote: 20 Sep 2020, 18:06 Lavlje, hajde postavi mu fotku ovdje, barem od vrata naniže, da ne zamišljam uprazno, proradila mi znatiželja.![]()
Ma uloge. Daju mu se uloge zagonetnih, intrigantnih tipova.Maja wrote: 20 Sep 2020, 21:09 Ja kad sam prvi put vidjela Pattinsona bilo je wtf sta je OVO.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24858 times
- Been thanked: 27586 times
Od te trojice lajkam novog Betmena.
Ima ono nesto, istina.
Ima ono nesto, istina.
Last edited by Shadow on 20 Sep 2020, 21:19, edited 1 time in total.
Acta non Verba
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22487 times
- Been thanked: 20609 times
Ma za Robertom su slinile uglavnom tinejdžerke i one malo starije. Twilight saga je za njih.
Sreća pa je počeo dobijati ozbiljne uloge u posljednje vrijeme, pa je ludost za njim malo izlapila. Nije loš glumac.
Sreća pa je počeo dobijati ozbiljne uloge u posljednje vrijeme, pa je ludost za njim malo izlapila. Nije loš glumac.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8353 times
Googlah prvu dvojicu, mlaki miLavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 20:55Oet on ujeda.
- Lavlje_srce
- Alienka

Ne, ne 'kuzim'. Nacrtaj mi da bi izdominirala u ovoj besmislenoj kvazi-diskusiji. Napisala si provokaciju na moj racun, to smo svi vidjeli, a samo sam rekla da na forumu nedostaje alfa-muzjaka. Sumnjam da bi izdrzao 'ulete' pa ga necu zvati da dodje.Saga wrote: 20 Sep 2020, 21:08Oprosti molim te stavljas mi rici u usta, odnosno slova u tipkovnicu.Ja sam samo ustvrdila da ne znam kakva si, objektivno. Jer te nikad nisan vidila. Te da se oslanjam na ono kakvom se prezentiras. Nit znam kakva si tjelesno, a ni u dusu. Ali vidin sta tipkas. Kuzis?
Mirna Bosna i Hrvatska sad?
Last edited by Lavlje_srce on 20 Sep 2020, 21:19, edited 1 time in total.
Memento Mori