Ne valja nista.
Bledolik u licu.
Moderator: Krokodil Behko

Da se i ti, ko nasa Zagi, ne lozis na SulejmanaZizi505 wrote: 20 Sep 2020, 21:15Googlah prvu dvojicu, mlaki miLavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 20:55
Oet on ujeda.
Zgodan je kao kombinacija Omara Borkana, Hrithik Roshana i Roberta Pattinsona.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Fali još samo Venera pa da se zaokruži
Ma sta tebe muci zeno draga?Lavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 21:16Ne, ne 'kuzim'. Nacrtaj mi da bi izominirala u ovoj besmislenoj kvazi-diskusiji. Napisala si provokaciju na moj racun, to smo svi vidjeli, a samo sam rekla da na forumu nedostaje alfa-muzjaka. Sumnjam da bi izdrzao 'ulete' pa ga necu zvati da dodje.Saga wrote: 20 Sep 2020, 21:08Oprosti molim te stavljas mi rici u usta, odnosno slova u tipkovnicu.Ja sam samo ustvrdila da ne znam kakva si, objektivno. Jer te nikad nisan vidila. Te da se oslanjam na ono kakvom se prezentiras. Nit znam kakva si tjelesno, a ni u dusu. Ali vidin sta tipkas. Kuzis?
Mirna Bosna i Hrvatska sad?

A i da dovede nakog alfa muzjacinu-sta to nama znaci? Mi svakako ne mozemo gore od ovogMarlboroGold wrote: 20 Sep 2020, 21:18 Ti ako na osnovu forumanja možeš procijeniti ko je alfa a ko ne onda svaka ti čast.

Ja ba niĐe vezegreeneyes wrote: 20 Sep 2020, 21:22A i da dovede nakog alfa muzjacinu-sta to nama znaci? Mi svakako ne mozemo gore od ovogMarlboroGold wrote: 20 Sep 2020, 21:18 Ti ako na osnovu forumanja možeš procijeniti ko je alfa a ko ne onda svaka ti čast.![]()

Ovo ti mlako?

Pa bi se taj forumski alfa triba borit s njenim alfom za nju... A i ona je alfa?Zizi505 wrote: 20 Sep 2020, 21:25 Lavlje_srce, a da se tebi nije svidio neki od ovih naših forumaša, za kojeg prepostavljaš da bi mogao biti alfa, pa očekuješ njegovu reakciju na tvoje zapažanje i da vidiš onda ima li potencijal alfe?![]()