Ne znam o cemu pricate, puno mi za citati. Ja stavila samo da pare oci
I ne diraj mi ga
Moderator: Krokodil Behko

Ne znam o cemu pricate, puno mi za citati. Ja stavila samo da pare oci

A sta tebe muci cakana?Saga wrote: 20 Sep 2020, 21:21Ma sta tebe muci zeno draga?
Ulazis u rasprave, pilis i onda mene optuzujes da zelin izdominirat? Nije sve provokacija. Mogla si dobit i uvid. Kad bi bila malo samosvjesnija.
Ma...
Mozemo mi pilu okrenut i obrnuto. Sta si ti provocirala sve muskarce na forumu i tvrdila da nema alfa muzjaka? Cemu to? Zasto to radis?
Nebitno.

Dje me nadje.Zizi505 wrote: 20 Sep 2020, 21:25 Lavlje_srce, a da se tebi nije svidio neki od ovih naših forumaša, za kojeg prepostavljaš da bi mogao biti alfa, pa očekuješ njegovu reakciju na tvoje zapažanje i da vidiš onda ima li potencijal alfe?

Alfe se poznaju po tome kad nemaju potrebu da izdominiraju, već su prirodno takvi. I muškarci i žene takve vrlo lako mogu prepoznati, ali je teško za forum. Moraš ipak poznavati osobu, a dojam te može dobro zajebati ne samo po pitanju ko je alfa.Lavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 21:32Neki dojam se moze steci, posebno kad si duze tu. Neki se slomise da izdominiraju. Sad je li to hiperkompenzacija za ono sto nemaju u reali, o tome bi se dalo diskutirati.MarlboroGold wrote: 20 Sep 2020, 21:18 Ti ako na osnovu forumanja možeš procijeniti ko je alfa a ko ne onda svaka ti čast.

Iz mog kuta nitko se nikom nije nakacia.Lavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 21:39A sta tebe muci cakana?Saga wrote: 20 Sep 2020, 21:21Ma sta tebe muci zeno draga?
Ulazis u rasprave, pilis i onda mene optuzujes da zelin izdominirat? Nije sve provokacija. Mogla si dobit i uvid. Kad bi bila malo samosvjesnija.
Ma...
Mozemo mi pilu okrenut i obrnuto. Sta si ti provocirala sve muskarce na forumu i tvrdila da nema alfa muzjaka? Cemu to? Zasto to radis?
Nebitno.Glasnogovornica si forumskih muskaraca, pa si mi se nakacila i nikako da sjases?
![]()
Na vasa pitanja sam odgovorila vec u odgovoru Zanki, samo sam naglas razmisljala (ocito sam takla zicu cim ima ovoliko reakcija).![]()
Samosvjesnija?Ok, mea culpa.
![]()

Joj, ja ga nikako ne volim. Prculjak mali.

Challenge accepted

On je nesto poslije delteSaga wrote: 20 Sep 2020, 21:39 Meni je simpa keanu reeves, ali zato sto je kanadjanin.Nije umisljen, donira. Normalan covik.

Slazem se.MarlboroGold wrote: 20 Sep 2020, 21:43Alfe se poznaju po tome kad nemaju potrebu da izdominiraju, već su prirodno takvi. I muškarci i žene takve vrlo lako mogu prepoznati, ali je teško za forum. Moraš ipak poznavati osobu, a dojam te može dobro zajebati ne samo po pitanju ko je alfa.Lavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 21:32Neki dojam se moze steci, posebno kad si duze tu. Neki se slomise da izdominiraju. Sad je li to hiperkompenzacija za ono sto nemaju u reali, o tome bi se dalo diskutirati.

Ja Keanua baš gotivim... još kad bi svi znali kroz šta je sve prošao taj čovjek...Saga wrote: 20 Sep 2020, 21:39 Meni je simpa keanu reeves, ali zato sto je kanadjanin.Nije umisljen, donira. Normalan covik.