Neću da mi nabija komplekse.
Ja jedva do desetke dobacio, a ona dejtala dvanaestke

Moderator: VIP
Nora Ibsenova wrote: 20 Sep 2020, 12:56 U wcu, uleti žena u kabinu do, trklja oko kaiša, kad poče prdit, trese se kabina. Evo sad čekam da opere ruke i ode, pa da izađem, da se ne postidi, garant je mislila da je sama![]()
Meni je želja živjeti u Istanbulu, ako neće ona ja bih rado s tobom na kafu.Fufe wrote: 20 Sep 2020, 14:01Ma kakva vrhbosna, bila po godine, nije tri mahale obišla.Lavlje_srce wrote: 20 Sep 2020, 13:18 Vrhbosnice, bila si u Istanbulu? Cini mi se da sam vidjela negdje da ste pisali ti i ?Fufe.
Napisite mi sta da ne propustim vidjeti aBd.![]()
Ja u turskoj imam boravišnu dozvolu
Hajmo mi fino na kafu pa ću ti objasnit sve što te zanima![]()
Osvrno sam se na ono tvoje lafinanje sa teme outfit.
Na kafu more, istanbul ne moreZizi505 wrote: 20 Sep 2020, 18:09 Meni je želja živjeti u Istanbulu, ako neće ona ja bih rado s tobom na kafu.
Ne kvari mi ustreptalost. Jedva cekam da ga vidim.
Sve iskreno i bez lazi napisano samo piciMerlin246 wrote: 20 Sep 2020, 21:45 Ovaj forum meni dodje kao neki osobni dnevnik.. Ja se ovde ispricam, iznesem sve sta imam, vi nesto komentirate, malo se nasmijem, malo iznerviram jos vise, i top.. Nekako se lakse osjecas kad podijelis misli i osjecaje.
I bas se procistis na neki nacin
![]()
Ne znam planiraš li vozit? To je problem.
Naravno da ne planiram. Ne planiram ni psovati, za to me moras bas, bas izbaciti iz cipela.Fufe wrote: 20 Sep 2020, 22:04Ne znam planiraš li vozit? To je problem.
Planiraj da ćeš se ispsovat ko nikad u životu
Ali ćeš imati štošta za vidjeti.
Hevta je malo ako bi išla u detaljan obilazak.
Ma nije. turska je vrlo jeftina zemlja.
Yebeš čojka koji nije slabog karaktera.Duminjo wrote: 21 Sep 2020, 00:11 Opet prodje ponoc a cvrsto odlucio da ću leci do 23:00
I tako svaku noc![]()