Jadno da ne moze biti jadnije.Nora Ibsenova wrote: 21 Sep 2020, 01:28Važno je da si ti sad sa odbrane doktorske disertacije na Harvardu.
Jest, smiješno mi je, pitam te u čemu je problem?
TROSJED
Moderator: VIP
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4118 times
- Been thanked: 3084 times
- Status: Offline
Re: Vaš današnji outfit - KOMENTARI
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 24687 times
- Been thanked: 27372 times
- Koraci_u_noci
- Penzioner
- Has thanked: 9212 times
- Been thanked: 9948 times
Re: Ove neverovatne činjenice o S*KSU sigurno ne znate!
Il nisam za zeneZizi505 wrote: 20 Sep 2020, 23:55Ti stvarno onda nisi za sexa, ako nisi do sada upratio kakve su žene u sexu za vrijeme ovulacije.![]()

Pobjeci sad od svega zelim
- MrH
- 22 bez glave
- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 266 times
Znamo to.

Lazu bolan, najvece imaju bosanci, bar u evropi.
Nije da smo svi gejevi.

Da ustvari najvise pedera je u aziji, a u njih su male cundare. Kazu mi azijke da su im k'o palac. To bas unisti ovu tvrdnju da pederi imaju vece cune ...
- MrH
- 22 bez glave
Ma gdje ce sa nama baOdraz wrote: 21 Sep 2020, 08:09Znamo to.![]()
![]()
![]()
![]()
Lazu bolan, najvece imaju bosanci, bar u evropi.
Nije da smo svi gejevi.![]()
Da ustvari najvise pedera je u aziji, a u njih su male cundare. Kazu mi azijke da su im k'o palac. To bas unisti ovu tvrdnju da pederi imaju vece cune ...

11/11/22
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1219 times
- Been thanked: 3863 times
I pišaš sa dvije ruke.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1219 times
- Been thanked: 3863 times
Tipfeler Behko.

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- MrH
- 22 bez glave
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9848 times
- Been thanked: 16596 times
Žene uzbuđuje kada gledaju seks šimpanza.

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Jadno.Lavlje_srce wrote: 21 Sep 2020, 01:22Evo ga. Svodi forum na najjeftiniji bircuz sa limenim pepeljarama i jeftinim pjevaljkama, jer je to njegov ambijent i modus vivendi.insomnia wrote: 20 Sep 2020, 18:52 Imal ista gore pd trazenja opravdanja za svoje postupke u horoskopu
To je zato sto sam jarac. Nije, to je zato sto si raspala droljetina Amela
Srbin s dna kace. Samo se Srbi ovako izrazavaju (nista protiv Srba samo protiv mizerije ovakvog vida izricaja).
I tebi je ovo smijesno, a ti si tu neki moderator? Sram te bilo.
Ides ad hominem na njega a zatim vridjas cilu jednu naciju i pozivas se na pristojnost?
Patroniziras i glumis moralnu vertikalu, a iz ovog posta isijava mrznja prema cilom jednom narodu. To sto si ju upakirala u latinski fraze i ka ogradila sve skupa cini jos jadnijim.
- Lavlje_srce
- Alienka
Ne lupetaj. Upravo je ta individua ispoljila mrznju prema cijelom jednom narodu kroz odabir imena kojim se posluzio. Sto se tice mene, vise puta su mi se obracali ekavski na razlicitim temama, aludirajuci na to da sam Srpkinja, jer sam stala na stranu srpskog naroda na temi o nemirima u Beogradu, pa su to zabetonirali na temi o Srebrenici. Ali neka si se nasla ti da pises gluposti i fantaziras o mrznji prema nekom narodu.Saga wrote: 21 Sep 2020, 08:58Jadno.
Ides ad hominem na njega a zatim vridjas cilu jednu naciju i pozivas se na pristojnost?
Patroniziras i glumis moralnu vertikalu, a iz ovog posta isijava mrznja prema cilom jednom narodu. To sto si ju upakirala u latinski fraze i ka ogradila sve skupa cini jos jadnijim.

Memento Mori
- Odraz
- Inventar foruma
- Odraz
- Inventar foruma
Veceras cu biti vocna musica ...Krokodil Behko wrote: 20 Sep 2020, 23:08
17. Voćne mušice koje ne mogu da se pare piju više alkohola.

- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6704 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13960 times
- Been thanked: 23066 times
E da mi je neko reko da ce se zene pomarisat na audfidu oko nacija, jaB mu reko aj bizi ne zajebaji.
Nevjerovatno.
Ovo se sam nama more desit
Kamo minici, kamo mini valovi, dekoltei...tctctc
Nevjerovatno.
Ovo se sam nama more desit
Kamo minici, kamo mini valovi, dekoltei...tctctc
Dozvolite da se obratimo
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2275 times
- Been thanked: 5461 times
ja konto da sam zalutao na politiku, dobroe...
Fuck you a friendly note to start the day
ne lupetaj je isto jako pristojno od tebe, daje jasan uvid u tvoj način komunikacije i kognitivne mogućnosti za istu.Lavlje_srce wrote: 21 Sep 2020, 09:16Ne lupetaj. Upravo je ta individua ispoljila mrznju prema cijelom jednom narodu kroz odabir imena kojim se posluzio. Sto se tice mene, vise puta su mi se obracali ekavski na razlicitim temama, aludirajuci na to da sam Srpkinja, jer sam stala na stranu srpskog naroda na temi o nemirima u Beogradu, pa su to zabetonirali na temi o Srebrenici. Ali neka si se nasla ti da pises gluposti i fantaziras o mrznji prema nekom narodu.Saga wrote: 21 Sep 2020, 08:58Jadno.
Patroniziras i glumis moralnu vertikalu, a iz ovog posta isijava mrznja prema cilom jednom narodu. To sto si ju upakirala u latinski fraze i ka ogradila sve skupa cini jos jadnijim.![]()
![]()
Ja se gnusam mizoginije pomjesane sa nacionalnim nabojem koju ta individua u vise navrata ispoljava, a da sam tu vrstu izricaja citala na srpskim portalima, to je cinjeenica. Isprike Srbima ako grijesim, prema mom iskustvu od Bosanaca nema niko gori (Ja sam Bosanka da me sad ne optuzis za 'mrznju prema cijelom jednom narodu'
).
Upravo to što vidiš njegovu mržnju samo u odabiru jednog imena vidi se kroz kakvu prizmu ljude gledaš. Malo introspekcije molim. Šta se mene tiče moga je reć i Kate, Mare, Alma ili Jovana smisao njegove poruke bi bio isti ( da ljudi traže isprike za svoje ponašanje u banalnim stvarima) i ne bih uopće zamijetila koje je ime upotrebio. Sad si ti u njegovoj jednoj jedinoj riči našla četnika i ženomrsca i to poistovjetila s svim Srbima.
Ja ga ne znam i ne mogu reći koja je njegova intencija bila pa ga ni ne branim. Samo tebi govorim što tebi nije u redu. Sve da on na svakoj temi ima post za postom u kojem mrzi žene i Hrvate, Bošnjake... ne možeš zato prozivati cijeli narod. On nije cijeli narod. Jasnije ?
Nadalje to što si nekad negdje obranila nekog Srbina ne ispričava te za ovakvo ponašanje i generaliziranje, vrijeđanje cijele jedne nacije.
Lipo se ispričaj i ubuduće razmisli prije nego kreneš s ksenofobijom.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6704 times
- Lavlje_srce
- Alienka
Petljas se a ne poznajes ni njega niti mene. Zadji na politicke teme, pa ces vidjeti sta pise i na koji nacin. Kod mene se vec stvorio uvjetni refleks da datu individuu pa njegove izjave ne mogu promatrati objektivno. U meni ne postoji ni k od ksenofobije. Sto se tice ostalog, u pravu si. Srbima sam se vec ispricala, a za uvid u izricaj datog forumasa (trazenje citata) trenutno nemam vremena i/ili su izbrisani.Saga wrote: 21 Sep 2020, 09:40ne lupetaj je isto jako pristojno od tebe, daje jasan uvid u tvoj način komunikacije i kognitivne mogućnosti za istu.Lavlje_srce wrote: 21 Sep 2020, 09:16
Ne lupetaj. Upravo je ta individua ispoljila mrznju prema cijelom jednom narodu kroz odabir imena kojim se posluzio. Sto se tice mene, vise puta su mi se obracali ekavski na razlicitim temama, aludirajuci na to da sam Srpkinja, jer sam stala na stranu srpskog naroda na temi o nemirima u Beogradu, pa su to zabetonirali na temi o Srebrenici. Ali neka si se nasla ti da pises gluposti i fantaziras o mrznji prema nekom narodu.![]()
![]()
Ja se gnusam mizoginije pomjesane sa nacionalnim nabojem koju ta individua u vise navrata ispoljava, a da sam tu vrstu izricaja citala na srpskim portalima, to je cinjeenica. Isprike Srbima ako grijesim, prema mom iskustvu od Bosanaca nema niko gori (Ja sam Bosanka da me sad ne optuzis za 'mrznju prema cijelom jednom narodu'
).
Upravo to što vidiš njegovu mržnju samo u odabiru jednog imena vidi se kroz kakvu prizmu ljude gledaš. Malo introspekcije molim. Šta se mene tiče moga je reć i Kate, Mare, Alma ili Jovana smisao njegove poruke bi bio isti ( da ljudi traže isprike za svoje ponašanje u banalnim stvarima) i ne bih uopće zamijetila koje je ime upotrebio. Sad si ti u njegovoj jednoj jedinoj riči našla četnika i ženomrsca i to poistovjetila s svim Srbima.
Ja ga ne znam i ne mogu reći koja je njegova intencija bila pa ga ni ne branim. Samo tebi govorim što tebi nije u redu. Sve da on na svakoj temi ima post za postom u kojem mrzi žene i Hrvate, Bošnjake... ne možeš zato prozivati cijeli narod. On nije cijeli narod. Jasnije ?
Nadalje to što si nekad negdje obranila nekog Srbina ne ispričava te za ovakvo ponašanje i generaliziranje, vrijeđanje cijele jedne nacije.
Lipo se ispričaj i ubuduće razmisli prije nego kreneš s ksenofobijom.
Last edited by Lavlje_srce on 21 Sep 2020, 09:53, edited 1 time in total.
Memento Mori