al u Johnny-a se ne dira ba
nemoj to radit
divi ovo, nemoj, to je to junouvatajmin
Moderator: Krokodil Behko

al u Johnny-a se ne dira ba

Ovo je i dalje najsexy čojk koji je hodio planetom zemljom.

Maja wrote: 21 Sep 2020, 13:01 Prije sam mislila da bi moralo biti da je Arzo zgodan. Sad kad znam kakav ukus nora ima....Arzo rugobo jedna!

Ja ne znam šta glumite Bgm, čojk prvo nije uopšte ružan, drugo hot je. Ima ono nešto. Nije samo lijepo lice.MarlboroGold wrote: 21 Sep 2020, 13:11 Joj Adam Driver
Mada je dobar glumac. Izvukao je i star wars u devetoj epizodi.

Svakom njegovoNora Ibsenova wrote: 21 Sep 2020, 14:10Ja ne znam šta glumite Bgm, čojk prvo nije uopšte ružan, drugo hot je. Ima ono nešto. Nije samo lijepo lice.MarlboroGold wrote: 21 Sep 2020, 13:11 Joj Adam Driver
Mada je dobar glumac. Izvukao je i star wars u devetoj epizodi.
Meni je ustvari hot jer je sav awkward, smotan, na svakom intervjuu djeluje k'o da ne želi biti tu, imam dojam da bi on volio samo da dođe, snimi film i da nema više nikakve veze ni sa čim, da ga ne zovu ni na kakve premijere i te gluposti. I ima harizmu.
Naš čojk ba, narodski.
Nek' ste mi vi svi manekeni i vodate manekene, de ba![]()

Nora Ibsenova wrote: 21 Sep 2020, 14:16 Ja sam zbog njeg sve djelove SW gledala tri put, čisto jer mi je bilo bezveze gledat samo posljednje.
A posljednja tri sam gledala sigurno 7 puta
U pola godine![]()

Najlosiji star wars-i ikadNora Ibsenova wrote: 21 Sep 2020, 14:14 I na svojim leđima iznio sva tri nastavka Star Warsa![]()
A ne odmaže ni to što je visok![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest