Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nora Ibsenova wrote: 22 Sep 2020, 11:06
Ja ne znam.. Obišla sam dosta Bosne, i gdje god sam došla i gdje god su me pitali odakle sam, toplo su me primili.
Lako je tebi kad si lijepa .... ha ya
Jel se upucavaš zato što je Sarajlijica, ili zato što je to stvarno tako?
Meni su sarajvolije ekstra ljudi. Barem oni koje sam upoznao.
Zenica je dom šanera, krajina je top, ali su tuzlaci najbolji.
Mislim na nas autohtone, jok one koji su šljegli tam nekad u ratu i iza.
Beni wrote: 22 Sep 2020, 11:25
I da samo da znate za ove ne upucene Ilidza, Stup nije Sarajevo
Ofišl ne, al neka ih... i vogoscu..
Sve prijeratne opstine..sta fali
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Nora Ibsenova wrote: 22 Sep 2020, 11:06
Ja ne znam.. Obišla sam dosta Bosne, i gdje god sam došla i gdje god su me pitali odakle sam, toplo su me primili.
Lako je tebi kad si lijepa .... ha ya
Ima i do toga, priznajem.
Il' je do sisa
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
vrhbosnica wrote: 22 Sep 2020, 11:17
Izgooglacu ... prvo tu vrilicu za koju sa nekidan cula, pa onda te šare
Mi smo je zvali pleska. Negdje je zovu uljevak, ja mislim, mozda i lijena pita, ne znam tacno. A i kljukusa joj je neki rod
Kod nas je uljevak izljevak sa kukrurxnim brasnom... mozda sir, mozda spinat... kod srba je to proja
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vrhbosnica wrote: 22 Sep 2020, 11:30
Kod nas je uljevak izljevak sa kukrurxnim brasnom... mozda sir, mozda spinat... kod srba je to proja
A zara
Ah žara
Ofišl ne, al neka ih... i vogoscu..
Sve prijeratne opstine..sta fali
da da i vogolend nije Sarajevo
Dobrinja republjik
Ako i jesu za sebe su ,ne vidim zbog cega bi se po nečem smatrali da su takvi ,problem je u tome sto se svugdje izmjenila demografska
struktura stanovništva ,fini maniri se od malih nogu stiču