Vi ste Sarajlije s govornom manomMocan_Nick wrote: 22 Sep 2020, 11:34Moje nasellje je drzava za sebeBeni wrote: 22 Sep 2020, 11:30
Zaboravio si Svrakino, anex ....
ma ima svugdje debila samo u mojoj mahali kakvi su![]()

Moderator: Krokodil Behko
Vi ste Sarajlije s govornom manomMocan_Nick wrote: 22 Sep 2020, 11:34Moje nasellje je drzava za sebeBeni wrote: 22 Sep 2020, 11:30
Zaboravio si Svrakino, anex ....
ma ima svugdje debila samo u mojoj mahali kakvi su![]()
Mi smo superiorna vrsta sarajlija
STANI U KOCKU. STANI BOLAN U KOCKU NEĆU TI NIŠTA
Nebi mi nikad naumpalo
E jbg sad i od mene.18 godina radim sa par ljudi iz zenice.Nikad nikakav problem,sto ne znaci da ih nema.Ko i u sarajevu i svuda.Ocijenis ljude valjda,ako se zajebes prekrizis...Mocan_Nick wrote: 22 Sep 2020, 11:1310godina vec radim teren zenicu i komercijalu
Od grada do pijace..
Brat brata ce zajebat za pare..
Evo ti primjer
Treba ti jedan artikal
Narucis iz 4 veleprodaje po komad
Koja prvo dodje od njega uzmes..ostale vratis..
A to sto 3 komercijalista gubi vrijeme da ti dodje i ide nepotrebno 10km do radnje to ih ne zanima..
Drugi primjer
Jedan brat ima radnju
Drugi brat otvori radnju prekoputa njega i obori cijene za 15%
Prvi brat zatvori radnju jer nema prometa i sada prodaje cigare na pijaci..
I samo im je prica..
Sarajlijice nas kupaju
Jes to u mahali da castis kolacem
Evo me na stupu.Mos pile od pirije dobit jedino.
Jebo te pile haj na kolace
Jao ja se i sada dopisujem sa taksistom.Beni wrote: 22 Sep 2020, 11:10Davno nekad ja u Beogradu i hocu u bus i da kupim kartu "jednu kartu molim" upita me vozac "to iz Sarajva" ja njemu "aha" kad on meni "sedi bre ja castim"Nora Ibsenova wrote: 22 Sep 2020, 11:06 Ja ne znam.. Obišla sam dosta Bosne, i gdje god sam došla i gdje god su me pitali odakle sam, toplo su me primili.
![]()
![]()
Reci ne kolacima.Udebljo sam se 5kg.98kg.
Al ne fakat,koga je ista zivot naucio ne moze i nece trpati sve u isti kos.Jednostavno ne ide.Protiv svog zivota i iskustva ne mozes.Ja svuda imam divnih ljudi i prijatelja,budale me ne zanimaju.Zaobilazim.Trose mi energiju,sisaju krv.Pa ima li vece gluposti nego reci ti i ti su uzas,mi smo super,ovi su onakvi,oni onakvi...Budalastina.Svi mi imamo svoje specificnosti,bilo to sarajevo,split,zenica,tuzla,beograd...I nek imamo.A supak je supak,da je s dvora siso.Julia-Klara wrote: 22 Sep 2020, 12:14 Meni je HAVANA bas neka ljudinai zena mu i djeca
Kroz njegovu pricu su mi svi dragi
MarlboroGold wrote: 22 Sep 2020, 12:14 Banja Luka je najljepši i najčišći grad (što se tiče većih), ali ovo nije tema![]()
Users browsing this forum: HAVANA and 7 guests