Znam, znam.

Ma brzo ce ljeto jopet, 8 mjeseci.. zacas to prodje :bubica samo sto nijje

Moderator: VIP
Znam, znam.
Dosadno ljeto? Dje moze biti dosadno godisnje doba koje ti nudi najviseDunjaa wrote: 22 Sep 2020, 17:03Dosadno je ljeto. Pogotovo one sparinegreeneyes wrote: 22 Sep 2020, 16:51 Samo ka'se sjetim da vise necu moci sjediti pred kucom.. A ljeti mo's imati sve. Ako volis sunce suncas se, ako volis svjezinu sjednes u hlad, ako volis vlaznost hrdnes se u vodu, ako volis snijeg izvadis vopi iz frizidera. Volja ti sjediti u kuci, volja napolju, volja ti voziti normala auto, volja kabriolet. Sve imas ybtpitaj Maju.
Daj malo boja, smrznutih noseva, grijanja ruku jedno drugom... Depresivnih kiša, ušuškavanja pod dekicom, čitanje knjiga, grudvanja, mokre odjeće od sankanja.
Kraljevski..vrhbosnica wrote: 22 Sep 2020, 17:40 Gledam neki kviz..kaze pitanje: kako se zove jedini pingvin koji zivi na aljaski![]()
Meni je tako “majstor” kad je prepravljao centralno grijane stavio shunt ventil bez adaptera. I sad taj shunt okreće li okreće a vazda totalna furuna po sobama. I ja na google, youtube, držnedaj i vidim da to fali. Kupim, nakajlam - sad ko beba. Kad ga udavio nisam.ElTriconi wrote: 22 Sep 2020, 17:55 Znaci crko prekidac, nije se mogo iskljucit bojler. Kazem da izvrnu osigurace jer zurim u zenicu.
Dodjem kae pregrijala se voda, nisu osigurace izvrtali. Kontam nesta termostat bi trebo da regulise temperaturu. Otvorim ono dje termostat kad sta ce ti bit termostat na max a onaj kolut koji bi trebo regulisat temperaturu nije nalego na rucicu termostata, znaci ono regulisanje je bilo samo iluzija
Bog te mazo more tako havarija bit radi glupe stvari![]()
Nista ne uzimati da je ispravno dok sam ne pregledas. Dodje majstor i odradi najbrze sto moze da ide na drugu adresu i eto ti belajaMelek wrote: 22 Sep 2020, 18:01Meni je tako “majstor” kad je prepravljao centralno grijane stavio shunt ventil bez adaptera. I sad taj shunt okreće li okreće a vazda totalna furuna po sobama. I ja na google, youtube, držnedaj i vidim da to fali. Kupim, nakajlam - sad ko beba. Kad ga udavio nisam.ElTriconi wrote: 22 Sep 2020, 17:55 Znaci crko prekidac, nije se mogo iskljucit bojler. Kazem da izvrnu osigurace jer zurim u zenicu.
Dodjem kae pregrijala se voda, nisu osigurace izvrtali. Kontam nesta termostat bi trebo da regulise temperaturu. Otvorim ono dje termostat kad sta ce ti bit termostat na max a onaj kolut koji bi trebo regulisat temperaturu nije nalego na rucicu termostata, znaci ono regulisanje je bilo samo iluzija
Bog te mazo more tako havarija bit radi glupe stvari![]()
Imas dje bit, imas fasungu i bilaFuddo wrote: 22 Sep 2020, 18:01 Krvosrk ima temperaturu, kaslje
Negativna na gripu
Cekamo rezultate za covid
Ojjjj
Izludi me
Ostaces mlad udovac...Fuddo wrote: 22 Sep 2020, 18:01 Krvosrk ima temperaturu, kaslje
Negativna na gripu
Cekamo rezultate za covid
Ojjjj
Izludi me
Users browsing this forum: No registered users and 32 guests