Ne znam brt, ja ti nemam iskustva s tim

Moderator: Krokodil Behko
Ja budale cure..bolje da ti je dala zavjese da kacis.. e to je patnja...Duminjo wrote: 23 Sep 2020, 22:35A ništa.. Trebalo samo veš raširit sutradanvrhbosnica wrote: 23 Sep 2020, 19:05
A ziv si... sta bi nakon sto ti je i skuhala i servirala i sve...
Ja reko gotov coek, to je to..![]()
To je mačak srediovrhbosnica wrote: 23 Sep 2020, 22:40Ja budale cure..bolje da ti je dala zavjese da kacis.. e to je patnja...
Ne zna ni zensko za zensko torbe izabrati...greeneyes wrote: 23 Sep 2020, 22:43 Tako moj stari kupio staroj torbu i njoj se nije svid'la, pocela joj traziti sto mana, te ne valja ovo, te ne valja ono-i on uzme onu torbu i hrdne je u sporet![]()
Jedno je sigurno-njegov sam 1/1![]()
Ma najbolke vam je pokloniti larticu. Umotat' je u masnu i rec' ne stedivrhbosnica wrote: 23 Sep 2020, 22:50Ne zna ni zensko za zensko torbe izabrati...greeneyes wrote: 23 Sep 2020, 22:43 Tako moj stari kupio staroj torbu i njoj se nije svid'la, pocela joj traziti sto mana, te ne valja ovo, te ne valja ono-i on uzme onu torbu i hrdne je u sporet![]()
To se uzme za ruku,u radnju, i kazes hajde biraj neku da ti uzmem![]()
vrhbosnica wrote: 23 Sep 2020, 22:50Ne zna ni zensko za zensko torbe izabrati...greeneyes wrote: 23 Sep 2020, 22:43 Tako moj stari kupio staroj torbu i njoj se nije svid'la, pocela joj traziti sto mana, te ne valja ovo, te ne valja ono-i on uzme onu torbu i hrdne je u sporet![]()
Sad veci Level..
Nisi lud zeni da karticu dasgreeneyes wrote: 23 Sep 2020, 22:51Ma najbolke vam je pokloniti larticu. Umotat' je u masnu i rec' ne stedivrhbosnica wrote: 23 Sep 2020, 22:50
Ne zna ni zensko za zensko torbe izabrati...
Volim riskirat'vrhbosnica wrote: 23 Sep 2020, 22:53Nisi lud zeni da karticu dasgreeneyes wrote: 23 Sep 2020, 22:51
Ma najbolke vam je pokloniti larticu. Umotat' je u masnu i rec' ne stedi![]()
Modni dodatci se ne kupuju to su pokloni...izlasci, djela, iznenadjenja to je romantika
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests