Koliko puta sedmično voditi ljubav?

Slatko ćoše.....

Moderators: spacebound, Duminjo

Koliko puta sedmično voditi ljubav?

Svaki dan
20
36%
Nekoliko puta sedmično
23
42%
Jednom sedmično
1
2%
Nekoliko puta mjesečno
2
4%
Jednom mjesečno
1
2%
Manje od jednom mjesečno
8
15%

Total votes: 55

Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 28353 times
Been thanked: 32413 times
Status: Offline

Re: Današanja generacija se seksa najmanje u historiji

Post by Zanki »

Krokodil Behko wrote: 23 Sep 2020, 22:53 Tema je smislena, smao što ste je vi, po svom starom običaju, odveli u debeli off.
:oo
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 3 times

Post by Merlin246 »

Tema je top.. ako ne i jedna od boljih u zadnje vrijeme.

Stvarno mislim da su puste drustvene mreze, aplikacije doprinjele tome da se ljudi otudje na neki nacin jedni od drugih.. Nemamo mozda toliku potrebu za bliskosti kao sto su starije generacije imale.. Kao da nam je fizicka i svaka druga bliskost zamijenjena tim nekim mrezama na kojima se provodi previse vremena. Ljudi prije ako su htjeli drustvo morali su izaci u drustvo, kao da je bila neka veca potreba za socijalnim zivotom, a taj isti zivot se danas 80% vodi putem interneta.. 🤔
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14698 times
Been thanked: 10229 times

Post by Julia-Klara »

Spominjala sam moju Talijankicu, i iz price s njom mogu potvrditi napisano u tekstu.
Cura je poprilicno nezainteresorana za seks, i nije joj jasno zasto muskarci s kojima je bila u vezi ( a veza je internetska, jel), kada se uzivo sretnu , zele seks s njom. Ona ga ne zeli
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2911 times
Been thanked: 24124 times
Status: Online

Post by HAVANA »

Otudjenje mrtvo. Sad jos i korona, e nemoj ni mater poljubit a ne sta drugo. Nemoj ni u kafanu, kino, putovanje... Sjedi kuci, j... svoju mater, naruci i gace preko ovog govneta, plati preko njega... Bolesno. Svi smo mi bolesni. Koprcas se al sve vodi tome...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4449 times
Been thanked: 3405 times

Post by Melek »

To mora da su neki hormonalni poremecaji..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9978 times
Been thanked: 11848 times

Post by Krokodil Behko »

Merlin246 wrote: 23 Sep 2020, 22:58 Tema je top.. ako ne i jedna od boljih u zadnje vrijeme.

Stvarno mislim da su puste drustvene mreze, aplikacije doprinjele tome da se ljudi otudje na neki nacin jedni od drugih.. Nemamo mozda toliku potrebu za bliskosti kao sto su starije generacije imale.. Kao da nam je fizicka i svaka druga bliskost zamijenjena tim nekim mrezama na kojima se provodi previse vremena. Ljudi prije ako su htjeli drustvo morali su izaci u drustvo, kao da je bila neka veca potreba za socijalnim zivotom, a taj isti zivot se danas 80% vodi putem interneta.. 🤔

E pa, to je to. Nepodnošljiva lakoća internetske komunikacije.
Nekad je valjalo dobro ispitati teren, prići djevojci, čekati trenutak, a to znači izaći više puta u grad, smao da bi se poklopile okolnosti. Na kraju, kad se stupi u kontakt, priča krene, ako se aure podudaraju.
Danas, kontaktira se preko viberra, siti se ispišu dok dođe trenutak spoja i misle da jedno drugo već poznaju.
Usput su se dopisivali i s drugima, pa tako da svako ima nekog u rezervi. Ne trudi se dovoljno na spoju, pa ni u vezi ako počne kasnije.
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2798 times
Been thanked: 5032 times

Post by Nora Ibsenova »

Krokodil Behko wrote: 23 Sep 2020, 22:53 Tema je smislena, smao što ste je vi, po svom starom običaju, odveli u debeli off.
Mogu l se vježbat malo prebacivanja na trosjed :obrve
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9978 times
Been thanked: 11848 times

Post by Krokodil Behko »

Nora Ibsenova wrote: 23 Sep 2020, 23:19

Neka zasad, u vijestima je, pa možemo kasnije malo probati. :D
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

Julia-Klara wrote: 23 Sep 2020, 23:07 Spominjala sam moju Talijankicu, i iz price s njom mogu potvrditi napisano u tekstu.
Cura je poprilicno nezainteresorana za seks, i nije joj jasno zasto muskarci s kojima je bila u vezi ( a veza je internetska, jel), kada se uzivo sretnu , zele seks s njom. Ona ga ne zeli
Gdje si to spominjala?

Stvarno jest nas internet osakatio u nekim pogledima, mislim na međuljudske odnose.

Ipak, ne bih upoznala mnogo dobrih ljudi da ga nije bilo.

Ja sam opet tip koji ne može to puno zadržati na internetu, ako se pojavi želja da se upoznam sa nekim, onda de da mi to odmah obavimo, šta se imamo dopisivati do besvijesti. Ako se ne možemo naći, iz ovog ili onog razloga, onda ćemo se prestat i intenzivno dopisivati.

Samo je jedna osoba na koju ne mogu da primjenim to pravilo :D.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 9147 times
Been thanked: 5837 times

Post by Mister No »

Nora Ibsenova wrote: 23 Sep 2020, 23:19
Ti kao da polazes za vozacki. :oo
The Dark Side Of The Forum...
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova »

Joj što me ljudi ozbiljno shvaćaju oko ovih puljkica nije mi jasno, samo sam našla još jednu stvar kojom ću davit Behka :zubi
TAFKAP
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1564 times
Been thanked: 2651 times

Post by TAFKAP »

Melek wrote: 23 Sep 2020, 23:14 To mora da su neki hormonalni poremecaji..
Muškarac unosi previše ženskih hormona u organizam, najpoznatiji je Bisphenol A (BPA), koji se nalazi u plastici.
TAFKAP
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1564 times
Been thanked: 2651 times

Post by TAFKAP »

"Oversexualisation" društva, iz svake ebene reklame te zaskaču sise i guzice, samo što te ne utuše.
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 42 times
Been thanked: 23 times

Post by Grom »

Muškarci imaju najniži level testosterona otkako se to prati, to sam negdje čitao. Koliko je taj hormon bitan za muškarca većina nema pojma, a od onih koji su upućeni u važnost mali broj radi na povećanju istog.

Druga stvar je što i same žene komplikuju s tim da govore kako se im sviđaju jedne stvari, a pale se na nešto suprotno od toga. A evo kako neke govore da su muškarci bojažljivi u prilaženju, što i jeste djelomično istina; niste ni vi ništa bolje u situacijama kada vam se neko sviđa ali glumatate tako da više puta sa svojim ponašanjem otjrate istog od sebe.
Odraz
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 270 times
Been thanked: 268 times

Post by Odraz »

almir90 wrote: 24 Sep 2020, 07:34 Muškarci imaju najniži level testosterona otkako se to prati, to sam negdje čitao. Koliko je taj hormon bitan za muškarca većina nema pojma, a od onih koji su upućeni u važnost mali broj radi na povećanju istog.

Druga stvar je što i same žene komplikuju s tim da govore kako se im sviđaju jedne stvari, a pale se na nešto suprotno od toga. A evo kako neke govore da su muškarci bojažljivi u prilaženju, što i jeste djelomično istina; niste ni vi ništa bolje u situacijama kada vam se neko sviđa ali glumatate tako da više puta sa svojim ponašanjem otjrate istog od sebe.
Dobar post, sve ziva istina. :(
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Jes al malo sutra. Nikad se nije više handrilo neg sad.
Problem je što se ne handre za dž, nego za pare.
U njemačkoj pune internet stranice nekih studentica koje nude ljubav za džeparac.
Dovoljno je ukucat hobi rave i sve će vam se samo kazat.
I onda neko napravi anketu u kojoj pita ima li sesa u vezama i dobije poražavajuće rezultate.
Kako će jadna klaudija, inače treći semestar na nekom faksu, imati ses sa momkom kad povazdan uči, a noću zarađuje džeparac :(
Svi mi se morete obratit
HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2911 times
Been thanked: 24124 times
Status: Online

Post by HAVANA »

Sad mi nesta zao klaudije jebo mater,bas mi se stislo.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 478 times
Been thanked: 1465 times

Post by edo_79 »

HAVANA wrote: 24 Sep 2020, 09:47 Sad mi nesta zao klaudije jebo mater,bas mi se stislo.
valjal čemu ota klaudija :hihi
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Merlin246
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 3 times

Post by Merlin246 »

almir90 wrote: 24 Sep 2020, 07:34 Muškarci imaju najniži level testosterona otkako se to prati, to sam negdje čitao. Koliko je taj hormon bitan za muškarca većina nema pojma, a od onih koji su upućeni u važnost mali broj radi na povećanju istog.

Pa ne znam koliko treba dati nekome do znanja da ti se svidja? :cudi Meni je uvijek ljepse kad je muskarac lovac i kad on vise zavodi nju, nego da je ona direktna, da se ona njemu stalno nabacuje, koketira otvoreno s njim i da je ona glavni pokretac radnje :D. Ako je on dovoljno inteligentan i ako se i ona njemu svidja pa poduzet ce nesto valjda (bar bi trebao) :cudi
Grom
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 42 times
Been thanked: 23 times

Post by Grom »

Merlin246 wrote: 24 Sep 2020, 10:14
Pa ne znam koliko treba dati nekome do znanja da ti se svidja? :cudi Meni je uvijek ljepse kad je muskarac lovac i kad on vise zavodi nju, nego da je ona direktna, da se ona njemu stalno nabacuje, koketira otvoreno s njim i da je ona glavni pokretac radnje :D. Ako je on dovoljno inteligentan i ako se i ona njemu svidja pa poduzet ce nesto valjda (bar bi trebao) :cudi
To o čemu ti govoriš se radi o dinamici kontrole, nije to što ja mislim, a mogao bih i o tome. Nije problem što ću ja prvi prići i poduzeti prve korake da se upoznamo. Problem je što većina vas kad vam se neko baš sviđa i hoćete sa njim, takve pokušavate natjerati da se trude i lete oko vas tako što glumite da ste neosvojive, glumite nezainteresovanost a sve vas interesuje za njega, i još vazda nekih komplikacija. I naravno da svaki muškarac koji ima kvaliteta i samopoštovanja sebi to neće dopustiti, već okrene se i produži dalje. Ne možete takve tipove tretirati kao one što vam stalno sve lajkuju, stalno vam nešto pišu, izjavljuju ljubav i poklanjaju vam pažnju stalno bez da vi morate njima uzvratiti.
Post Reply

Return to “Sex”