Krokodil Behko wrote: 23 Sep 2020, 22:53 Tema je smislena, smao što ste je vi, po svom starom običaju, odveli u debeli off.
Koliko puta sedmično voditi ljubav?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28353 times
- Been thanked: 32413 times
- Status: Offline
Re: Današanja generacija se seksa najmanje u historiji
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Tema je top.. ako ne i jedna od boljih u zadnje vrijeme.
Stvarno mislim da su puste drustvene mreze, aplikacije doprinjele tome da se ljudi otudje na neki nacin jedni od drugih.. Nemamo mozda toliku potrebu za bliskosti kao sto su starije generacije imale.. Kao da nam je fizicka i svaka druga bliskost zamijenjena tim nekim mrezama na kojima se provodi previse vremena. Ljudi prije ako su htjeli drustvo morali su izaci u drustvo, kao da je bila neka veca potreba za socijalnim zivotom, a taj isti zivot se danas 80% vodi putem interneta..
Stvarno mislim da su puste drustvene mreze, aplikacije doprinjele tome da se ljudi otudje na neki nacin jedni od drugih.. Nemamo mozda toliku potrebu za bliskosti kao sto su starije generacije imale.. Kao da nam je fizicka i svaka druga bliskost zamijenjena tim nekim mrezama na kojima se provodi previse vremena. Ljudi prije ako su htjeli drustvo morali su izaci u drustvo, kao da je bila neka veca potreba za socijalnim zivotom, a taj isti zivot se danas 80% vodi putem interneta..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
Spominjala sam moju Talijankicu, i iz price s njom mogu potvrditi napisano u tekstu.
Cura je poprilicno nezainteresorana za seks, i nije joj jasno zasto muskarci s kojima je bila u vezi ( a veza je internetska, jel), kada se uzivo sretnu , zele seks s njom. Ona ga ne zeli
Cura je poprilicno nezainteresorana za seks, i nije joj jasno zasto muskarci s kojima je bila u vezi ( a veza je internetska, jel), kada se uzivo sretnu , zele seks s njom. Ona ga ne zeli
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2911 times
- Been thanked: 24124 times
- Status: Online
Otudjenje mrtvo. Sad jos i korona, e nemoj ni mater poljubit a ne sta drugo. Nemoj ni u kafanu, kino, putovanje... Sjedi kuci, j... svoju mater, naruci i gace preko ovog govneta, plati preko njega... Bolesno. Svi smo mi bolesni. Koprcas se al sve vodi tome...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3405 times
To mora da su neki hormonalni poremecaji..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
Merlin246 wrote: 23 Sep 2020, 22:58 Tema je top.. ako ne i jedna od boljih u zadnje vrijeme.
Stvarno mislim da su puste drustvene mreze, aplikacije doprinjele tome da se ljudi otudje na neki nacin jedni od drugih.. Nemamo mozda toliku potrebu za bliskosti kao sto su starije generacije imale.. Kao da nam je fizicka i svaka druga bliskost zamijenjena tim nekim mrezama na kojima se provodi previse vremena. Ljudi prije ako su htjeli drustvo morali su izaci u drustvo, kao da je bila neka veca potreba za socijalnim zivotom, a taj isti zivot se danas 80% vodi putem interneta..![]()
E pa, to je to. Nepodnošljiva lakoća internetske komunikacije.
Nekad je valjalo dobro ispitati teren, prići djevojci, čekati trenutak, a to znači izaći više puta u grad, smao da bi se poklopile okolnosti. Na kraju, kad se stupi u kontakt, priča krene, ako se aure podudaraju.
Danas, kontaktira se preko viberra, siti se ispišu dok dođe trenutak spoja i misle da jedno drugo već poznaju.
Usput su se dopisivali i s drugima, pa tako da svako ima nekog u rezervi. Ne trudi se dovoljno na spoju, pa ni u vezi ako počne kasnije.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2798 times
- Been thanked: 5032 times
Mogu l se vježbat malo prebacivanja na trosjedKrokodil Behko wrote: 23 Sep 2020, 22:53 Tema je smislena, smao što ste je vi, po svom starom običaju, odveli u debeli off.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
Nora Ibsenova wrote: 23 Sep 2020, 23:19Mogu l se vježbat malo prebacivanja na trosjedKrokodil Behko wrote: 23 Sep 2020, 22:53 Tema je smislena, smao što ste je vi, po svom starom običaju, odveli u debeli off.![]()
Neka zasad, u vijestima je, pa možemo kasnije malo probati.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Gdje si to spominjala?Julia-Klara wrote: 23 Sep 2020, 23:07 Spominjala sam moju Talijankicu, i iz price s njom mogu potvrditi napisano u tekstu.
Stvarno jest nas internet osakatio u nekim pogledima, mislim na međuljudske odnose.
Ipak, ne bih upoznala mnogo dobrih ljudi da ga nije bilo.
Ja sam opet tip koji ne može to puno zadržati na internetu, ako se pojavi želja da se upoznam sa nekim, onda de da mi to odmah obavimo, šta se imamo dopisivati do besvijesti. Ako se ne možemo naći, iz ovog ili onog razloga, onda ćemo se prestat i intenzivno dopisivati.
Samo je jedna osoba na koju ne mogu da primjenim to pravilo
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9147 times
- Been thanked: 5837 times
Ti kao da polazes za vozacki.Nora Ibsenova wrote: 23 Sep 2020, 23:19Mogu l se vježbat malo prebacivanja na trosjedKrokodil Behko wrote: 23 Sep 2020, 22:53 Tema je smislena, smao što ste je vi, po svom starom običaju, odveli u debeli off.![]()
The Dark Side Of The Forum...
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Joj što me ljudi ozbiljno shvaćaju oko ovih puljkica nije mi jasno, samo sam našla još jednu stvar kojom ću davit Behka 
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
Muškarac unosi previše ženskih hormona u organizam, najpoznatiji je Bisphenol A (BPA), koji se nalazi u plastici.
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
"Oversexualisation" društva, iz svake ebene reklame te zaskaču sise i guzice, samo što te ne utuše.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Muškarci imaju najniži level testosterona otkako se to prati, to sam negdje čitao. Koliko je taj hormon bitan za muškarca većina nema pojma, a od onih koji su upućeni u važnost mali broj radi na povećanju istog.
Druga stvar je što i same žene komplikuju s tim da govore kako se im sviđaju jedne stvari, a pale se na nešto suprotno od toga. A evo kako neke govore da su muškarci bojažljivi u prilaženju, što i jeste djelomično istina; niste ni vi ništa bolje u situacijama kada vam se neko sviđa ali glumatate tako da više puta sa svojim ponašanjem otjrate istog od sebe.
Druga stvar je što i same žene komplikuju s tim da govore kako se im sviđaju jedne stvari, a pale se na nešto suprotno od toga. A evo kako neke govore da su muškarci bojažljivi u prilaženju, što i jeste djelomično istina; niste ni vi ništa bolje u situacijama kada vam se neko sviđa ali glumatate tako da više puta sa svojim ponašanjem otjrate istog od sebe.
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Dobar post, sve ziva istina.almir90 wrote: 24 Sep 2020, 07:34 Muškarci imaju najniži level testosterona otkako se to prati, to sam negdje čitao. Koliko je taj hormon bitan za muškarca većina nema pojma, a od onih koji su upućeni u važnost mali broj radi na povećanju istog.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Jes al malo sutra. Nikad se nije više handrilo neg sad.
Problem je što se ne handre za dž, nego za pare.
U njemačkoj pune internet stranice nekih studentica koje nude ljubav za džeparac.
Dovoljno je ukucat hobi rave i sve će vam se samo kazat.
I onda neko napravi anketu u kojoj pita ima li sesa u vezama i dobije poražavajuće rezultate.
Kako će jadna klaudija, inače treći semestar na nekom faksu, imati ses sa momkom kad povazdan uči, a noću zarađuje džeparac
Problem je što se ne handre za dž, nego za pare.
U njemačkoj pune internet stranice nekih studentica koje nude ljubav za džeparac.
Dovoljno je ukucat hobi rave i sve će vam se samo kazat.
I onda neko napravi anketu u kojoj pita ima li sesa u vezama i dobije poražavajuće rezultate.
Kako će jadna klaudija, inače treći semestar na nekom faksu, imati ses sa momkom kad povazdan uči, a noću zarađuje džeparac
Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2911 times
- Been thanked: 24124 times
- Status: Online
Sad mi nesta zao klaudije jebo mater,bas mi se stislo.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 478 times
- Been thanked: 1465 times
valjal čemu ota klaudija
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Pa ne znam koliko treba dati nekome do znanja da ti se svidja?almir90 wrote: 24 Sep 2020, 07:34 Muškarci imaju najniži level testosterona otkako se to prati, to sam negdje čitao. Koliko je taj hormon bitan za muškarca većina nema pojma, a od onih koji su upućeni u važnost mali broj radi na povećanju istog.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
To o čemu ti govoriš se radi o dinamici kontrole, nije to što ja mislim, a mogao bih i o tome. Nije problem što ću ja prvi prići i poduzeti prve korake da se upoznamo. Problem je što većina vas kad vam se neko baš sviđa i hoćete sa njim, takve pokušavate natjerati da se trude i lete oko vas tako što glumite da ste neosvojive, glumite nezainteresovanost a sve vas interesuje za njega, i još vazda nekih komplikacija. I naravno da svaki muškarac koji ima kvaliteta i samopoštovanja sebi to neće dopustiti, već okrene se i produži dalje. Ne možete takve tipove tretirati kao one što vam stalno sve lajkuju, stalno vam nešto pišu, izjavljuju ljubav i poklanjaju vam pažnju stalno bez da vi morate njima uzvratiti.Merlin246 wrote: 24 Sep 2020, 10:14
Pa ne znam koliko treba dati nekome do znanja da ti se svidja?Meni je uvijek ljepse kad je muskarac lovac i kad on vise zavodi nju, nego da je ona direktna, da se ona njemu stalno nabacuje, koketira otvoreno s njim i da je ona glavni pokretac radnje
Ako je on dovoljno inteligentan i ako se i ona njemu svidja pa poduzet ce nesto valjda (bar bi trebao)
![]()