Vala grehota je jesti teletinu.
Tek sto se rodilo, nije se posteno ni nazivilo i zavrsi na raznju.
Moderator: Krokodil Behko

Vala grehota je jesti teletinu.

Necu vise nikad.

Sta to treba ga na fakultet poslat pa tek ondara klat?

Pa i nemoj.

Eki govedinu.Pa ne bi volio ni da me sad pojede.

U tom slucaju, postedi i govece i predji na povrce.HAVANA wrote: 25 Sep 2020, 17:47Eki govedinu.Pa ne bi volio ni da me sad pojede.MunDzi wrote: 25 Sep 2020, 17:44
Pa i nemoj.
Bil ti volio kad se rodis da te neko ubije jos u ranom djetinjstvu ili bi volio prozivjeti nesto zivota pa ako je mrijeti da to bude kasnije nakon sto si se nazivio u nekom zadovoljstvu?
Jedi govedinu.![]()

Al i mrkva je ziva,valja to ubit i pocupat.

HAVANA wrote: 25 Sep 2020, 17:23 Al i ovo vala sramota. Da je bar umro od droge il se napio pa nedje upo, pobio se pa ga nozem izboli, nesta... Cuj umro od bombona.
Fuddo wrote: 25 Sep 2020, 17:47 Vidi ovo
Znam i ja od dosade spucat kesicu onih malesnih medjedica.
Nista; od sad samo bronhi.

Jeba te medjedic.Gorices sa mnom,skakiljace te po tabanima...Fuddo wrote: 25 Sep 2020, 17:47 Vidi ovo

Ne rovi viseKrokodil Behko wrote: 25 Sep 2020, 18:43HAVANA wrote: 25 Sep 2020, 17:23 Al i ovo vala sramota. Da je bar umro od droge il se napio pa nedje upo, pobio se pa ga nozem izboli, nesta... Cuj umro od bombona.
Baš vala. makar da je od gladi umro makar da je šećer zaradio, od tih bombona.
Haman nema ništa u njima, osim tog želatina
Polij pivom, možda anuliraš taj hepek u bombonama.
Ili još bolje, kupi najveću kesu, pa sve potrpaj u krtičnjake, nek crkne jebo je ćaća.

Bruka stare mi,sto nisu slagali da ga je voz udario il nesta.Krokodil Behko wrote: 25 Sep 2020, 18:43HAVANA wrote: 25 Sep 2020, 17:23 Al i ovo vala sramota. Da je bar umro od droge il se napio pa nedje upo, pobio se pa ga nozem izboli, nesta... Cuj umro od bombona.
Ili još bolje, kupi najveću kesu, pa sve potrpaj u krtičnjake, nek crkne jebo je ćaća.

Kako si je premunto?Fuddo wrote: 25 Sep 2020, 18:44Ne rovi viseKrokodil Behko wrote: 25 Sep 2020, 18:43
presla komsiji

Sipo nako cudo po onim tunelima