Shadow wrote: 26 Sep 2020, 11:45 Okaci to macku o rep.
Svako jutro je djetelina sa cetiri lista tu
Bice da previse djetelina, ucini da se medjusobno ponistavaju![]()

Moderator: VIP

Shadow wrote: 26 Sep 2020, 11:45 Okaci to macku o rep.
Svako jutro je djetelina sa cetiri lista tu
Bice da previse djetelina, ucini da se medjusobno ponistavaju![]()

Ne mozes u Zenicu dok ne naucis sta je prava kljukusa. Da me sramotisvrhbosnica wrote: 26 Sep 2020, 13:03Cekam ti nesta u zenici da mi nadjes..u sarajevu nista nema...
Pa da nam nam mutim vrilicu i zivimo srecno do kraja zivota![]()

Imam jos nekolke godine do trieste
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sve sam voljna da naucim..greeneyes wrote: 26 Sep 2020, 13:05Ne mozes u Zenicu dok ne naucis sta je prava kljukusa. Da me sramotisvrhbosnica wrote: 26 Sep 2020, 13:03
Cekam ti nesta u zenici da mi nadjes..u sarajevu nista nema...
Pa da nam nam mutim vrilicu i zivimo srecno do kraja zivota![]()
![]()

Još da skontaš kako se dopuni kredit, gdje bi ti kraj bio

are you sure?vrhbosnica wrote: 26 Sep 2020, 13:25Sve sam voljna da naucim..greeneyes wrote: 26 Sep 2020, 13:05
Ne mozes u Zenicu dok ne naucis sta je prava kljukusa. Da me sramotis![]()
![]()
Dodijelite mi neku svekrvu da me nauci![]()

Eh, to se cijenivrhbosnica wrote: 26 Sep 2020, 13:25Sve sam voljna da naucim..greeneyes wrote: 26 Sep 2020, 13:05
Ne mozes u Zenicu dok ne naucis sta je prava kljukusa. Da me sramotis![]()
![]()
Dodijelite mi neku svekrvu da me nauci![]()

Vjerovala ili ne, sad sam se ulogirala samo da vidim tvoju poruku. Zanima me sta da ne propustim u Istanbulu i koje dijelove da zaobilazim, ako ima takvih.vrhbosnica wrote: 21 Sep 2020, 18:21Pusti fufija, on je bizi, gonja zene po carsiji...
Bolje samnom na kafu da ti sve ispricam u detalje, nego da te on munta i supljira hahha ili hoces duzi mail?

uudebljala si seMala_Mu wrote: 26 Sep 2020, 16:33 Treca osoba da mi je rekla da sam smrsala.
Izgleda fakat jesam
Zdravo vam.![]()

Haj bogati najbitnije je da je cojek zdravMala_Mu wrote: 26 Sep 2020, 16:33 Treca osoba da mi je rekla da sam smrsala.
Izgleda fakat jesam
Zdravo vam.![]()

Izbori i toMaja wrote: 26 Sep 2020, 16:54 Sta je ovo citav dan na koji god kanal prebacis ili je o Stocu ili o Mostaru![]()

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests