Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Fuddo wrote: 26 Sep 2020, 22:22Bjezi bona, vi se sprdate, a kataklizma sam sto nije.
Sve imamo, pandemiju, budala ko u prici, atomskih ne zna im se broj...
Novembar ce nam reci kuCemo.
Pa sta ja tu sad mogu? Nista. Uzivacu do novembra, a onda sta mi dragi Bog dadne, ha ja.
Sta je tu je,
Hajmo sad biti malo pozitivni
KaS momka nac?
Ma jedu govna..
nigdje ljudi ne padaju po cesti, sve normalno..
bolnice prazne, jer se cuvaju mjesta..
ne mozes dobiti termin, ako umires o raka..
samo se corona broji..
nisam pobornik teorija zavjera, ali ovo je najvece sranje u povijesti..
Fuddo wrote: 26 Sep 2020, 22:30
Ne preseravaju
oDje svaki dan 40 000 novih slucajeva.
Nema nacina da se zaustavi.
Nesto ovdje debelo ne stima. Broj pozitivnih uopste nije bitan no broj ljudi u bolnici.
Ili su testovi pravo nepouzdani ili je virus oslabio. Francuzi imaju skoro po 15 000 novih slucajeva svaki dan (ulupace preko dvije milijarde eura na ko zna kakve testove) a na populaciji od preko 60 miliona ljudi i toliko broj pozitivnih nesto vise od 6000 ljudi je u bolnici od toga oko 700 na respiratorima.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Ne preseravaju
Nesto ovdje debelo ne stima. Broj pozitivnih uopste nije bitan no broj ljudi u bolnici.
Ili su testovi pravo nepouzdani ili je virus oslabio. Francuzi imaju skoro po 15 000 novih slucajeva svaki dan (ulupace preko dvije milijarde eura na ko zna kakve testove) a na populaciji od preko 60 miliona ljudi i toliko broj pozitivnih nesto vise od 6000 ljudi je u bolnici od toga oko 700 na respiratorima.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Ne preseravaju
Pa jest, a to je sa svim mjerama predostroznosti.
Sad zamisli kako bi bilo da sve vratimo na isti fazon ko prije korone.
A dolazi zima...
Pa jest, a to je sa svim mjerama predostroznosti.
A dolazi zima...
Kod nas nece sigurno...
svjesni su da to ekonomija ne bi izdrzala..
a te cifre o umrlim su ionako bezveze..+
sve sto umre, broji se pod coronu..
pa da nas umre i 4 milijarde, opet bi nas ostalo dovoljno na ovoj planeti..
Fuddo wrote: 26 Sep 2020, 22:40Pa jest, a to je sa svim mjerama predostroznosti.
A dolazi zima...
Kad je sve pocelo, moja sefica je govorila: 'Ma najbolje je ovo odmah prebolovati i zdravo.' Meni je to tada bilo sokantno jer sam se bas bila uplasila. Sad mi je jasno da se ovako u strahu ne moze zivjeti. Sta bude bice, jbg.
Fuddo wrote: 26 Sep 2020, 22:40Pa jest, a to je sa svim mjerama predostroznosti.
A dolazi zima...
Kad je sve pocelo, moja sefica je govorila: 'Ma najbolje je ovo odmah prebolovati i zdravo.' Meni je to tada bilo sokantno jer sam se bas bila uplasila. Sad mi je jasno da se ovako ne moze zivjeti. Sta bude bice, jbg.
Mi uopste nismo jos svjesni sa kakvom se kataklizmom borimo, jos uvijek su puni frizideri i sistem fercera kolko tolko, a visi o koncu.
Kad je sve pocelo, moja sefica je govorila: 'Ma najbolje je ovo odmah prebolovati i zdravo.' Meni je to tada bilo sokantno jer sam se bas bila uplasila. Sad mi je jasno da se ovako ne moze zivjeti. Sta bude bice, jbg.
Mi uopste nismo jos svjesni sa kakvom se kataklizmom borimo, jos uvijek su puni frizideri i sistem fercera kolko tolko, a visi o koncu.
Fudo, ruksak na ledja i u kanjon Colorada..
tamo te samo medvjed moze pojest...
Fuddo wrote: 26 Sep 2020, 22:50Mi uopste nismo jos svjesni sa kakvom se kataklizmom borimo, jos uvijek su puni frizideri i sistem fercera kolko tolko, a visi o koncu.
U Bosni je 40 hiljada radnika izgubilo posao. Pa bolje je zivjeti normalno, neko ce otici, neko prezivjeti. Bolje i to nego pustiti da narod pocne umirati od gladi u sred Evrope.
Fuddo wrote: 26 Sep 2020, 22:50Mi uopste nismo jos svjesni sa kakvom se kataklizmom borimo, jos uvijek su puni frizideri i sistem fercera kolko tolko, a visi o koncu.
U Bosni je 40 hiljada radnika izgubilo posao. Pa bolje je zivjeti normalno, neko ce otici, neko prezivjeti. Bolje i to nego pustiti da narod pocne umirati od gladi u sred Evrope.
Ne samo u Bosni..
u svim zemljama..
Turizam nestao..