ja idem u jednu pekaru 10-15min udaljenu..tamo neki albanci prave takve somune..amanElTriconi wrote: 27 Sep 2020, 18:35 Nesto mi naumpade strinin somun, ocam sad bih dao dvajs marki za jedan![]()

iako imam usput 2pekare, al dzaba...vrh somuni

Moderator: VIP
ja idem u jednu pekaru 10-15min udaljenu..tamo neki albanci prave takve somune..amanElTriconi wrote: 27 Sep 2020, 18:35 Nesto mi naumpade strinin somun, ocam sad bih dao dvajs marki za jedan![]()
Jes. Zato cesto mores vidjeti albanca kako visi s drveta, na drvetu, na cardaku...greeneyes wrote: 27 Sep 2020, 19:02 Je l' istina da Albanci kad hoce kupiti zemljiste za pekaru, slasticarnu i sl. prvo se popnu na najvisi dio grada i posmatraju par dana gdje je najveci promet ljudi![]()
Vidi sad kako je njojFuddo wrote: 27 Sep 2020, 20:04 Joj sto me trenira
Fuuudooo de mi sokic
Fudoooo de mi supicu neku
Fudddooo de mi one novine iz 1945 sto stoje nedje u pm, haj ti to njoj sad nadji
....
Tctctc
Rodjo; ovo je ziva tortura
Samo za taj ćejf ću sebi kupit kadicu za nogeMunDzi wrote: 27 Sep 2020, 21:42 Bas sam fino okiselila noge u lavoru u kupki od lavande, pa ih fino sredila, pa skinula lak i namazala drugi, pa ih fino namazala kremom , pa u carape uvila.
Ahhhhh miline.
Mala zivotna zadovoljstva.
Uslikaj ih do koljena, barem...MunDzi wrote: 27 Sep 2020, 21:42 Bas sam fino okiselila noge u lavoru u kupki od lavande, pa ih fino sredila, pa skinula lak i namazala drugi, pa ih fino namazala kremom , pa u carape uvila.
Ahhhhh miline.
Mala zivotna zadovoljstva.
Kad sredis stopala , obrij i noge usput
Sta cu se bolan privalit
Ma to mi je najmanji problemDunjaa wrote: 27 Sep 2020, 22:21Ako su ti te dvije hefte plaćene šta te briga.Fuddo wrote: 27 Sep 2020, 22:20
Sta cu se bolan privalit
Ulazim ko jurij gagarin
Sam mi svemirski brod fali
Tacno ce me izludit
Prscem ova sranja okolo
Otrovacu se jebote
Jos me nazvali s posla i rekli ne dolazi dvije hefte
Ojjj![]()