Evo čitam sad temu... i Mister No je tu negdjeMaja wrote: 29 Sep 2020, 09:58 Sad bacam sumnju na mrachnog. On je Mirelamu napisao bolje ti je da si dobar sa mnom da nas navede da mislimo da je doktor. I stalno ga je prozivao ovuda.
Krvava arena - CHAT
- numka
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 81 times
- Been thanked: 101 times
- Status: Offline
Re: Krvava arena - CHAT
Error 404 - Signature not found
Duminjo wrote: 29 Sep 2020, 09:54 Jel vako?
1. Nora
2. Duminjo
3. Maja
4. Promjeni nick-mafija
5. Saga
6. Dori
7. Space
8. Mračno
9. Numiz - mafija
10. Miralem
11. Mister No
12. MrH
- numka
- Osvježenje foruma

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
A i nora jer je duminjo prvi ubijen a njih dvoje uvijek ratuju na mafiji i vjerovatno je htjela eliminisati najvecu prijetnju.
Ali je medju prvima glasa za pogubljenje Dore. I stitia je Space. Ne izgleda mi ka da je on.Maja wrote: 29 Sep 2020, 09:58 Sad bacam sumnju na mrachnog. On je Mirelamu napisao bolje ti je da si dobar sa mnom da nas navede da mislimo da je doktor. I stalno ga je prozivao ovuda.
- numka
- Osvježenje foruma

Ne mislim da bi bila toliko ofirna, meni je to prvo prošlo kroz glavuMaja wrote: 29 Sep 2020, 10:02 A i nora jer je duminjo prvi ubijen a njih dvoje uvijek ratuju na mafiji i vjerovatno je htjela eliminisati najvecu prijetnju.
Ali je prva glasovala za promini nicka. I mogla je pokrenuti lavinu glasova na njega da nisi ti okrenula na Mirelama. A mislim da je ovaj promini nick definitivno mafija i ne bi ona na svog. Zbog tog mislim da nije ona.Maja wrote: 29 Sep 2020, 10:02 A i nora jer je duminjo prvi ubijen a njih dvoje uvijek ratuju na mafiji i vjerovatno je htjela eliminisati najvecu prijetnju.
- numka
- Osvježenje foruma

- numka
- Osvježenje foruma

Zar nije spejs pokrenula hajku na milerama?Saga wrote: 29 Sep 2020, 10:05Ali je prva glasovala za promini nicka. I mogla je pokrenuti lavinu glasova na njega da nisi ti okrenula na Mirelama. A mislim da je ovaj promini nick definitivno mafija i ne bi ona na svog. Zbog tog mislim da nije ona.Maja wrote: 29 Sep 2020, 10:02 A i nora jer je duminjo prvi ubijen a njih dvoje uvijek ratuju na mafiji i vjerovatno je htjela eliminisati najvecu prijetnju.![]()
- Maja
- Administrator

Ma nije ofirno.
Mrachni objasni nam svoje ponasanje. Zasto si onoliko legao mirelamu na kosti?
Mrachni objasni nam svoje ponasanje. Zasto si onoliko legao mirelamu na kosti?
S mafijon ne stupan u konverzaciju.numiz wrote: 29 Sep 2020, 10:07Zar nije spejs pokrenula hajku na milerama?Saga wrote: 29 Sep 2020, 10:05
Ali je prva glasovala za promini nicka. I mogla je pokrenuti lavinu glasova na njega da nisi ti okrenula na Mirelama. A mislim da je ovaj promini nick definitivno mafija i ne bi ona na svog. Zbog tog mislim da nije ona.![]()
- Maja
- Administrator

Promijeni nick nije mafijaSaga wrote: 29 Sep 2020, 10:05Ali je prva glasovala za promini nicka. I mogla je pokrenuti lavinu glasova na njega da nisi ti okrenula na Mirelama. A mislim da je ovaj promini nick definitivno mafija i ne bi ona na svog. Zbog tog mislim da nije ona.Maja wrote: 29 Sep 2020, 10:02 A i nora jer je duminjo prvi ubijen a njih dvoje uvijek ratuju na mafiji i vjerovatno je htjela eliminisati najvecu prijetnju.![]()
Onda moze bit Nora mafijaMaja wrote: 29 Sep 2020, 10:09Promijeni nick nije mafijaSaga wrote: 29 Sep 2020, 10:05
Ali je prva glasovala za promini nicka. I mogla je pokrenuti lavinu glasova na njega da nisi ti okrenula na Mirelama. A mislim da je ovaj promini nick definitivno mafija i ne bi ona na svog. Zbog tog mislim da nije ona.![]()
- numka
- Osvježenje foruma

Rekla bih da to nije Norin stil, ali će onda garant ispasti da ona jeste mafijaš, pa mi je onda bolje da šutim
- numka
- Osvježenje foruma

Mister No ni tamo ni vamo. Mrachno isto tako, igra ko i vazda, nit smrdi nit miriše. Nora isto. Saga podbada nešto od samog početka, ne znam je li tako i inače igra ili 
Promijeni nick takođe ni tamo ni vamo, uleti da napiše gluposti
Promijeni nick takođe ni tamo ni vamo, uleti da napiše gluposti
- Maja
- Administrator

Znaci Mracni je mafija. Duminjo je bio civil, to znamo. Ali ne znamo i da je bio inspektor. Pitao je za mrachnog i receno mu je da je mafija. Zato mu je ovo napisao. Naravno, tu mu je bio kraj, mafija ga je ubila. Onda Mracni pise mirelamu nesto kao u interesu ti je da budes sa mnom dobar kako bismo pomislili da je doktor. Svu sumnju baca na mirelama, optuzuje ga i nogama i rukama. Na kraju se ispostavi da je Mirelam civil.
Mislim da nam je jasno da trebamo nominovati Mracnog.
A s kim jos?Maja wrote: 29 Sep 2020, 10:15Znaci Mracni je mafija. Duminjo je bio civil, to znamo. Ali ne znamo i da je bio inspektor. Pitao je za mrachnog i receno mu je da je mafija. Zato mu je ovo napisao. Naravno, tu mu je bio kraj, mafija ga je ubila. Onda Mracni pise mirelamu nesto kao u interesu ti je da budes sa mnom dobar kako bismo pomislili da je doktor. Svu sumnju baca na mirelama, optuzuje ga i nogama i rukama. Na kraju se ispostavi da je Mirelam civil.
Mislim da nam je jasno da trebamo nominovati Mracnog.