E pa ovo dvoje zive zajedno sretno, imaju 2 djece.almir90 wrote: 24 Jul 2020, 18:08 Nije bitno šta doktorica kaže, ja joj ne bih povjerovao, to je ono što ja govorim. Ako bi i rodila sigurno bih tražio test očinstva prvo.
Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
Re: "BEZGREŠNO ZAČEĆE": Djevojka postala majka bez seksualnog odnosa
Vidis da je pod navodnim znacima
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
- Status: Offline
Isto u orange is the new blackKrooti wrote: 24 Jul 2020, 14:53 Sjećam se u Sunset Beachu ona naka crnkinja ukrala od onog crmca spermu i samu sebe zatrudnila onim za punjenje ćurke![]()
![]()

Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Pa da je tada objavila, ne bi mogla ostati ziva od internet trolova. I sada je prerano sto je to objavila, jer ce se sigurno vrsnjaci izivljavati na malom/oj (a i stariji sa smetnjama u razvoju).Koraci_u_noci wrote: 24 Jul 2020, 12:52 Ne kontam poentu, sad vec imaju jos jedno dijete, a ovo je navodno bilo prije 6 godina
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9499 times
- Been thanked: 11241 times
- Status: Online
Lezbijke ljubavnice ubile momka i odsjekle mu prste zbog pljačke računa na bankomatu

Dvije žene u Portugalu optužene su da su ubile i raskomadale radnika u hotelu te sačuvale dijelove njegovog tijela još nekoliko dana.
Maria Malveiro (19) i njena ljubavnica Mariana Fonseca (23) navodno su odsjekle prste nesretnom Diogu Goncalvesu kako bi putem otisaka pristupile njegovom bankovnom računu putem aplikacije na mobitelu i ukrale nasljedstvo od oko 66.000 eura, prenose lokalni mediji.
Potom su zadržale njegove raskomadane dijelove tijela u dva automobila prije nego što su, navodno, bacile glavu, ruke, šake i stopala kod slapa Pego do Inferno u blizini grada Tavire.
Torzo Dioga Goncalvesa ljubavnice su bacile s litica dan ranije u gradu Sagresu.
Stravični detalji ubistva 21-godišnjaka i zbrinjavanja dijelova njegovog tijela – koje je nadahnuto američkom policijskom serijom "Dexter" – dogodilo se 18. marta, kada su dvije žene zadavile Goncalvesa. Prema navodima tužioca, dijelove njegovog tijela u more su bacile tek četiri dana kasnije.
Otisak žrtvinog prsta iskoristile su kako bi transferirale novac pa su pričekale još 24 sata kako bi se riješile ostatka njegovog tijela, piše Crna-hronika.info.
U optužnici stoji i da su čak tri dana provele šaljući poruke s njegovog Facebook profila kako bi zavarali kolege i prijatelje uvjeravajući ih da je još živ.
Sudit će im se za niz krivičnih djela, uključujući ubistvo, komadanje tijela, računarsku prevaru i korištenje ukradenog vozila.
Portugalski mediji navode, također, kako je Maria Malveiro iskoristila činjenicu da se sviđala Goncalvesu te mu je dala sok u kojem je bio sedativ. Prije toga, mladiću je obećala "ples u krilu", a i zavezala ga je za stolicu. Nakon toga ga je zadavila i sa svojom ljubavnicom raskomadala tijelo. Sav ovaj horor odvijao se u Goncalvesovom domu.
Ubice su pokušale odbaciti Goncalvesove dijelove tijela tako da izgleda kao da je počinio samoubistvo u Sagresu, ali su se, navodno, okliznule prilikom bacanja torza s litice pa nije sletio u vodu, čime su istražiteljima ostali ključni tragovi ubistva.
(SB)
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4314 times
- Been thanked: 3241 times
Re: Lezbijke ljubavnice ubile momka i odsjekle mu prste zbog pljačke računa na bankomatu
Eh, da se sad vratimo na onog kosmatog ruju sto ne uze nagradu od milion dolara u Sankt Petersburgu 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49201 times
- Been thanked: 8754 times
Re: Lezbijke ljubavnice ubile momka i odsjekle mu prste zbog pljačke računa na bankomatu
Ne more cojek bit ni babin sin a bogami ni bogat da je rahat, more sjutri dan lezbijki kakoj naumpast da ti jamije pare 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Melek
- Deer Hunter
Ali hej, za samo 66 tisucinki evra da ga tako razkasape 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter
Ma lazu 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2751 times
- Been thanked: 22784 times
Nek sluze kaznu u muskom zatvoru. To bi bilo pravedno.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Ma ima ih, ubili bi i za 1000 eura.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14324 times
- Been thanked: 9923 times
Kako glupav naslov
ubile bi ga i da nisu lezbijke

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 49201 times
- Been thanked: 8754 times
Al ondara mu mozda ne bi odsikle prste
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Ali ipak jesu i to je bitno.

- Melek
- Deer Hunter
Ja se izvinjajem ali naslov je sasvim adekvatan. Ako izbaciš “lezbijke” pomisliće narod da su ga njegove vlastite ljubavnice likvidirale. Znači, ovaj put je Behko imao mnogo sreće u odabiru naslova

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3704 times
- Been thanked: 6774 times
Ne znam sta bi im radio..
ma ubiti govna , odmah..
ma ubiti govna , odmah..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- MrH
- 22 bez glave
- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
Mladoženja šokirao: Prozvao sve koji su spavali s mladom, okrenuo se i otišao
Vjenčanje bi trebao biti dan pun veselja i ljubavi, a posebno ga mogu uljepšati govori kumova, prijatelja i, naravno, mladenaca.
Ipak, jedan mladoženja iskoristio je taj trenutak da svima objavi kako mu supruga nije bila vjerna - ali ni prijatelji. Jedan od uzvanika koji je svjedočio neugodnom govoru, Shawn, ispričao je u emisiji Graham Nortona kako je sve izgledalo.
Ceremonija je prošla bez ikakvih problema, a kada je krenulo slavlje svi su počeli držati kratke govore. Na red je došao mladoženja koji je prvo rekao: "Igrat ćemo jednu igru." Rekao je svim gostima da ustanu, okrenu tanjire ispred sebe i pronađu crvenu naljepnicu. Onaj ko ju nije pronašao morao je sjesti nazad, pa su tako ostali stajati samo muškarci - njih osam.
Mladoženja je potom svima poručio da obrate pozornost na muškarce koji su ostali stajati i glasno rekao: "Svi su spavali s mojom suprugom od kada smo se ona i ja zaručili - ja sada odlazim i tražit ću poništenje ovog braka."
Uzeo je svoje stvari i izašao iz prostorije bez da je više rekao jednu riječ, a goste je ostavio u potpunom šoku. Nije poznato kako je mladenka reagirala i što se dalje događalo, prenosi The Sun.
Ipak, jedan mladoženja iskoristio je taj trenutak da svima objavi kako mu supruga nije bila vjerna - ali ni prijatelji. Jedan od uzvanika koji je svjedočio neugodnom govoru, Shawn, ispričao je u emisiji Graham Nortona kako je sve izgledalo.
Ceremonija je prošla bez ikakvih problema, a kada je krenulo slavlje svi su počeli držati kratke govore. Na red je došao mladoženja koji je prvo rekao: "Igrat ćemo jednu igru." Rekao je svim gostima da ustanu, okrenu tanjire ispred sebe i pronađu crvenu naljepnicu. Onaj ko ju nije pronašao morao je sjesti nazad, pa su tako ostali stajati samo muškarci - njih osam.
Mladoženja je potom svima poručio da obrate pozornost na muškarce koji su ostali stajati i glasno rekao: "Svi su spavali s mojom suprugom od kada smo se ona i ja zaručili - ja sada odlazim i tražit ću poništenje ovog braka."
Uzeo je svoje stvari i izašao iz prostorije bez da je više rekao jednu riječ, a goste je ostavio u potpunom šoku. Nije poznato kako je mladenka reagirala i što se dalje događalo, prenosi The Sun.
11/11/22