Ko su bolji vozači-žene ili muškarci?
Moderator: Krokodil Behko
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9607 times
- Been thanked: 16112 times
- Status: Offline
Re: Ko su bolji vozači-žene ili muškarci?
Ne vozis jos?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- numka
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 64 times
Ma ko i vozim. Ali eto, šta ja znam.
Najviše mrzim kad odjednom nestane moja traka a ja to ne skontam. Pa mi kaže prešla si u tuđu traku. WTF kako sam ja to mogla znati
Najviše mrzim kad odjednom nestane moja traka a ja to ne skontam. Pa mi kaže prešla si u tuđu traku. WTF kako sam ja to mogla znati
Error 404 - Signature not found
- spacebound
- Urednik foruma
Kako mislis presla si u tudju traku 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Ko god kaže da je preopterećen vožnjom(loši putevi, smetaju ostali učesnici u saobraćaju...), treba mu uzeti vozačku i dati besplatnu kartu za javni prevoz.
Čim si preopterećen, nervozan si. Čim si nervozan, popušta pažnja. Čim popusti pažnja, postaješ kamikaza.
Čim si preopterećen, nervozan si. Čim si nervozan, popušta pažnja. Čim popusti pažnja, postaješ kamikaza.
Svi mi se morete obratit
- numka
- Osvježenje foruma
Pa, kad imaš raskrsnicu. Ima krajnja lijeva koja je samo za skretanje lijevo. E pa ti nisi u njoj jer ideš pravo, nego si do nje.
Dođeš do raskrsnice, i kad je prođeš ti si sada u krajnjoj lijevoj. E pa ja to ne skontam, ja znam da je do mene lijevo bila još jedna traka, i tako prođem raskrnicu da opet do mene ima jedna traka lijevo

U moju odbranu naučiš ta mjesta napamet pa to ne radim. Ali i dalje ne znam kako to skontati unaprijed, bez da učim napamet, ako me kontate.
- spacebound
- Urednik foruma
Pa samo ides u krajnju desnu, i na svojoj si strani. Ako sam te dobro skontalanumiz wrote: 01 Oct 2020, 09:06Pa, kad imaš raskrsnicu. Ima krajnja lijeva koja je samo za skretanje lijevo. E pa ti nisi u njoj jer ideš pravo, nego si do nje.
Dođeš do raskrsnice, i kad je prođeš ti si sada u krajnjoj lijevoj. E pa ja to ne skontam, ja znam da je do mene lijevo bila još jedna traka, i tako prođem raskrnicu da opet do mene ima jedna traka lijevoZapravo sam se nenadano uvalila ispred nekog.
U moju odbranu naučiš ta mjesta napamet pa to ne radim. Ali i dalje ne znam kako to skontati unaprijed, bez da učim napamet, ako me kontate.

- numka
- Osvježenje foruma
Pa poenta je što ne znam da bih trebalaspacebound wrote: 01 Oct 2020, 09:08Pa samo ides u krajnju desnu, i na svojoj si strani. Ako sam te dobro skontalanumiz wrote: 01 Oct 2020, 09:06
Pa, kad imaš raskrsnicu. Ima krajnja lijeva koja je samo za skretanje lijevo. E pa ti nisi u njoj jer ideš pravo, nego si do nje.
Dođeš do raskrsnice, i kad je prođeš ti si sada u krajnjoj lijevoj. E pa ja to ne skontam, ja znam da je do mene lijevo bila još jedna traka, i tako prođem raskrnicu da opet do mene ima jedna traka lijevoZapravo sam se nenadano uvalila ispred nekog.
U moju odbranu naučiš ta mjesta napamet pa to ne radim. Ali i dalje ne znam kako to skontati unaprijed, bez da učim napamet, ako me kontate.![]()

Jel stvarno Maja dolazi oko 10? Da ne čekam više, baš me interesuje koga će
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2222 times
- Been thanked: 5206 times
Evo sta bihamk kaze :spacebound wrote: 01 Oct 2020, 08:10 Ja da ne znam saobracajna pravila ne bih se usudila sjesti za volan. Ne znam kako neko dodje na raskrsnicu i ne zna kako ce, a ipak dodje. Mene handri orijentacija. Recimo mislim da sam se parkirala 5 centi iza nekog auta, kad izadjem i pogledam, komotno jos jedno moze izmedju nas stat
I kruzniJer ih u Doboju nema, nikad na obuci nisam prosla kroz kruzni, pravila razlicita citam, eto negdje sam citala da ovaj iz unutrasnje trake ima prvenstvo pri izlasku, Behko kaze nije tako, blink donese dokaz da jeste tako, na nekim sajtovima se opet moze procitat da nije tako. I sve u krug
Ako se pak isključujete iz lijeve saobraćajne trake trebate biti posebno pažljivi na vozila u desnoj saobraćajnojj traci jer ista mogu nastaviti vožnju u kružnom toku. Dato prestrojavanje izvesti samo ako ste sigurni da vozila iz desne saobraćajne trake skreću desno. Ako gustoća saobraćaja ne dozvoljava predmetno isključenje, ne isključujte se na silu, provezite još jedan krug i obavite radnju sigurno u slijedećem pokušaju.
Fuck you a friendly note to start the day
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3480 times
Slažem se. Ništa mi nema gore od nervoznog i živčanog vozača kojem sve smeta isto kao i kad nekog vozim pa nabraja i "galami" na druge učesnike u saobraćaju ili meni prigovora ...Fufe wrote: 01 Oct 2020, 09:04 Ko god kaže da je preopterećen vožnjom(loši putevi, smetaju ostali učesnici u saobraćaju...), treba mu uzeti vozačku i dati besplatnu kartu za javni prevoz.

- spacebound
- Urednik foruma
Znaci blinkina slika ne pije vodeBeni wrote: 01 Oct 2020, 09:20Evo sta bihamk kaze :spacebound wrote: 01 Oct 2020, 08:10 Ja da ne znam saobracajna pravila ne bih se usudila sjesti za volan. Ne znam kako neko dodje na raskrsnicu i ne zna kako ce, a ipak dodje. Mene handri orijentacija. Recimo mislim da sam se parkirala 5 centi iza nekog auta, kad izadjem i pogledam, komotno jos jedno moze izmedju nas stat
I kruzniJer ih u Doboju nema, nikad na obuci nisam prosla kroz kruzni, pravila razlicita citam, eto negdje sam citala da ovaj iz unutrasnje trake ima prvenstvo pri izlasku, Behko kaze nije tako, blink donese dokaz da jeste tako, na nekim sajtovima se opet moze procitat da nije tako. I sve u krug
Ako se pak isključujete iz lijeve saobraćajne trake trebate biti posebno pažljivi na vozila u desnoj saobraćajnojj traci jer ista mogu nastaviti vožnju u kružnom toku. Dato prestrojavanje izvesti samo ako ste sigurni da vozila iz desne saobraćajne trake skreću desno. Ako gustoća saobraćaja ne dozvoljava predmetno isključenje, ne isključujte se na silu, provezite još jedan krug i obavite radnju sigurno u slijedećem pokušaju.

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9261 times
- Been thanked: 10997 times
- Status: Online
Blink♡Once wrote: 01 Oct 2020, 08:05Oni u unutrasnjoj traci imaju prednost, evo i na slici kaze toKrokodil Behko wrote: 01 Oct 2020, 01:10 Voziš vanjskom trakom i boli te. Imaš prvenstvo i izađeš kad hoćeš.
Desna strana je desna strana. O tome govorim. Onaj u lijevoj instinktivno stane, a ja produžim.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9261 times
- Been thanked: 10997 times
- Status: Online
Beni wrote: 01 Oct 2020, 09:20Evo sta bihamk kaze :spacebound wrote: 01 Oct 2020, 08:10 Ja da ne znam saobracajna pravila ne bih se usudila sjesti za volan. Ne znam kako neko dodje na raskrsnicu i ne zna kako ce, a ipak dodje. Mene handri orijentacija. Recimo mislim da sam se parkirala 5 centi iza nekog auta, kad izadjem i pogledam, komotno jos jedno moze izmedju nas stat
Once, čitaš li.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2598 times
- Been thanked: 8004 times
Dobih jucer kaznu na parkingu za nepravilno parkiranje.
Zagradio neku curu. Nije mogla izac
Zagradio neku curu. Nije mogla izac
- Beni
- Fuck you
- Mood:
Pa ako se bude drzala pravila te slike grdno ce procispacebound wrote: 01 Oct 2020, 09:23Znaci blinkina slika ne pije vodeBeni wrote: 01 Oct 2020, 09:20
Evo sta bihamk kaze :
Ako se pak isključujete iz lijeve saobraćajne trake trebate biti posebno pažljivi na vozila u desnoj saobraćajnojj traci jer ista mogu nastaviti vožnju u kružnom toku. Dato prestrojavanje izvesti samo ako ste sigurni da vozila iz desne saobraćajne trake skreću desno. Ako gustoća saobraćaja ne dozvoljava predmetno isključenje, ne isključujte se na silu, provezite još jedan krug i obavite radnju sigurno u slijedećem pokušaju.Eto, to mene zbunjunje i preznojim se kad se priblizim kruznom toku
![]()
- Duminjo
- Urednik foruma
- Beni
- Fuck you
- Mood:
da vozis Forda i da si ga najebo jer si zagradio raju
da da vidim kako se svjedok zove

- Duminjo
- Urednik foruma
Neka trebica bila.. Mogla je izac majkemi. Nego et.. Popusih ja foru bezveze 
- Beni
- Fuck you
- Mood:
Sto si papak nije ti to bosnaDuminjo wrote: 01 Oct 2020, 09:38 Neka trebica bila.. Mogla je izac majkemi. Nego et.. Popusih ja foru bezveze![]()

Moze seljak iz sela ali ne moze selo iz seljaka

- Duminjo
- Urednik foruma
Evo brt.. Parking. Ostala auta Zelena, ja plavi, ona crvena. Svi izašli, samo ja popusio kaznu