el. sporet
ovaj grin me cijeli dan nest jede
Moderator: spacebound

el. sporet

ok dobro vazi se

Zenicanin je to, on ce kriomice cevape mirit a ti gladuj

Bolje argeta s tobom nego s drugom krompirusa

Sheval wrote: 04 Oct 2020, 15:29 Mislio sam da ne mogu bez bojlera, ali evo mogu![]()
Niko nema bojler, a vazda ima tople vode.
A voda besplatna.
Nekako mi nezgodno, osjećam grižnju savjest što se kupam besplatno.
Više puta dnevno![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ali stvarno….Dajdja moj živi u potkrovlju. Sjedim jučer kod njega, ima klimu, novi krov, pravo lijepo….Krokodil Behko wrote: 03 Jul 2024, 09:04 Nema klime na spisku, a kako sada stvari stoje, biće obaveznija nego ringla.
Pošto najavljuju i tornada idućih godina, obavezna je i pumpa za vodu u svakoj sobi

Dori wrote: 03 Jul 2024, 09:43Ali stvarno….Dajdja moj živi u potkrovlju. Sjedim jučer kod njega, ima klimu, novi krov, pravo lijepo….Krokodil Behko wrote: 03 Jul 2024, 09:04 Nema klime na spisku, a kako sada stvari stoje, biće obaveznija nego ringla.
Pošto najavljuju i tornada idućih godina, obavezna je i pumpa za vodu u svakoj sobi
Reko kako ste vi tolike godine bili bez klime? I krov nije bio tako dobro izolovan kao sad? Kaže:”Vjeruj da ne znamo ni mi….Ni kako smo kuhali u kući ni kako smo spavali”
Neki dan palo palo kiše, ja sva sretna krenula napolje, jao sparine…..Pa ne možeš disati. Vruće i vlaga u zraku.Krokodil Behko wrote: 03 Jul 2024, 09:50Dori wrote: 03 Jul 2024, 09:43
Ali stvarno….Dajdja moj živi u potkrovlju. Sjedim jučer kod njega, ima klimu, novi krov, pravo lijepo….
Reko kako ste vi tolike godine bili bez klime? I krov nije bio tako dobro izolovan kao sad? Kaže:”Vjeruj da ne znamo ni mi….Ni kako smo kuhali u kući ni kako smo spavali”
Ma malo je bilo podnošljivije, do prije nekih 15-ak godina.
U životu nismo čuli za saharski pijesak![]()

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests