U najavi novi mural u srpskoj.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Naravno da postoji mogućnost, samo što je niska. Preniska.

Plus si zaboravio Hrvate. Pri prvoj naznaci bilo kakvog sranja HV ulazi u Hercegovinu pod izgovorom zastite bosanskih Hrvata.Fufe wrote: 03 Oct 2020, 18:00Naravno da postoji mogućnost, samo što je niska. Preniska.
Još uvijek nisu dovoljno jaki da im izgleda tako da će nas završiti bez većih vlastitih žrtava.
Osim toga, čekaju mig neke velike sile.
Oni to planiraju na način da jake policijske snage izađu na entitetske linije uz nadu, pa čak i čvrstu vjeru da mi nećemo reagovati.
Srbija bi svoje snage stavila u pripravnosti za slučaj da naše snage napadnu tu policiju rs-a.
Što se mene tiče, uvijek sam za to da se zmija ubije dok je mala. Ne smije se dopustiti da odraste i ojača.
Ali, eto, moj narod nije takav tj. ne dijelimo mišljenje.
Moj narod čeka da neprijatelj ojača pa da razmjer snage bude 1000:1, pa čak i tad će nosati transparente na kojima će pisati da su za mir.
Kad neprijatelj izađe na entitetske linije u krajini, tuzlaci i sarajlije neće mrdnuti ni prstom, baš kao što nisu mrdali kada je neprijatelj 1992. harao po istočnoj bosni.
Moj narod će tek ustati kad bude minuta poslije 12 i kad bude morao raditi akcije koje će ući u historiju pod nazivom čudo bosanskog otpora.

Ne mogu vise oni sami slati vojsku tek tako, oni su komandu nad vojskom prebacili u Brisel, njima komanduje truNp.insomnia wrote: 03 Oct 2020, 18:12Plus si zaboravio Hrvate. Pri prvoj naznaci bilo kakvog sranja HV ulazi u Hercegovinu pod izgovorom zastite bosanskih Hrvata.Fufe wrote: 03 Oct 2020, 18:00
Naravno da postoji mogućnost, samo što je niska. Preniska.
Još uvijek nisu dovoljno jaki da im izgleda tako da će nas završiti bez većih vlastitih žrtava.
Osim toga, čekaju mig neke velike sile.
Oni to planiraju na način da jake policijske snage izađu na entitetske linije uz nadu, pa čak i čvrstu vjeru da mi nećemo reagovati.
Srbija bi svoje snage stavila u pripravnosti za slučaj da naše snage napadnu tu policiju rs-a.
Što se mene tiče, uvijek sam za to da se zmija ubije dok je mala. Ne smije se dopustiti da odraste i ojača.
Ali, eto, moj narod nije takav tj. ne dijelimo mišljenje.
Moj narod čeka da neprijatelj ojača pa da razmjer snage bude 1000:1, pa čak i tad će nosati transparente na kojima će pisati da su za mir.
Kad neprijatelj izađe na entitetske linije u krajini, tuzlaci i sarajlije neće mrdnuti ni prstom, baš kao što nisu mrdali kada je neprijatelj 1992. harao po istočnoj bosni.
Moj narod će tek ustati kad bude minuta poslije 12 i kad bude morao raditi akcije koje će ući u historiju pod nazivom čudo bosanskog otpora.

To smo imali priliku vidjeti neki dan kad je Pompeo dosao.Veca wrote: 03 Oct 2020, 18:20 ...nemoj Fudo bit naivan, Brisel je uvijek uz njih! (Njemacka)-hinje sad ulaze (policija) preko granice, kako im se digne, a da nece kad bi bilo neke frke!

Pa sigurno da bi Hrvatska uzela Hrvatske dijelove kad bi joj se ponudilo..Veca wrote: 03 Oct 2020, 18:20 ...nemoj Fudo bit naivan, Brisel je uvijek uz njih! (Njemacka)-hinje sad ulaze (policija) preko granice, kako im se digne, a da nece kad bi bilo neke frke!

Fuddo wrote: 03 Oct 2020, 18:23To smo imali priliku vidjeti neki dan kad je Pompeo dosao.Veca wrote: 03 Oct 2020, 18:20 ...nemoj Fudo bit naivan, Brisel je uvijek uz njih! (Njemacka)-hinje sad ulaze (policija) preko granice, kako im se digne, a da nece kad bi bilo neke frke!
Pokusali su ga uvuci u raspravu o Bosni i toboze ugrozenim Hrvatima, kad ih slusas pomislio bi cojek da prolaze nevidjenu golgotu, a zive bolje od ostatka zemlje.
Dobili su kvalitetan odjeb, i olovku.
Nije frajer htio ni da slusa tu drljavinu.

animals wrote: 03 Oct 2020, 18:26Pa sigurno da bi Hrvatska uzela Hrvatske dijelove kad bi joj se ponudilo..Veca wrote: 03 Oct 2020, 18:20 ...nemoj Fudo bit naivan, Brisel je uvijek uz njih! (Njemacka)-hinje sad ulaze (policija) preko granice, kako im se digne, a da nece kad bi bilo neke frke!
nema tu ljubavi, politika je kurva..sve drzave su takve..
I Bosnjaci bi uzeli i Srpske i Hrvatske teritorije, ako im se ponude u nekoj buducoj podjeli teritorija..

Razumijem ja i ljutnu, i ogorcenost, al ne treba tako razmisljati. Ima i Srba i Hrvata koji su branili Bosnu, i davali zivote da je ima, i da bude slobodna.Veca wrote: 03 Oct 2020, 18:27Fuddo wrote: 03 Oct 2020, 18:23
To smo imali priliku vidjeti neki dan kad je Pompeo dosao.
Pokusali su ga uvuci u raspravu o Bosni i toboze ugrozenim Hrvatima, kad ih slusas pomislio bi cojek da prolaze nevidjenu golgotu, a zive bolje od ostatka zemlje.
Dobili su kvalitetan odjeb, i olovku.
Nije frajer htio ni da slusa tu drljavinu.
...misle da su svi papci k'o nasa Angela, ali nisu, Pompeo je pokazao kako se vodi politika i svaka mu cast za to! ....................ja njima i svrbima, ne vjerujem vise nikad!![]()