Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Dobro ba, ozbiljna tema, i ti bi vrtila dosadne hamsizme, ta ce dijasporac viD mu glave, zastiti me od njega...bla bla bla.
Ne mozes bezvezni racun u banci otvoriti, milijarda papirologije, jos sve to posalju i ovima ovdje, samo me bezvese glava zabolila.
Kako ba ne mozes otvoriti racun.Fuddo wrote: 05 Oct 2020, 14:05Ne mozes bezvezni racun u banci otvoriti, milijarda papirologije, jos sve to posalju i ovima ovdje, samo me bezvese glava zabolila.HAVANA wrote: 05 Oct 2020, 13:59
Sta sad bravo,dodjosmo na ono sto sam pisao.
Ma za gace ce se brzo znati gdje si ih kupio i kako si platio a ne nekretnine.
A kamo li da pravis neke ozbiljnije transakcije, nije niko lud da ti na fine oci uvali zajeban kredit.
Hurija ima genijalan plan,
Uzeti kredit za stan u Bosni,
Prodati ga ze kes nekom levatu u Bosni,
Svu tu lovu strpat u naramak, i za njujork.
Ojebote![]()
Fufo zna Hurija kako se na levate ,otvaraju i fiktivne firme u BIH i da se iz Bosne moze iznjjeti samo 10 000 eura uz prijavu
Fuddo wrote: 05 Oct 2020, 14:05Ne mozes bezvezni racun u banci otvoriti, milijarda papirologije, jos sve to posalju i ovima ovdje, samo me bezvese glava zabolila.HAVANA wrote: 05 Oct 2020, 13:59
Sta sad bravo,dodjosmo na ono sto sam pisao.
Ma za gace ce se brzo znati gdje si ih kupio i kako si platio a ne nekretnine.
A kamo li da pravis neke ozbiljnije transakcije, nije niko lud da ti na fine oci uvali zajeban kredit.
Ojebote![]()
Pa mozes, naravno da mozes.MunDzi wrote: 05 Oct 2020, 14:10Kako ba ne mozes otvoriti racun.Fuddo wrote: 05 Oct 2020, 14:05
Ne mozes bezvezni racun u banci otvoriti, milijarda papirologije, jos sve to posalju i ovima ovdje, samo me bezvese glava zabolila.
Ojebote![]()
Ja otvorila.
Doduse nije tekuci, nego stedni.
Ali otvorila bez problema.
Ti metni atributHurija wrote: 05 Oct 2020, 14:14Fuddo wrote: 05 Oct 2020, 14:05
Ojebote![]()
Džaba ti jesve, ja ti neću biti žirant
Ne kontam sta oni u BiH imaju sa USA.Fuddo wrote: 05 Oct 2020, 14:16Pa mozes, naravno da mozes.MunDzi wrote: 05 Oct 2020, 14:10
Kako ba ne mozes otvoriti racun.
Ja otvorila.
Doduse nije tekuci, nego stedni.
Ali otvorila bez problema.
Pricam o zajebancijama oko toga.
20 puta me IRS zvao, sta je ovo.
Na kraju mi dodijalo, zatvori to matere ti.![]()
Kakvom bona licnom i cips, nemam ti ja to nista.MunDzi wrote: 05 Oct 2020, 14:22Ne kontam sta oni u BiH imaju sa USA.Fuddo wrote: 05 Oct 2020, 14:16
Pa mozes, naravno da mozes.
Pricam o zajebancijama oko toga.
20 puta me IRS zvao, sta je ovo.
Na kraju mi dodijalo, zatvori to matere ti.![]()
Jbt zar nisi mogo otvoriti sa licnom i sa onim papirom nekakvim CIPS ili tako nesto.
Mene niko nje pito nista niti sam megafonom obavjestavala ikoga o dvojnom drzavljanstvu.
Imam pravo.
Imam svoje u BiH, nisam s Marsa pala....babovina je to.
Sto to ne bih mogla imati racun sa svojim posteno zaradjenim parama.
Nisam ih ukrala, nije mi ih niko poklonio.
Mogu me vala i jedni i drugi cmoknuti u dupence.
Trebam jos da drhtim od njih za vlastite pare.
More mrsh im i jednim i drugim.
Jesi li se ti morao odreci bosanskog drzavljanstva da bi dobio americko?Fuddo wrote: 05 Oct 2020, 14:26
Kakvom bona licnom i cips, nemam ti ja to nista.
Ne znam kakve veze imaju, samo znam da su mi dali nakav papir da ispunim, pa da oni to mogu ovim supcima poslat.
Bolje da sam se govana najeo.
Nisam.MunDzi wrote: 05 Oct 2020, 14:28Jesi li se ti morao odreci bosanskog drzavljanstva da bi dobio americko?Fuddo wrote: 05 Oct 2020, 14:26
Kakvom bona licnom i cips, nemam ti ja to nista.
Ne znam kakve veze imaju, samo znam da su mi dali nakav papir da ispunim, pa da oni to mogu ovim supcima poslat.
Bolje da sam se govana najeo.
Bizi bolan Fudo.
MunDzi wrote: 05 Oct 2020, 14:37Bizi bolan Fudo.Fuddo wrote: 05 Oct 2020, 14:29
Nisam.
Sto, da izvadim bosanske dokumemte, pa sa njima?
Da sve jos dodatno zakomplikujem?
Bizi, rjesio sam.
Ne treba mi racun u Bosni![]()
Ja sam mislila da si ti bistar u glavi.
Suti, sjedi tamo, pijuckaj varakinu s vremena na vrijeme, slusaj svog preCednika i daleko ces stici.
Ja svoju licnu redovno obnavljala.
Pasos prestala obnavljati, sta ce mi.
Samo dzaba pare davati.
Ali LK ti je bolan bitna.
A ti kauboj uso u banku sa pistoljem i USA pasosem i reko hocu da otvorim racun.
Jbg, ljudi ti otvorili i obavijestili Trumpa da te zahebava.
Eeeeee, Fudo, Fudo.
Od tebe je i Bog digo ruke.
Ni korona te nece.
Nasekiro si me.
Odoh pojest burger.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests