Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mala_Mu wrote: 06 Oct 2020, 08:01
Iskreno MENI ni to javno ne bi bilo prihvatljivo. Da saznam da je na klixu i bari sve okolo
Mozda sto sam imala partnera ovdje i znam kako je to.
Ne moze MI vala biti svejedno da gledam kako razmjenjuje ljub, hvali autfite i slicno.
Tako da se ni sama ne bih dovodila u takve situacije da sam u vezi/braku.. Al to sam sam ja. Posesivna nekad u vezi
Sad si se dodatno ukopala, nakon ove izjave. Niko neće htjeti s tobom, na sparivanje.
A dosad su ko htjeli?
Eno i exnihilo i Damir.. Kako ih sparise sa mnom niti se javljaju niti dolaze. Ma da provire na forum Ne bih rekla da je slucajnost
Ne folira
Strasna je u svemu. Ako bi te volila, radila bi to punom parom, sve na najljepši bosansko-klasični način, da ti ugodi. ALI, ako bi ti zgriješio, bolje da si s dobermanom u braku, nego da joj padneš šaka
Mala_Mu wrote: 06 Oct 2020, 08:01
Iskreno MENI ni to javno ne bi bilo prihvatljivo. Da saznam da je na klixu i bari sve okolo
Mozda sto sam imala partnera ovdje i znam kako je to.
Ne moze MI vala biti svejedno da gledam kako razmjenjuje ljub, hvali autfite i slicno.
Tako da se ni sama ne bih dovodila u takve situacije da sam u vezi/braku.. Al to sam sam ja. Posesivna nekad u vezi
obrve bih mu iscupala
Bogme ja ne barim sve okolo. Zajebajem posten svijet okolo. A i zna mi zena nik, dje cu barit.
Rodjo je nasjeo na subverzivno djelovanje kontraoobavestajnih sluzbi sa klitoriksa, predvodjenih bobijem, nihiletom i njihovom spavackom celijom, sagom.
Jos par ovakvih tema i razjebace vam forum.
Nije im prvi put, banda je to.
Maša wrote: 06 Oct 2020, 13:52
Meni je to jako ružno. I sama sam dobivala poruke od oženjenih duplo starijih od mene forumaša i ako ne forumam često.
Tako smo ti mi forumski vukovi. Čim vidimo mlado meso, kidišemo samo-tako.
Kod mene lično, šaroliko je stanje, ja sam se po forumskim bespućima udvarao jednoj svojeg godišta i još jednoj svog godišta, zatim jednoj 15-20 godina starijoj od sebe i jednoj nekoliko godina starijoj od sebe. Sada uglavnom kidišem na mlađe od sebe. Rekao bi čovjek, alal vjera, ali to je sve u razmaku od 12 godina. Počeo sam relativno rano da forumašim, relativno rano i spontano i sve su bile usput, nisam ništa forsirao.
Realno, kada razgovaraš s đevojkom na ovim našim forumima, treba poći od pretpostavke da je jal udata jal razvedena. Ima i poneka što planira biti udata, pa ode s foruma kada to i realizira, a vrati se kad se razvede.
Maša wrote: 06 Oct 2020, 13:52
Meni je to jako ružno. I sama sam dobivala poruke od oženjenih duplo starijih od mene forumaša i ako ne forumam često.
Kod mene lično, šaroliko je stanje, ja sam se po forumskim bespućima udvarao jednoj svojeg godišta i još jednoj svog godišta, zatim jednoj 15-20 godina starijoj od sebe i jednoj nekoliko godina starijoj od sebe. Sada uglavnom kidišem na mlađe od sebe. Rekao bi čovjek, alal vjera, ali to je sve u razmaku od 12 godina. Počeo sam relativno rano da forumašim, relativno rano i spontano i sve su bile usput, nisam ništa forsirao.
Heh.. Zar ti nisi najpoznatiji stalker BiH koji je usput i negira?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Vladimir wrote: 06 Oct 2020, 14:12
Vladimir wrote: 06 Oct 2020, 14:12
Fuddo wrote: 06 Oct 2020, 13:50
Rodjo je nasjeo na subverzivno djelovanje kontraoobavestajnih sluzbi sa klitoriksa, predvodjenih bobijem, nihiletom i njihovom spavackom celijom, sagom.
Fuddo wrote: 06 Oct 2020, 13:50
Spremni smo
Ti bi na mene bombu? Ja san mislila da smo prijatelji