Mogu ja prepoznati vremenom, ali sam to naučio iz prakse koja je značila i neke pogrešne procene. Iznenadila bi se koliko ljudi se užive u forumske persone. Bila je na klixu ranije nekad neka treba koja je ukrala slike nekoj top ribi i predstavljala se kao ona. Zavela tuce forumasa, kako se pričalo posle.Maja wrote: 06 Oct 2020, 20:23Nije problem u njima vec u tebi ako ne znas prepoznati ko je fejk a ko iskrensaint_mirad wrote: 06 Oct 2020, 19:46
Super je lozit se na forumske sapioseksualke, mada i to ima tamnu stranu. Često se predstavljaju onim što nisu, i muškarci i žene.![]()
U braku a ašikuje na forumu
Moderator: spacebound
- saint_mirad
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 213 times
- Status: Offline
Re: U braku a ašikuje na forumu
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Zato je najbolje postavljati svoje prirodne slike i onda si rahat jer te niko nece.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8220 times
- Been thanked: 19343 times
Pa ti koje je zavela i nasamarila i zasluzili su. Forumi nisu sajtovi za spajanje usamljenih srca gdje razmijenis osnovne podatke (spol, godine, bracni status, slikica i napomena o zagarantovanoj diskreciji i higijeni na nivou) pa da u 99 posto slucajeva, nakon sto upoznas tu osobu, vidis da nije to to.saint_mirad wrote: 06 Oct 2020, 20:29Mogu ja prepoznati vremenom, ali sam to naučio iz prakse koja je značila i neke pogrešne procene. Iznenadila bi se koliko ljudi se užive u forumske persone. Bila je na klixu ranije nekad neka treba koja je ukrala slike nekoj top ribi i predstavljala se kao ona. Zavela tuce forumasa, kako se pričalo posle.Maja wrote: 06 Oct 2020, 20:23
Nije problem u njima vec u tebi ako ne znas prepoznati ko je fejk a ko iskren![]()
Takvi sajtovi su za jednokratni sex.
Forum je bas dobar za upoznavanje ljudi (pod uslovom da aktivno pisu) jer prije nego sto odlucis da s nekim predjes na visi nivo, mozes upoznati njegov karakter kroz razne teme.
Ne mislim na teme tipa, koliko si visok, koju pozu volis, naj zivotinja, vec kako ta osoba komunicira s drugima, kako se ponasa u razlicitim situacijama.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
Eurosa, cak je i zvala ljude na mobitele.saint_mirad wrote: 06 Oct 2020, 20:29Mogu ja prepoznati vremenom, ali sam to naučio iz prakse koja je značila i neke pogrešne procene. Iznenadila bi se koliko ljudi se užive u forumske persone. Bila je na klixu ranije nekad neka treba koja je ukrala slike nekoj top ribi i predstavljala se kao ona. Zavela tuce forumasa, kako se pričalo posle.Maja wrote: 06 Oct 2020, 20:23
Nije problem u njima vec u tebi ako ne znas prepoznati ko je fejk a ko iskren![]()
Ima njih jos takvih
11/11/22
- Maja
- Administrator

Ispravila sam greske u postu 
Nemam obicaj da prije postanja teksta procitam sta sam napisala pa bude gresaka.
Nemam obicaj da prije postanja teksta procitam sta sam napisala pa bude gresaka.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24159 times
Jebo mater mene muha nazove trebaju mu felge, onom auto, onom stan, nesta da mu prevedem, dovezem... Nidje sise ni na mapi. Tugy plaky.MrH wrote: 06 Oct 2020, 20:38Eurosa, cak je i zvala ljude na mobitele.saint_mirad wrote: 06 Oct 2020, 20:29
Mogu ja prepoznati vremenom, ali sam to naučio iz prakse koja je značila i neke pogrešne procene. Iznenadila bi se koliko ljudi se užive u forumske persone. Bila je na klixu ranije nekad neka treba koja je ukrala slike nekoj top ribi i predstavljala se kao ona. Zavela tuce forumasa, kako se pričalo posle.
Ima njih jos takvih![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- saint_mirad
- Osvježenje foruma

Hahah thumbs up, nasmijala si me. To što se znaš zajebavat na sopstveni račun je fina osobina.MunDzi wrote: 06 Oct 2020, 20:31 Zato je najbolje postavljati svoje prirodne slike i onda si rahat jer te niko nece.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2323 times
- Been thanked: 5753 times
- HAVANA
- Penzioner

Danas mi je bio. Vari, guzi, jede, vozi... Sve obavlja.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3956 times
- Been thanked: 7320 times
- Status: Online
I sta sad pisci hoce reci u svojim postovima..
da se kurvaju forumasi na pp..
pa nisu ovdje djeca, nek radi sto god hoce..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- saint_mirad
- Osvježenje foruma

Slažem se, forum može biti odskocna daska i za bliska poznanstva, ali treba znati šta da očekuješ. Kad postoji dobra osnova u vidu rezonance ideja o kojim su pisala, lako se pređe i na intimnije teme jer postoji nekakva osnova. To je prirodan proces.Maja wrote: 06 Oct 2020, 20:37Pa ti koje je zavela i nasamarila i zasluzili su. Forumi nisu sajtovi za spajanje usamljenih srca gdje razmijenis osnovne podatke (spol, godine, bracni status, slikica i napomena o zagarantovanoj diskreciji i higijeni na nivou) pa da u 99 posto slucajeva, nakon sto upoznas tu osobu, vidis da nije to to.saint_mirad wrote: 06 Oct 2020, 20:29
Mogu ja prepoznati vremenom, ali sam to naučio iz prakse koja je značila i neke pogrešne procene. Iznenadila bi se koliko ljudi se užive u forumske persone. Bila je na klixu ranije nekad neka treba koja je ukrala slike nekoj top ribi i predstavljala se kao ona. Zavela tuce forumasa, kako se pričalo posle.
Forum je bas dobar za upoznavanje ljudi (pod uslovom da aktivno pisu) jer prije nego sto odlucis da s nekim predjes na visi nivo, mozes upoznati njegov karakter kroz razne teme.
Ne mislim na teme tipa, koliko si visok, koju pozu volis, naj zivotinja, vec kako ta osoba komunicira s drugima, kako se ponasa u razlicitim situacijama.
- HAVANA
- Penzioner

Pa realno i bolje mi je udat felge, auto, stan... Sta ce mi sise tudje, imam kuci svoje.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3956 times
- Been thanked: 7320 times
- Status: Online
Ja, svi vidili necije sise, samo on felge ...
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Beni
- Fuck you

- Mood:
absolutely haramanimals wrote: 06 Oct 2020, 20:48 I sta sad pisci hoce reci u svojim postovima..
Fuck you a friendly note to start the day
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Ja u intimnoj temi vec 9 godina s forumasicom i imamo dijetesaint_mirad wrote: 06 Oct 2020, 20:49Slažem se, forum može biti odskocna daska i za bliska poznanstva, ali treba znati šta da očekuješ. Kad postoji dobra osnova u vidu rezonance ideja o kojim su pisala, lako se pređe i na intimnije teme jer postoji nekakva osnova. To je prirodan proces.Maja wrote: 06 Oct 2020, 20:37
Pa ti koje je zavela i nasamarila i zasluzili su. Forumi nisu sajtovi za spajanje usamljenih srca gdje razmijenis osnovne podatke (spol, godine, bracni status, slikica i napomena o zagarantovanoj diskreciji i higijeni na nivou) pa da u 99 posto slucajeva, nakon sto upoznas tu osobu, vidis da nije to to.
Fuck you a friendly note to start the day
- Maja
- Administrator

U svakom slucaju, ja bih voljela da moj buduci dodje na forum, da ga posmatram i posmatram. Onda upoznam uzivo. Ako vidim da je to to, banujem ga na forumu i udam ga.
Ako mi se ipak ne svidi, ubijem ga jer zna previse...
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- HAVANA
- Penzioner

Pa logicno, dok imate dijete. Intimna veza.Beni wrote: 06 Oct 2020, 20:52Ja u intimnoj temi vec 9 godina s forumasicom i imamo dijetesaint_mirad wrote: 06 Oct 2020, 20:49
Slažem se, forum može biti odskocna daska i za bliska poznanstva, ali treba znati šta da očekuješ. Kad postoji dobra osnova u vidu rezonance ideja o kojim su pisala, lako se pređe i na intimnije teme jer postoji nekakva osnova. To je prirodan proces.![]()
- saint_mirad
- Osvježenje foruma

Što bi ga banovala? Znači nekom svom ne daš forum, ostali mogu. Ko diler što ne koristi sopstvenu robu.Maja wrote: 06 Oct 2020, 20:52 U svakom slucaju, ja bih voljela da moj buduci dodje na forum, da ga posmatram i posmatram. Onda upoznam uzivo. Ako vidim da je to to, banujem ga na forumu i udam ga.