Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
saint_mirad wrote: 06 Oct 2020, 23:20
Meni ne valjaju ni prevelike sise, isto ko kod krave vime. Nekako su mi najskladnije D cups.
Vala i D moze biti preveliko na sitnijem tijelu.
Bitno je da su grudi srazmjerne ostatku tijela.
Niti valja kad su male, ne valja ni kad su velike za tijelo koje ih nosi.
Maja wrote: 07 Oct 2020, 00:12
Eno ga. I mirad tipicno musko. A ja kontala on malo zreliji, filozofija, ovo-ono
Jedno ne iskljucuje drugo, trust me. Koliko god bio zaljubljenik u nauku ili filozofiju, nije lako odoleti finom, hipnotisucem paru lepih zenskih sisa. Tu se autoamski aktivira program i sva krv ide dole.
Imal ko da voli male sise ili one prosjecne ni velike ni male
Zar su prosjecne?
Nevazne su sise..vise se gledaju druge osobine..
A komentar je inspirisan onim vicem kada Mujo bira zenu
Te ima zena koje su dobre u dusi, te lijepe, te zele djecu..
I kad pitaju koju izabra..
On kaze onu sa najvecim sisama
Ima i nas ostalih koji više preferiramo manje ili umjerene
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.