Aaaaaaa.
Vidis ti sto ti je iskustvo.

Ja ne znam to..

Nisi dobro iskoristila prostor.vrhbosnica wrote: 12 Oct 2020, 17:44Pruge su tamnoplavo- bijele.. ispod je bež sa tankim bijelim prugamaMister No wrote: 12 Oct 2020, 17:13 Big lajk za ovaj duginih boja gore i do njega onaj crno bijelih pruga.
Bijela, siva i na ruze ovo dole.![]()
A haljina nije siva nego svijetli jeans
Ima jos i ovo ... ostalo je u koferima..
![]()

Ni mene niko ne munta.

Ofarbam se i ja ponekad..sad mi mrsko..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nije to moj prostor...MunDzi wrote: 12 Oct 2020, 17:48Nisi dobro iskoristila prostor.vrhbosnica wrote: 12 Oct 2020, 17:44
Pruge su tamnoplavo- bijele.. ispod je bež sa tankim bijelim prugama
![]()
Moze su tu jos natrpati, a da opet izgleda uredno i pregledno.

Ma i ja sam sasvim slucajno otkrila. Kod imgbb kad uplodujes sliku ima opcija da se slika obrise sama u ruku vremena kojeg ti izaberes tu.ina wrote: 12 Oct 2020, 17:33Samo direktna kao i inače..
![]()
Onda nije bilo ni potrebe da nabadaš brisanje (ja mogu znati da neko nariktava i automatsko brisanje fotki, zaostala sam u tehnologijik'o umene još živa nena) realnu dužinu majice i neocrtavanje..

Zutavrhbosnica wrote: 12 Oct 2020, 17:44Pruge su tamnoplavo- bijele.. ispod je bež sa tankim bijelim prugamaMister No wrote: 12 Oct 2020, 17:13 Big lajk za ovaj duginih boja gore i do njega onaj crno bijelih pruga.
![]()

Slikas i postavi slike jednu ispod druge.navika wrote: 12 Oct 2020, 17:22Pa malen je. I ne stoji mi sve tu.
Zimi odvajam ljetnu odjecu, ljeti zimsku. Spakujem tako u vrece za odjecu i ostavim na police, do sezone kad ce trebati.
A obuce imam na ....hmmm... jedan, dva, tri, cetiri, pet mjesta...![]()
I mene to ineteresujeMunDzi wrote: 12 Oct 2020, 17:41 Vidi Mistera sto voli zavirivati po zenskoj garderobi.
Kad ce biti salevi?
A kako to nariktate slike da se same brisu?

https://imgbb.com/Blink♡Once wrote: 12 Oct 2020, 18:54I mene to ineteresujeMunDzi wrote: 12 Oct 2020, 17:41 Vidi Mistera sto voli zavirivati po zenskoj garderobi.
Kad ce biti salevi?

esperanto, ma zaje se
Znaci kad ste na imgbb i kliknete upload image i odaberete sliku koju hocete postaviti, tada se odmah ispod vase slike pojavljuje opcija auto delete imige, ovako izgledaBlink♡Once wrote: 12 Oct 2020, 18:54I mene to ineteresujeMunDzi wrote: 12 Oct 2020, 17:41 Vidi Mistera sto voli zavirivati po zenskoj garderobi.
Kad ce biti salevi?

Cestitam, svaka castvrhbosnica wrote: 12 Oct 2020, 17:44Pruge su tamnoplavo- bijele.. ispod je bež sa tankim bijelim prugamaMister No wrote: 12 Oct 2020, 17:13 Big lajk za ovaj duginih boja gore i do njega onaj crno bijelih pruga.
![]()