Kockanje..

Ponašanje u društvu i odnosi među ljudima. Humanost, predrasude.

Moderator: Krokodil Behko

Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3781 times
Been thanked: 6953 times
Status: Offline

Re: Kockanje..

Post by Matan »

Nice try wrote: 12 Oct 2020, 18:09 Nađeš neku koja opušta.
Ja igram one Candy crush gluposti i dok igram nemam pojma šta igram već su mi misli boga pitaj gdje.
Mislis na sex onda :D.
igrao sam onaj zynga poker na Faceboku, i tako me nervirao..
bolje film pogledati...
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
ina
Mjesečarka
Mjesečarka
Has thanked: 5082 times
Been thanked: 7068 times

Post by ina »

Ne volim karte, niti ih znam igrati..
Osim Uno za djecu :D.

A ni kockanje.. Ima ljudi koji se tim totalno unište
Svijest ima sidrište.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9729 times
Been thanked: 11469 times

Post by Krokodil Behko »

Nice try wrote: 12 Oct 2020, 17:44 Ne razumijem klađenje. Niti zadovoljstvo koje izaziva.
Ne volim čak ni one dječije oklade, šale radi.

Gledaš li makar crtane filmove?

koteljubi_kadnisamtu wrote: 12 Oct 2020, 15:35 jel iko od vas muskaraca ikad dobio neku vecu sumu na kladjenju u sportu?
ozbiljno pitam

Šta je veća suma?
Ako je 500 maraka, otliko jesam dobio, prije nekih 14-15 godina.
Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1545 times
Been thanked: 1430 times

Post by Tokmak »

koteljubi_kadnisamtu wrote: 12 Oct 2020, 15:35 jel iko od vas muskaraca ikad dobio neku vecu sumu na kladjenju u sportu?
ozbiljno pitam
Najviše što sam dobio je bilo 1020 maraka,na uplatu od 1 KM.
I to nije bio sistem nego pogođenih čistih 13 parova,čini mi se.Uglavnom,više od 10 parova je bilo na tiketu.
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9283 times
Been thanked: 10017 times

Post by Koraci_u_noci »

Meni je 500 i nesto najveci dobitak bio, neki sistem za markicu. Igrao sam bez prestanka nekih 15 godina sve do prekida sezona zbog korone. U zbiru sam negdje na nuli, mozda blago u minusu, al sam se bas naigrao svih tih godina. A nisam nikad uplatio vise od 2 KM na jedan tiket, igrao za zabavu i na manje dobitke.
I kontam da nisam ni bio pretjerano ovisan jer evo vec vise od pola godine ne igram nikako i uopste mi ne nedostaje
Pobjeci sad od svega zelim
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Koraci_u_noci wrote: 12 Oct 2020, 19:34 Meni je 500 i nesto najveci dobitak bio, neki sistem za markicu. Igrao sam bez prestanka nekih 15 godina sve do prekida sezona zbog korone. U zbiru sam negdje na nuli, mozda blago u minusu, al sam se bas naigrao svih tih godina. A nisam nikad uplatio vise od 2 KM na jedan tiket, igrao za zabavu i na manje dobitke.
I kontam da nisam ni bio pretjerano ovisan jer evo vec vise od pola godine ne igram nikako i uopste mi ne nedostaje

Dobar si, uplaćivao sam i po marku za kombinaciju. 3/6 sa tri fiksa. Znači oko 20 kombinacija, a dobitak bi bivao oko 300 maraka sve pogođeno i oko 15 maraka, ako prođe samo jedna kombinacija. Naravno, fiksevi su problem :oo
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14026 times
Been thanked: 23275 times

Post by Fuddo »

Kocka je bolest
Adikcija
Isto heroin
Nemojte ljudi, haram je to veliki
Dozvolite da se obratimo
Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner

Post by Koraci_u_noci »

Krokodil Behko wrote: 12 Oct 2020, 20:11
Koraci_u_noci wrote: 12 Oct 2020, 19:34 Meni je 500 i nesto najveci dobitak bio, neki sistem za markicu. Igrao sam bez prestanka nekih 15 godina sve do prekida sezona zbog korone. U zbiru sam negdje na nuli, mozda blago u minusu, al sam se bas naigrao svih tih godina. A nisam nikad uplatio vise od 2 KM na jedan tiket, igrao za zabavu i na manje dobitke.

Dobar si, uplaćivao sam i po marku za kombinaciju. 3/6 sa tri fiksa. Znači oko 20 kombinacija, a dobitak bi bivao oko 300 maraka sve pogođeno i oko 15 maraka, ako prođe samo jedna kombinacija. Naravno, fiksevi su problem :oo
Bilo je zadnjih godina ono kladjenje gdje igras x/x ili 1/1 2/2 i vise ili manje golova i zna li su koeficijenti i do 40 ici, npr x/x i manje golova na Bayern Sevilla ligi prvaka, na kraju bilo 0:0. Ja sam igrao sistem 4/9 bez fikseva i pogodio, cini mi se, 7, a jedna od kombinacija vrijedila preko 100 KM, takvi koeficijenti bili. I obicno sam znao takvim kladjenjem sitno dobijat, do 50 KM, al tad se bas potrefilo
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Koraci_u_noci wrote: 12 Oct 2020, 20:24
Krokodil Behko wrote: 12 Oct 2020, 20:11

Bilo je zadnjih godina ono kladjenje gdje igras x/x ili 1/1 2/2 i vise ili manje golova i zna li su koeficijenti i do 40 ici, npr x/x i manje golova na Bayern Sevilla ligi prvaka, na kraju bilo 0:0. Ja sam igrao sistem 4/9 bez fikseva i pogodio, cini mi se, 7, a jedna od kombinacija vrijedila preko 100 KM, takvi koeficijenti bili. I obicno sam znao takvim kladjenjem sitno dobijat, do 50 KM, al tad se bas potrefilo

Dobra fora. Da mi nije mrsko i ja bih igrao malo.
Doduše, sad ima olnine, ali nisam u toku. Jel ja mogu baciti pare sa deceniju starom karticom iz Premiera, na svoj kladionički račun?
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2723 times
Been thanked: 8505 times

Post by Duminjo »

Dobri ste. Mene sramota pisati sta Sam prije radio
Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner

Post by Koraci_u_noci »

Krokodil Behko wrote: 12 Oct 2020, 20:26
Koraci_u_noci wrote: 12 Oct 2020, 20:24

Doduše, sad ima olnine, ali nisam u toku. Jel ja mogu baciti pare sa deceniju starom karticom iz Premiera, na svoj kladionički račun?
Ko ce ga znati, trebalo bi da mozes, al morao bi se prvo raspitat. Ja se nikad nisam uclanio da ne bih dolazio u iskusenje online igranja. Ovako samo uplatim, obavim gradjansku duznost i miran do sutra.
Mozda kad se gledaoci vrate na tribine, ponovo pocnem pomalo, a sad nekako bas nemam volje. Radije igram ovu nasu kukuruz ligu il fantasy fudbal, englesku premier ligu, ako si u toku kako to fercera. Ima i za Bundesligu, al mi nesto komplikovano oko registracije bilo pa sam batalio.
Inace u krugu prijatelja mozes napravit mini ligu i igrat u lovu ili iz zabave.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Koraci_u_noci wrote: 12 Oct 2020, 20:33
Krokodil Behko wrote: 12 Oct 2020, 20:26

Ko ce ga znati, trebalo bi da mozes, al morao bi se prvo raspitat. Ja se nikad nisam uclanio da ne bih dolazio u iskusenje online igranja. Ovako samo uplatim, obavim gradjansku duznost i miran do sutra.
Mozda kad se gledaoci vrate na tribine, ponovo pocnem pomalo,asad nekako bas nemam volje. Radije igram ovu basu kukuruz ligu il fantasy fudbal, englesku premier ligu, ako si u toku kako to fercera. Ima i za Bundes ligu, al mi nesto komplikovano oko registracije bilo pa sam batalio.

Ojebote, sad se iz radoznalosti prijavim, kad ono novi sitemi. Išču sliku na profilu, a u podacima ispalo, da oni već znaju moju adresu, ime i prezime, br mobitela, pa čak i matični broj.
Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4295 times
Been thanked: 2112 times

Post by Koteljubi_kadnisamtu »

Hvala na odgovorima. Interesovalo me da li neko ko se razumije u sport moze nesto zaraditi. Ali bas kako je Korak napisao na kraju ostanes na pozitovnoj nuli a malo se zabavis. Vazno je da ne gubite.
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma

Krokodil Behko wrote: 12 Oct 2020, 20:34
Koraci_u_noci wrote: 12 Oct 2020, 20:33

Mozda kad se gledaoci vrate na tribine, ponovo pocnem pomalo,asad nekako bas nemam volje. Radije igram ovu basu kukuruz ligu il fantasy fudbal, englesku premier ligu, ako si u toku kako to fercera. Ima i za Bundes ligu, al mi nesto komplikovano oko registracije bilo pa sam batalio.

Ojebote, sad se iz radoznalosti prijavim, kad ono novi sitemi. Išču sliku na profilu, a u podacima ispalo, da oni već znaju moju adresu, ime i prezime, br mobitela, pa čak i matični broj.
Podijeli s rajom podatke :ooo
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 51502 times
Been thanked: 9147 times

Post by ElTriconi »

koteljubi_kadnisamtu wrote: 12 Oct 2020, 21:36 Hvala na odgovorima. Interesovalo me da li neko ko se razumije u sport moze nesto zaraditi. Ali bas kako je Korak napisao na kraju ostanes na pozitovnoj nuli a malo se zabavis. Vazno je da ne gubite.
Ja sam na nuli jer nisam nikad igro :plavi

I to je dobitak, jelde :mmm
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma

ElTriconi wrote: 12 Oct 2020, 21:43
koteljubi_kadnisamtu wrote: 12 Oct 2020, 21:36 Hvala na odgovorima. Interesovalo me da li neko ko se razumije u sport moze nesto zaraditi. Ali bas kako je Korak napisao na kraju ostanes na pozitovnoj nuli a malo se zabavis. Vazno je da ne gubite.
Ja sam na nuli jer nisam nikad igro :plavi

I to je dobitak, jelde :mmm
Ti si jedini na dobitku, samo tako nastavi :kiss
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2723 times
Been thanked: 8505 times

Post by Duminjo »

Ja Sam imo taj racun u Premiere bog zna od kad. Zadnjih godina ga slabo koristio i prosle godine odem da uolatim na racun. Kaze tetka, ne moze. Moras donijeti sliku, licnu, klinac palac i da nesto odobre..

Hajd tetka, alahimanet 😂
dadojović
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 372 times
Been thanked: 310 times

Post by dadojović »

Kocka li se?
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma

Image
Shadow
Svemirka