Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5195 times
- Been thanked: 7349 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Šta.. Nejasne su ti misli..
I nije baš virus k'o virus sudeći po raznovrsnim posljedicama..
I nije baš virus k'o virus sudeći po raznovrsnim posljedicama..
Svijest ima sidrište.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Zar da sin na sahrani rođenog babe ne smije sjesti uz majku kako bi je utješio?
Majku li im bolesnu, i njima i glupim pravilima.
https://m.oe24.at/coronavirus/bei-begra ... /449221020
Majku li im bolesnu, i njima i glupim pravilima.
https://m.oe24.at/coronavirus/bei-begra ... /449221020
Svi mi se morete obratit
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23837 times
Katastrofa.
Taman kad se nadas bice bolje, nesto cemo napraviti,
I boom, u jaja nas zvekne.
Johnson&Johnson obustavio testiranje vakcine.
Dobrovoljci na kojima su sve testirali, fasovali naku bolest, ne znaju sta je.
Ma mrs vise
Ma mrs vise
Dozvolite da se obratimo
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
O tome trubim stalno-bez testiranja i klinickih studija nema ispravne vakcine.
Sve farmaceutske firme imaju svoje studije inistrazivanja, i moja radi na dvije, ali potrajat ce dok se ne dobije nesto 100% ispravno i uporrebljivo.
Ako se ne varam i za vakcinu protiv ebole nam je trebalo 5 godina
Sve farmaceutske firme imaju svoje studije inistrazivanja, i moja radi na dvije, ali potrajat ce dok se ne dobije nesto 100% ispravno i uporrebljivo.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Ne lupetaj dzaba.
Ne rastu vakcine na drvetu.
Pozabavi se malo procesima “pronalaska” lijekova, istrazivanjima, testiranjima, klinickim studijama, i na kraju odobrenjima od strane agencija.
- Hurija
- Pandora

Klaro sjaši Dušo,ne pada mi na pamet ni najmanje durati ovdje tvoje frustracije ,voz od mene lječi se na drugima i u stvanosti jesi razumjela ako nisi nemoj da postajem gruba
,upozoravam te ne nastavljaj ovo i ne prenosi javno ovako
Ostalo je cutanje.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Ja ti samo kazem “duso” da bezveze pricas.

- Hurija
- Pandora

Klaro efekte Corone osjetim uživo na sebi ,pusti naučne radove,pravila nema ,treba da se nađes na mjestu u odredjeno vrijeme,za ostalo nema pravila ,onda u očima ljudi vidiš strah i neizvjesnost ,kako god uživaj i moli Boga da se ne razboliš od Covida sretno ti u naučnim studijama i radovima ,ne vidim pomake u istima oprosti
Ostalo je cutanje.
Ozbiljni naučnici su od početka tako i upozoravali.Julia-Klara wrote: 13 Oct 2020, 07:27 O tome trubim stalno-bez testiranja i klinickih studija nema ispravne vakcine.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Hurija
- Pandora

Ostalo je cutanje.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Ne znam gdje si vidjela neki napad od strane Julie. Zena radi za farmaceutsku kucu i zna kako to ide. I ja znam da vakcina ne moze biti preko noci, ni za mjesec, 2, godinu, a da je bezbjedna i djelotvorna. Prema tome, sva pompezna najavljivanja i veliki klick bait naslovi su samo laz i senzacija.Hurija wrote: 13 Oct 2020, 08:03 Klaro efekte Corone osjetim uživo na sebi ,pusti naučne radove,pravila nema ,treba da se nađes na mjestu u odredjeno vrijeme,za ostalo nema pravila ,onda u očima ljudi vidiš strah i neizvjesnost ,kako god uživaj i moli Boga da se ne razboliš od Covida sretno ti u naučnim studijama i radovima ,ne vidim pomake u istima oprosti
A ovo sto ti pises u citiranom postu nema veze s tim sto ti je julia objasnjavala.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 762 times
- Been thanked: 1158 times
Mozda i mogu povjerovati da nekoj tamo jednoj farmaceutskoj kuci nije u interesu da otkrije lijek, al njih ima po svijetu ne zna im se broj
Svima ostalim jeste, ko nadje lijek zavladat ce svijetom farmacije na svijetskom ranku... Ovo je kapija za preraspodjelu svijetske moci u nekim segmentima
Svima ostalim jeste, ko nadje lijek zavladat ce svijetom farmacije na svijetskom ranku... Ovo je kapija za preraspodjelu svijetske moci u nekim segmentima
- Hurija
- Pandora

spacebound wrote: 13 Oct 2020, 08:28Ne znam gdje si vidjela neki napad od strane Julie. Zena radi za farmaceutsku kucu i zna kako to ide. I ja znam da vakcina ne moze biti preko noci, ni za mjesec, 2, godinu, a da je bezbjedna i djelotvorna. Prema tome, sva pompezna najavljivanja i veliki klick bait naslovi su samo laz i senzacija.Hurija wrote: 13 Oct 2020, 08:03 Klaro efekte Corone osjetim uživo na sebi ,pusti naučne radove,pravila nema ,treba da se nađes na mjestu u odredjeno vrijeme,za ostalo nema pravila ,onda u očima ljudi vidiš strah i neizvjesnost ,kako god uživaj i moli Boga da se ne razboliš od Covida sretno ti u naučnim studijama i radovima ,ne vidim pomake u istima oprosti
A ovo sto ti pises u citiranom postu nema veze s tim sto ti je julia objasnjavala.
Smatram da Clara za isto nije kompetentna da mi pojasni Spacebound i da duze vrijeme sa oprostenjem serucka oko mene zato sam onako i reagirala grubo,kako kod zelim joj sreću u Farmaceutskoj industriji i da bude uspješan Menadžer hajrom
Ostalo je cutanje.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Kompetentna je i te kako, i objasnila ti je kako to funkcionise, a ti si nju uvrijedila umjesto da prvo razmislis sta je i zasto napisala.Hurija wrote: 13 Oct 2020, 08:37spacebound wrote: 13 Oct 2020, 08:28
Ne znam gdje si vidjela neki napad od strane Julie. Zena radi za farmaceutsku kucu i zna kako to ide. I ja znam da vakcina ne moze biti preko noci, ni za mjesec, 2, godinu, a da je bezbjedna i djelotvorna. Prema tome, sva pompezna najavljivanja i veliki klick bait naslovi su samo laz i senzacija.
Smatram da Clara za isto nije kompetentna da mi pojasni Spacebound i da duze vrijeme sa oprostenjem serucka oko mene zato sam onako i reagirala grubo,kako kod zelim joj sreću u Farmaceutskoj industriji i da bude uspješan Menadžer hajrom![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Hurija
- Pandora

Kako sam je uvrijedila izvini Space ne budi jednostrana ,pratis li koliko je Klara isfrustirana oprosti ,mislim da se ovo vuče jos od vremena kada joj je Insomnia pojasnio neke stvari ,ona je meni prvo rekla da nemam pojma u vezi toga sto sam prenjela da nije u interesu da se nadje vakcina eto ima
ona
,ako sam za upozorenja kao adiminstratoru ili moderatoru oprosti za ostalo i Klaru ,neka objavi naučni rad o Coroni mozda cu usvojiti nešto
ona
Ostalo je cutanje.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Fuddo wrote: 13 Oct 2020, 07:18 Katastrofa.
Ma mrs vise
Pa nije li to Trumpovo glavno predizborno obečanje - vakcina do novembra?
Čini mi se da je Bill the chipping Gates, uredno najavio da vakcine neće biti do jeseni iduće godine.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
WHO:
There are currently more than 100 COVID-19 vaccine candidates under development, with a number of these in the human trial phase. WHO is working in collaboration with scientists, business, and global health organizations through the ACT Accelerator to speed up the pandemic response. When a safe and effective vaccine is found, COVAX (led by WHO, GAVI and CEPI) will facilitate the equitable access and distribution of these vaccines to protect people in all countries. People most at risk will be prioritized.
There are currently more than 100 COVID-19 vaccine candidates under development, with a number of these in the human trial phase. WHO is working in collaboration with scientists, business, and global health organizations through the ACT Accelerator to speed up the pandemic response. When a safe and effective vaccine is found, COVAX (led by WHO, GAVI and CEPI) will facilitate the equitable access and distribution of these vaccines to protect people in all countries. People most at risk will be prioritized.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]