+1spacebound wrote: 13 Oct 2020, 07:11Pricaj u svoje imeMunDzi wrote: 13 Oct 2020, 02:25
Mi zene smo budale.
Nosimo u tasnurinama sve od igle do lokomotive.
Ja u torbi nosim samo novcanik, kljuceve, telefon i dokumente.
Kakve gace i ostale gluposti
Ako idem negdje i znam da mi treba jos nesto tad cu to nesto stavit u torbu, a onako svakodnevno da prtim 5 kila, jer ce mi mozda nekad nesto od toga zatrebat nisam vala luda![]()
Polovina žena u torbici nosi rezervne gaćice
Moderators: spacebound, Duminjo
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
- Status: Offline
Re: Polovina žena u torbici nosi rezervne gaćice
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Nema smislila. Sto jednostavno uvijek ne obuci lijepeKrokodil Behko wrote: 10 Feb 2012, 18:52
Više od polovine žena za Valentinovo će obući seksi donje rublje, a strahuju da pri prvom seksu ne budu uhvaćene sa "bapskim" gaćicama u stilu Bridget Jones.
Oko 43 posto žena u torbici uvijek nosi par gaćica koji im služe "za svaki slučaj", bilo kao priprema za mogući seks ili jednostavno kao rezervu ako im se one koje nose uprljaju, pokazala je studija firme koja proizvodi britansko žensko donje rublje Sainsbury’s Lingerie, a prenosi Daily Mail.
Anketa provedena na 2500 odraslih otkrila je i da na odabir donjeg rublja utiče konfekcijski broj žene, pa tako one sa brojevima 34, 36 i 38 preferiraju pamučne, nisko rezane gaćice, a žene koje nose brojeve veće od 44 preferiraju gaćice sa visokim pojasom, koje imaju funkciju stezanja trbuha.
Više od polovine žena nosit će posebno, seksi rublje za Valentinovo. Velik broj njih nosi rezervne gaćice kako im se ne bi dogodila scena iz filma Dnevnik Bridget Jones, u kojem Rene Zellweger otkriva svoje neugledne, "bapske" gaće odabraniku svoga srca, prenosi 24sata.
- U slučaju da se spoj odvija dobro, rezervne gaćice mogu biti jako praktične. Ako žena nasluti da bi moglo doći do seksa, može jednostavno otići na wc i promijeniti ih - rekla je glasnogovornica Sainsbury’s Lingeriea, Toni-Ann Lindsay.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55148 times
- Been thanked: 9844 times
Cuj udarat nekog mobitelom u glavu, mene po glavi opaucilo nesto metalno tesko kilu, jos sam ga vuko prema sebi, ispalilo se i po glavi. Nista mi osim sto je bilo malo krvi bilo i cvoruga 
Da bi ti nesto bilo mora to bit jako
Da bi ti nesto bilo mora to bit jako
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
Pa jest, ako imas spoj s nekim tko ti se svidja nes valjda obuci neke gace do vrata sto se navukuSelma1705 wrote: 13 Oct 2020, 15:46Nema smislila. Sto jednostavno uvijek ne obuci lijepeKrokodil Behko wrote: 10 Feb 2012, 18:52
Više od polovine žena za Valentinovo će obući seksi donje rublje, a strahuju da pri prvom seksu ne budu uhvaćene sa "bapskim" gaćicama u stilu Bridget Jones.
Oko 43 posto žena u torbici uvijek nosi par gaćica koji im služe "za svaki slučaj", bilo kao priprema za mogući seks ili jednostavno kao rezervu ako im se one koje nose uprljaju, pokazala je studija firme koja proizvodi britansko žensko donje rublje Sainsbury’s Lingerie, a prenosi Daily Mail.
Anketa provedena na 2500 odraslih otkrila je i da na odabir donjeg rublja utiče konfekcijski broj žene, pa tako one sa brojevima 34, 36 i 38 preferiraju pamučne, nisko rezane gaćice, a žene koje nose brojeve veće od 44 preferiraju gaćice sa visokim pojasom, koje imaju funkciju stezanja trbuha.
Više od polovine žena nosit će posebno, seksi rublje za Valentinovo. Velik broj njih nosi rezervne gaćice kako im se ne bi dogodila scena iz filma Dnevnik Bridget Jones, u kojem Rene Zellweger otkriva svoje neugledne, "bapske" gaće odabraniku svoga srca, prenosi 24sata.
- U slučaju da se spoj odvija dobro, rezervne gaćice mogu biti jako praktične. Ako žena nasluti da bi moglo doći do seksa, može jednostavno otići na wc i promijeniti ih - rekla je glasnogovornica Sainsbury’s Lingeriea, Toni-Ann Lindsay.![]()
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Al majke mi te ogromne gace su najudobnije
Imam i ja par komada i nosim kad spavam samo
Bas dodju do ispod grudi skoro
Imam i ja par komada i nosim kad spavam samo
Bas dodju do ispod grudi skoro
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Merlin246 wrote: 14 Oct 2020, 18:48 Al majke mi te ogromne gace su najudobnije![]()
Imam i ja par komada i nosim kad spavam samo![]()
Bas dodju do ispod grudi skoro![]()
Ko ima lijepo tijelo , daju se ipak nazrujeti obline Merlin
Ostalo je cutanje.
Kad spavam zimi obucem te gace pidzamu strpam u carape a gornji dio strpam u donji
Ne daj Boze da mi neki dio koze ostane nepokriven pa da nazebem
Ne daj Boze da mi neki dio koze ostane nepokriven pa da nazebem
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24158 times
Ja sad gledo moja nema u tasni gace.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Ja u torbi nosim mobitel, novcanik, maramice, kljuceve od auta, tablete, dezinfekcijsko sredstvo i masku. Gacice ne nosim 
Joj a kako mozete spavati u carapama, mene srklet uhvati ☹
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28399 times
- Been thanked: 32451 times
Uh
I ja ne nosim carape
I ja ne nosim carape
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9494 times
- Been thanked: 10311 times
Bilo svojevremeno u jednoj emisiji na tvu, late night show, voditelj izveo jednu iz publike i za svaku stvar koju je imala u torbici dao joj po 50,00 KM. Nema cega nije bilo, gutu para dobila. Al mislim da nije imala gacica
Pobjeci sad od svega zelim
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28399 times
- Been thanked: 32451 times
Znala sam
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25270 times
- Been thanked: 28051 times
A sto rezervne?
Ima problema sa besikom, ili ne daj boze..
Ima problema sa besikom, ili ne daj boze..
Acta non Verba
E ja bi 600 KM osvojila, sad sam pogledala sta imam u torbi jos nekih stvari sem onog nabrojanogKoraci_u_noci wrote: 14 Oct 2020, 21:00 Bilo svojevremeno u jednoj emisiji na tvu, late night show, voditelj izveo jednu iz publike i za svaku stvar koju je imala u torbici dao joj po 50,00 KM. Nema cega nije bilo, gutu para dobila. Al mislim da nije imala gacica
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 25270 times
- Been thanked: 28051 times
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24158 times
Ova moja nesreca ne bi ni 2 glave dobila. Novcanik, nake maramice, cigare i nidje nista. Ni gaca. Ima nakih para, uzecu cvanciku da dam maloj, recu da tata pocasti sunce svoje.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Znas kako je dobro, samo se trebas naviknuti
Samo sabura