Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Pretpostavljam da si odgledala i Taboo, True detective, Fargo, Gomoru?
Imaš na HBO Mayans M.C., ocjena je 7.5, dobra je ali nije u rangu Gomore, ili Farga.
Izvan HBO, mnogo je toga
Znači sad odgledaš to sve i otkažeš pretplatu, pa poslije 3-4 mjeseca, dok se nakupi, uplatiš jedan mjesec i sve tako Imaš i sex i grad, na HBO, od starijih serija, Oz, i Sopranose..
Ima i odlična serija Dva metra ispod zemlje
pa tako ce i biti realno za pretplatu
koja je ova Gomora, ovo ostalo jesan sve
Sopranose i taj djir to sve prekonekoliko puta
E nemerem vjerovat.
Pa gomora je elitna serija, ništa lošija od Farga, po mom mišljenju. Talijanska mafija i nekako je sve drugačije. Idi gledaj, ne piši javno da to nisi gledala, ima na HBO.
E da, kad smo već kod toga, imaš jedan fantastičan seroijal o Cosa Nostri
Nema je na HBO, ali može se naći online, ili je bar nekad bilo
Zanki wrote: 08 Oct 2020, 01:07
pa tako ce i biti realno za pretplatu
koja je ova Gomora, ovo ostalo jesan sve
Sopranose i taj djir to sve prekonekoliko puta
E nemerem vjerovat.
Pa gomora je elitna serija, ništa lošija od Farga, po mom mišljenju. Talijanska mafija i nekako je sve drugačije. Idi gledaj, ne piši javno da to nisi gledala, ima na HBO.
E nemerem vjerovat.
Zaboravih ti reći, ako imaš EON aplikaciju, kod kablovskog operatera, možeš gledati serije s Epic drame u nizu, a ima ih i makar solidnih i jedna odlična. Odlična je serijal Klondike (tri ili četiri nastavka) i serija Pozornik.
Zaboravih ti reći, ako imaš EON aplikaciju, kod kablovskog operatera, možeš gledati serije s Epic drame u nizu, a ima ih i makar solidnih i jedna odlična. Odlična je serijal Klondike (tri ili četiri nastavka) i serija Pozornik.
hvala Behko, super i pozeljan je uvijek svaki info sta se tice filmova i serija
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Pogledala sve epizode s kcerkom u dvije ili tri noci.
Emily je amerikanka koja radi za marketing i poslata je u Pariz na godinu dana. I tako njen zivot tamo, spoj razlicitih kultura, prijateljstva, ljubav, drama, posao, moda.
navika wrote: 11 Oct 2020, 14:59
Emily je amerikanka koja radi za marketing i poslata je u Pariz na godinu dana. I tako njen zivot tamo, spoj razlicitih kultura, prijateljstva, ljubav, drama, posao, moda.
Pogledala prvu seriju i odustala. U potrazi sam za dobrom serijom koja neće imati više od 20 epizoda.
U zadnje sam vrijeme pogledala Dark desire - onako. Ima nekog seksa.
Dirty John I onda ide nastava Dirty Betty. Svidjele su mi se.
Pogledala prvu seriju i odustala. U potrazi sam za dobrom serijom koja neće imati više od 20 epizoda.
Dunjaa wrote: 12 Oct 2020, 20:07
Ma gledam sve sto je uzbudljivo. Akcija, aliensi, vukodlaci, vampiri, planete, zvjezde, krvi, ubistva, misterije, drame.
Fargo
True detective
The Knick
Better Call Saul
Narcos
Vikings
Silicon Valley
Dunjaa wrote: 12 Oct 2020, 20:07
Ma gledam sve sto je uzbudljivo. Akcija, aliensi, vukodlaci, vampiri, planete, zvjezde, krvi, ubistva, misterije, drame.
Fargo
True detective
The Knick
Better Call Saul
Narcos
Vikings
Silicon Valley
Je li neka od ovih serija na španskom? Volim španski.