Zivili bi po hiljadu godina. Imali bi radnog staza po 700-800 godina
Grubijani vs dobrice
Moderator: spacebound
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- Status: Offline
Re: Grubijani vs dobrice
Samo sabura
- MrH
- 22 bez glave
- Has thanked: 1684 times
- Been thanked: 1383 times
Zato je Bog kisu stvorio brtgreeneyes wrote: 13 Oct 2020, 23:56 Ka'e treba triput pljunuti u stranu kad ti macka predje preko puta. Koliko bi onda puta trebalo pljunuti kad zena predje preko puta![]()
11/11/22
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
Nema veze sa godinama...Krooti wrote: 13 Oct 2020, 23:53ne znam ,imam godina dobrano a nisam bio svjedok osim kad zagaze baš duboko u godine pa idu ta na "siguricu" sa dobricom tj. brak
poslije neuspješnog niza sa "grubijanima"![]()
Nakon finih momaka manje tolerises da te neko tretira lose... ebo grubijane.. ko jos voli budalu pored sebe
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7339 times
- Been thanked: 17053 times
- greeneyes
- Hadžija
Zene ce biti podloga u dzehenemu, dok cemo mi pecati hurije u vinovoj rijeci i svaki cemo upecati. Sta se tu vise ima pricati
Samo sabura
zajebanciju na stranu, sjećam se k'o sad ja klinac nekih 14 godina , trči neka cura možda 16-17 za njom lik isto tako godina možda koju stariji
viče: ma kome ti oca!??
i paf! štoc u glavu i još kad je pala šutnu je nogom.
ja i rodjak krenuli prema njemu al' bio tu u raji jedan stariji momak ufati nas od pozadi i zaustavi,kaže:
"Ne budite budale..."
Nije prošlo 2 dana prolaze njih dvoje pod ruku u nje plavo oko oka k'o patlidžan.
Take a walk on the wild side,
the animal side...
the animal side...

- MrH
- 22 bez glave
Zene na aparatimagreeneyes wrote: 14 Oct 2020, 00:01 Zene ce biti podloga u dzehenemu, dok cemo mi pecati hurije u vinovoj rijeci i svaki cemo upecati. Sta se tu vise ima pricati

11/11/22
- greeneyes
- Hadžija
Nece im biti do dekolteta i guzcica i noga i one "ne treba kriti ono sto valaj". A mi em uzivali ovdje gledajuci iste, em cemo gore uzivati HA HA HA HA
Samo sabura
Sta bi bilo da vas nije zaustavio?Krooti wrote: 14 Oct 2020, 00:03zajebanciju na stranu, sjećam se k'o sad ja klinac nekih 14 godina , trči neka cura možda 16-17 za njom lik isto tako godina možda koju stariji
ja i rodjak krenuli prema njemu al' bio tu u raji jedan stariji momak ufati nas od pozadi i zaustavi,kaže:
"Ne budite budale..."
Nije prošlo 2 dana prolaze njih dvoje pod ruku u nje plavo oko oka k'o patlidžan.
- greeneyes
- Hadžija
- MrH
- 22 bez glave
Jooooj brt sta sam se naslusao prica, ma predobar si ti za mene, ja sam naucila da mi se mater opsuje, da mi se vrisne bla bla blaKrooti wrote: 14 Oct 2020, 00:03zajebanciju na stranu, sjećam se k'o sad ja klinac nekih 14 godina , trči neka cura možda 16-17 za njom lik isto tako godina možda koju stariji
"Ne budite budale..."
Nista sta cu, odem otklanjam 2 rekjata za palu sestru
11/11/22
to jeste logično što ti pričaš al' ja ti pričam upravo da u svojim četrdeset godina nešto slabo vidjoh te logike na djelu...vrhbosnica wrote: 13 Oct 2020, 23:58
Nema veze sa godinama...
Nakon finih momaka manje tolerises da te neko tretira lose... ebo grubijane.. ko jos voli budalu pored sebe
the animal side...
the animal side...

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7339 times
- Been thanked: 17053 times
Ja, i?Krooti wrote: 14 Oct 2020, 00:03zajebanciju na stranu, sjećam se k'o sad ja klinac nekih 14 godina , trči neka cura možda 16-17 za njom lik isto tako godina možda koju stariji
"Ne budite budale..."
Jel mislis da su zene takve ili je u pitanju neka glupaca?
Bi li ti uopste bio s takvom zenom?
pa skočili na lika da je zaštitimo šta drugo
the animal side...
the animal side...

- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8500 times
- Been thanked: 5200 times
- Status: Online
A sta se podrazumijeva pod tim grubijan-dobrica?
Koji su kriteriji za neku od kategorija?
The Dark Side Of The Forum...
- MrH
- 22 bez glave
Grubijan hoce stocem potegnuti, a dobrica ga popusi kako godMister No wrote: 14 Oct 2020, 00:08 A sta se podrazumijeva pod tim grubijan-dobrica?
11/11/22
Zasto vas je zaustavio onda?
Majo samo kažem da sam u životu svjedočio bezbroj slučajeva da su ljudi koji su se ponašali k'o gnjide prema drugima usprkos nelogičnosti toj ostavljali nažalost dublji trag.Maja wrote: 14 Oct 2020, 00:06
Ja, i?
Jel mislis da su zene takve ili je u pitanju neka glupaca?
Bi li ti uopste bio s takvom zenom?
Ne, ne mislim samo kažem ,a to je slično onome kad imaš svoje djece jedno predobro a drugo zgubidan, narkoman,
ovome koji se skoro čitav život trudi jedna greška uveliča hiljadu puta i to mu se prebacuje a dok se ovom drugom i malo nečeg što je normalno gleda kao dobro ,evo dobar je sad ,popravio se itd.
Ne, ja znam procjeniti do odredjenog djela ljude pa nisam nikad bio, niti bih, osim jednom a pis'o sam to negdje kad sam izaš'o na dejt i cura rekla
"ja mislila ti zajeban" jer je očekivala nekog takvog pošto sam tad im'o blizu 100 kila i bio ćelav
the animal side...
the animal side...

- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
Ovo je trebalo prvo definisatiMister No wrote: 14 Oct 2020, 00:08 A sta se podrazumijeva pod tim grubijan-dobrica?
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
zato što je bio stariji i iskusan i zna da smo se upetljali da bi samo mi najebali a ona bi kao što vidiš opet bila s njim, dakle apsurd!
the animal side...
the animal side...