Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Da kazu ovi eto nas iz minkena, dortmumda, malmoa ovaj vikend do tuzle, ja bi vala otisla u tuzlu na tu dzematile kafu...
Al samo ako ce i fudo doci
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vrhbosnica wrote: 14 Oct 2020, 16:05
Ako moze dijaspora letiti do tuzle, mogu i ovi drugi doci do tamo..a fina je tuzla..
Ne znam ja, ona je fino rekla razlog zbog kojeg bi avionim zapalila da nekog vidi.
Nisam nikad bio u Tuzli
Tacno cu jednom maksuz
Da videm i te kalesijske zvukove
Drznedaj
Ima neki bistro/pub/restoran fazon koji su mi hvalili, a ja nikad otisla nisam... jecmiste kod tome... tako nekako
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Calla wrote: 14 Oct 2020, 11:09
Negativni primjer dosla cak do Sarajeva da Vidim forumasku ekipu a oni svi koji su planirali doci otkazali dolazak ( a ja mislila ljudi ozbiljni na forumima !Nazad u avion i To je to od tog Datuma Nista vam vise ne vjerujemPozitivni primjer od one osmisljene igre slanje poklona od osobe x koji je zaista stigao i jedno pozitivno iznenadenje neko mi je poslao teglu super dobre Marmelade Po svom dobrom receptu ovi forumasi su spasili ono Dobro u ljudima obecajem ispunjavam drzim do rjeci Znaci ima Nade hrabri nisu nestaliii
Nemoj zezati da si maksuzz sjela na avion da dodjes u Sarajevo da se vidis sa forumasima i forumasicama?
Zabezeknuta sam.
Ok ako je to bilo nesto usput, ali maksuz da dodjes to mi je cudno.
Mora da si mnogo druzeljubiva osoba.
Ja bi na avion sjela samo zbog Fude.
Bez zeze Stvarno desavanje ! susrest je planiran u okolici Mostara i dogovor je bio iz Sarajeva Autom do Mostara nas par ozbiljnih forumasa Ali Nebitno Proslost je proslost ja sam ostala Par Dana u Sarajevu nazvala moju dugogodisnju prijateljicu i sa njom na svu srecu kvalitetno iskoristila druzenje i da volim druzenje i upoznavanje razlicitih kultura ljudi gradova !
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Da kazu ovi eto nas iz minkena, dortmumda, malmoa ovaj vikend do tuzle, ja bi vala otisla u tuzlu na tu dzematile kafu...
Al samo ako ce i fudo doci
Ja ne bih
A stooooo
Jesi se to posvadjao sa fudom
Bez zeze Stvarno desavanje ! susrest je planiran u okolici Mostara i dogovor je bio iz Sarajeva Autom do Mostara nas par ozbiljnih forumasa Ali Nebitno Proslost je proslost ja sam ostala Par Dana u Sarajevu nazvala moju dugogodisnju prijateljicu i sa njom na svu srecu kvalitetno iskoristila druzenje i da volim druzenje i upoznavanje razlicitih kultura ljudi gradova !
Onda su stvarno supci da te tako izrade.
Vala ja bih imenovate te supke.
Onda su stvarno supci da te tako izrade.
Vala ja bih imenovate te supke.
Pa koliko mozes biti indoktriran, da pozeslis vidjeti forumase
mozda bi samo pozelio vidjeti jednu forumasicu..
Last edited by Matan on 14 Oct 2020, 16:16, edited 1 time in total.
Duminjo wrote: 14 Oct 2020, 16:12
Htio sam i ja do insomnie na kafu dok mu nisam vidio bradu
ja ba i njemu bi lizno bradu i gricno malo sira al sve me osjecaj vara da bi me fransoa oslesio od alkohola
Ponesi i meni sira
Svi bi da se vide sa Fudom..
Fudo ko Elvis Presley, vriste maloljetnice kad se pojavi..
svaka cast komso, dostignuo si vrhunac o kojem mi obicni forumasi, mozemo samo mastati..