Chloe wrote: 14 Oct 2020, 13:26 .. bolje ti je da ga ne vidim, rasulo bi se u susretu sa mnom od straha ...
"uništim sve što dotaknem a i vidim ... "![]()
... ocambat ce te macor
Moderator: Krokodil Behko
Chloe wrote: 14 Oct 2020, 13:26 .. bolje ti je da ga ne vidim, rasulo bi se u susretu sa mnom od straha ...
"uništim sve što dotaknem a i vidim ... "![]()

Ko je donio haber da macak dolazi?zvrk wrote: 14 Oct 2020, 13:51
... znaci eto macora, javio se da dolazi, cuo je da sam izgubio bure, ja da bi se izvukao da mene ne ocamba ti se javljas da dolazis u Sa, posto pravim sladoled konto sam da dobijes sladoled ako vidis bure i javis mi, a ti bi da unistis bure, i sad mi frka ako ne pronadjem bure![]()

Jok, jok, neću u Sa, nek' mi nadju zamjenu.zvrk wrote: 14 Oct 2020, 13:51
... znaci eto macora, javio se da dolazi, cuo je da sam izgubio bure, ja da bi se izvukao da mene ne ocamba ti se javljas da dolazis u Sa, posto pravim sladoled konto sam da dobijes sladoled ako vidis bure i javis mi, a ti bi da unistis bure, i sad mi frka ako ne pronadjem bure![]()

Ne nosim masku dok sam u svojoj kancelariji, ako idem za drugi stol tj. kancelariju onda moram pa izbjegavam to, a vani ne, još uvijek kod nas nije moranje.

We have online banking in this country.navika wrote: 14 Oct 2020, 15:21 Jucer sve planirano obavila, pa i krompirusu za rucak pojela.
U banci sam jedino htjela explodirati, drze otvorena vrata, zbog predugackog reda, a red je zbog odstojanja od 6 ft jednog do drugog klijenta, pa zbog tih otvorenih vrata drze i ac ugasenim.
Htjela sam se ugusiti unutra od toplote. I nikako ne kuzim to, znaci zatvorite vrata, onim iza, tj. vani nek je vruce dok ne udju unutra, a kad udjes nek je cool i nek se bar ko covjek rashladis, umjesto da je svima svo vrijeme vruce.
Danas je mnogo svjezije vec jucer, i za kafu ispod moja dva bora, morala sam ogrnuti najtopliji ogrtac koji imam.
Razmisljam o grahu danas.
A od kucnog sredjivanja u planu sam urediti kuhinjske elemente...sve povaditi, obrisati iznutra, i preslagati, te visak izbaciti.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest