Isti vala, a ovamo nešto fol liberalan.
Uzed čovjek sebi sve, a Malik osta na govno nalik
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
A sto bas iz Rogatice?
Hurija wrote: 15 Oct 2020, 09:22 Trže me Behko reko SDA u Americi,mislim da će Republikanci odnijeti i ovog puta pobjedu na izborima ,mada je Biden vidim zavodnik
![]()
rocko wrote: 15 Oct 2020, 18:37 Izborna je trka mnogo bliza nego sto ankete pokazuju, Republikanci su uspjeli da registruju vise glasaca nego demokrate u swing states, brojevi novih glasaca koji su postali punoljetni od 2018 koji su se registrovali ko Republikanci su ogromni.
Ti padas u onaj zacarani krug cuo ja na tv reko mi glumac placen da cita vijesti kako svi glasaju za Demokrate, ja vidim sta se desava oko mene,
Na CNN Biden i 20-st ljudi u autima na predizbornom skupu, Trump 20000 ljudi, i onda izadje Don Lemon i place ko da ih je Trump puskom natjero da dodju na skup, znaju oni da ima Covid-19 i opet dolaze a tako ce i na glasanje da izadju.
Problem sa glasanjem postom je jednostavan, veec hapse ljude koji se pojave sa 150 koverti glasackih listica, ili dodju da glasaju za pola mrtve familije.
Jedina sansa je da Biden uzme lopatom na noc izbora tako da glasovi postom nemaju nikakav utjecaj, problem je da se to desi sanse su oko 2% i onda ce da nastane problem jer glasanje postom otvara vrata manipulaciji jer bilo ko je mogao ubaciti listic u postu, i ako ispadne da je izlaznost veca od 60% sto je neki standard ispasce da je prevara,
Harris bila na avionu sa ljudima koji imaju Covid-19 znaci i ona ga zakacila.
Biden i sin mu Hunter ispalo uzimali pare od Ukrajinaca i Rusa sto bi bila jos jedna glupava prica,FB i Twitter blokirali ( cenzurisali) a sto narod kaze sto se krije mora da je istina.
Sve u svemu bicei intresantno.
Jedino ne shvatam kakve veze ima koristenje racunara sa glasanjem postom?
Ja pricam sta ja vidim oko sebe i vjerujem svojim ocima i usima vise nego glumcu koji cita vijestiKrokodil Behko wrote: 15 Oct 2020, 18:48rocko wrote: 15 Oct 2020, 18:37 Izborna je trka mnogo bliza nego sto ankete pokazuju, Republikanci su uspjeli da registruju vise glasaca nego demokrate u swing states, brojevi novih glasaca koji su postali punoljetni od 2018 koji su se registrovali ko Republikanci su ogromni.
Ti padas u onaj zacarani krug cuo ja na tv reko mi glumac placen da cita vijesti kako svi glasaju za Demokrate, ja vidim sta se desava oko mene,
Na CNN Biden i 20-st ljudi u autima na predizbornom skupu, Trump 20000 ljudi, i onda izadje Don Lemon i place ko da ih je Trump puskom natjero da dodju na skup, znaju oni da ima Covid-19 i opet dolaze a tako ce i na glasanje da izadju.
Problem sa glasanjem postom je jednostavan, veec hapse ljude koji se pojave sa 150 koverti glasackih listica, ili dodju da glasaju za pola mrtve familije.
Jedina sansa je da Biden uzme lopatom na noc izbora tako da glasovi postom nemaju nikakav utjecaj, problem je da se to desi sanse su oko 2% i onda ce da nastane problem jer glasanje postom otvara vrata manipulaciji jer bilo ko je mogao ubaciti listic u postu, i ako ispadne da je izlaznost veca od 60% sto je neki standard ispasce da je prevara,
Harris bila na avionu sa ljudima koji imaju Covid-19 znaci i ona ga zakacila.
Biden i sin mu Hunter ispalo uzimali pare od Ukrajinaca i Rusa sto bi bila jos jedna glupava prica,FB i Twitter blokirali ( cenzurisali) a sto narod kaze sto se krije mora da je istina.
Sve u svemu bicei intresantno.
Jedino ne shvatam kakve veze ima koristenje racunara sa glasanjem postom?
I na koji se način, ti razlikuješ od tih "demokratskih medija", kad i sam pišeš propagandno i na osnovu ničega?
rocko wrote: 15 Oct 2020, 18:52Ja pricam sta ja vidim oko sebe i vjerujem svojim ocima i usima vise nego glumcu koji cita vijestiKrokodil Behko wrote: 15 Oct 2020, 18:48
I na koji se način, ti razlikuješ od tih "demokratskih medija", kad i sam pišeš propagandno i na osnovu ničega?
Ohio