Dje su mrtvi trolcino?SociologBosmal wrote: 15 Oct 2020, 22:52 Insomnia, francuz ,nisu tebe djaba banovali na..
Samo sam napisao, da je i veceras PUNO zarazenih.
P.s. ljubazno te molim, da zaobidjes, ignorises moje postove

Moderator: Krokodil Behko

Dje su mrtvi trolcino?SociologBosmal wrote: 15 Oct 2020, 22:52 Insomnia, francuz ,nisu tebe djaba banovali na..
Samo sam napisao, da je i veceras PUNO zarazenih.
P.s. ljubazno te molim, da zaobidjes, ignorises moje postove

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jbg, njemačko ministarstvo vanjskih poslova u koordinaciji sa ministarstvom zdravlja proglasilo kompletnu Francusku rizičnim područjem, što znači da će navetteur morati u homefiice.insomnia wrote: 15 Oct 2020, 22:39 Nisu granice zatvorene. Jos uvijek se moze putovati. Ma pregoni se debelo oko ovog sranja. Danas preko 30 000 novo zarazenih. Istovremeno u bolnicama u citavoj Fr ni deset ‘iljada ljudi.

Nemoj vise siriti dezinformacije. I nemoj prepadati narod.

Kod nas u Kantonu?Duminjo wrote: 15 Oct 2020, 23:10 Ne znam ima li neko ko nije pogodjen ovim sranjem. Ako nije zarazen ili je udaren po djepu ili psihicki skrhan.
Nama su jutro, u skoli, rekli kako je dosao prijedlog iz vlade da na predavanjima u razredu nosimo maske. Mislim da ce to i usvojiti.
Plus da se prostorije zrače svakih 20 min.
Ici ce se u školu da dekama

Profesor profesorSociologBosmal wrote: 15 Oct 2020, 23:17Kod nas u Kantonu?Duminjo wrote: 15 Oct 2020, 23:10 Ne znam ima li neko ko nije pogodjen ovim sranjem. Ako nije zarazen ili je udaren po djepu ili psihicki skrhan.
Nama su jutro, u skoli, rekli kako je dosao prijedlog iz vlade da na predavanjima u razredu nosimo maske. Mislim da ce to i usvojiti.
Duminjo, ti si profesor??
Kako god, cuvaj se

U fr se nose vec od pocetka skolske godine. Sva djeca starija od 11 godina pa dalje kao i profesori. I opet pun kurac klastera po skolama i fakultetima.Duminjo wrote: 15 Oct 2020, 23:10 Ne znam ima li neko ko nije pogodjen ovim sranjem. Ako nije zarazen ili je udaren po djepu ili psihicki skrhan.

Kako god okreneš, nesto ne štima.insomnia wrote: 15 Oct 2020, 23:20U fr se nose vec od pocetka skolske godine. Sva djeca starija od 11 godina pa dalje kao i profesori. I opet pun k.... klastera po skolama i fakultetima.Duminjo wrote: 15 Oct 2020, 23:10 Ne znam ima li neko ko nije pogodjen ovim sranjem. Ako nije zarazen ili je udaren po djepu ili psihicki skrhan.
Ma ja sam ubjedjen da su jebeni testovi pola problema. Ako oni ne pokazuju puuuno vise lazno pozitivni onda je ovaj virus obicna karina

Ma dogovorili se tako.Mister No wrote: 15 Oct 2020, 23:50 Odakle juce onakav skok broja zarazenih?
Odjednom sve drzave EU skoro.

Pa ne mozes biti pametan.

Pa sinhronizovali se.

vec druze vrijeme se neshto oko tog 'spominje u kuloarima'.. neki extrakt ... nije moje podrucje..tako da se ne usudjem komentarisati
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest