Gluho bilo,nemam ja ni jedan za te pare.

Moderator: Krokodil Behko
Gluho bilo,nemam ja ni jedan za te pare.
Opaaa... Pa ti se raspisainsomnia wrote: 16 Oct 2020, 14:21 E cuj ona iz Sudana dosla da influensa. Kme, kme ne valja ovo, ne valja ono. Uvijek se mozes vratiti u Sudan jaranice.
Bolji je onaj kinez na ig. On se makar zajebaje
Slusaj, to sta je mozda u Sudanu ( ili bilo di drugo gore) ne znaci da se ne smi i ne triba govorit o tom kakvo je stanje u Bih ili HR.animals wrote: 16 Oct 2020, 14:50 Sexualno zlostavljanje zena u Bosni..
ima manje , nego u Njemackoj..
a ona iz Sudana, gdje je zena tretirana ko domaca zivotinja, se nasla da prica o tome..
ma daj..
bagra wrote: 16 Oct 2020, 14:49 iz rvacke jos manje primamo savjete neg sUdanske ove![]()
ostav nas u blatu di i priPadamo. al bar nase je. domace. neprskano
saim se malo, ja se ustvari neprepoznajem u ovoj "ad homeini" skupini
jasam bas nasuprot dobrog behku uporozijo da izrac "crnci" je tako so off.
ali aj ti reci behki... on jos zivi u osamdesetim. Vucko je njemu iznad Baketa![]()
Ma vidis da je zena sef foruma..Saga wrote: 16 Oct 2020, 14:57Slusaj, to sta je mozda u Sudanu ( ili bilo di drugo gore) ne znaci da se ne smi i ne triba govorit o tom kakvo je stanje u Bih ili HR.animals wrote: 16 Oct 2020, 14:50 Sexualno zlostavljanje zena u Bosni..
ima manje , nego u Njemackoj..
a ona iz Sudana, gdje je zena tretirana ko domaca zivotinja, se nasla da prica o tome..
ma daj..
Student iz prijateljski zemalja...Krokodil Behko wrote: 16 Oct 2020, 14:58bagra wrote: 16 Oct 2020, 14:49 iz rvacke jos manje primamo savjete neg sUdanske ove![]()
ostav nas u blatu di i priPadamo. al bar nase je. domace. neprskano
saim se malo, ja se ustvari neprepoznajem u ovoj "ad homeini" skupini
jasam bas nasuprot dobrog behku uporozijo da izrac "crnci" je tako so off.
ali aj ti reci behki... on jos zivi u osamdesetim. Vucko je njemu iznad Baketa![]()
Koji je drugi izraz, u našem jeziku, za crnce?
Jel afroamerikanac, ili je nekako drugačije?
Iskreno ne znan, neman pojma kakvo je stanje u Bih pa ga necu ni komentirati.animals wrote: 16 Oct 2020, 14:59Ma vidis da je zena sef foruma..Saga wrote: 16 Oct 2020, 14:57
Slusaj, to sta je mozda u Sudanu ( ili bilo di drugo gore) ne znaci da se ne smi i ne triba govorit o tom kakvo je stanje u Bih ili HR.
zene su toliko neodgojene, da nas muske maltretiraju u Bosni..
nigdje zena ne uziva ko u Bosni..
samo po kavama hodaju..
kakvo crno maltretiranje...