Naveo sam samo jedan od primjera gdje je muško donje samo zato sto je muško.
Ne trebaju mi savjeti, hvala
Moderator: Krokodil Behko

Naveo sam samo jedan od primjera gdje je muško donje samo zato sto je muško.
I bas zene? Moraju bit dvi zene? A ne dvi osobe... Znaci jedan te muškarac moze zaminit, ali ako su zene onda tribaju dvi...Duminjo wrote: 18 Oct 2020, 20:06Objasni to mojoj sefici i pitaj zasto meni trpa teze pacijente a zenama lakse. Kad sam ja slobodan, salje dvije zene da rade ove "moje"..jelena... wrote: 18 Oct 2020, 20:00
![]()
Btw...ovo odbijanje zbog atraktivnosti i reakcija člana suparničke ekipe u ovoj debati na taj podatak je odličan primjer za to da je fizička nadmoć relativna i da biti fizički jači (imati razvijenije mišiće i više tjelesne snage) tj. pripadati populaciji fizički jačih (muškaraca) ne znači i biti fizički superioran, a kamoli intelektualno.
Na to treba podsjećati kad god se za to ukaže prilika.![]()
Ili da ja trazim duplu platu?![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ako joj ne kažeš, ostaće kako je sad.

DaSaga wrote: 18 Oct 2020, 20:37I bas zene? Moraju bit dvi zene? A ne dvi osobe... Znaci jedan te muškarac moze zaminit, ali ako su zene onda tribaju dvi...Duminjo wrote: 18 Oct 2020, 20:06
Objasni to mojoj sefici i pitaj zasto meni trpa teze pacijente a zenama lakse. Kad sam ja slobodan, salje dvije zene da rade ove "moje"..
Ili da ja trazim duplu platu?![]()
A sta radis?Duminjo wrote: 18 Oct 2020, 20:41DaSaga wrote: 18 Oct 2020, 20:37
I bas zene? Moraju bit dvi zene? A ne dvi osobe... Znaci jedan te muškarac moze zaminit, ali ako su zene onda tribaju dvi...
Bila dva muškarca i Dali otkaze prosle godine. Dok su oni bili, isli nas trojica posebno svi otprilike isto. Sad kad su ostale zene, idu uvijek po dvije![]()

Sto se nisi prijavio da svabicama peres..

Svaki drugi voli kolegici da se privali.

Trebaju oni meni, trebam ja njima. Jednostavno

Merlinka je mnogo vrijedna cura. Reko bih izuzetak.jelena... wrote: 18 Oct 2020, 20:55 Eto, vidiš da one ne mogu...nesposobne...
Đe nam je Merlin da čujemo šta ona ima reći...![]()