Jedva cekam da opet budes gost

ma nije ni ona vise u igri, samo joj jos niko nije javioKoraci_u_noci wrote: 18 Oct 2020, 20:09 Ti si bar u igri. Mene zeznuo Brighton, dade go u 90oj, a da nije, ja bih pobijedio. Bas je tanka granica izmedju pobjede i poraza. Mom protivniku Damiru sve cestitke, bit ce bolje
Hajd saberi MisteruKoraci_u_noci wrote: 18 Oct 2020, 21:26 Sabrat cu, polako, ima jos par utakmica u toku. 56 je vrhunski rezultat, mozda vec to bude najbolji
Nisi igr'o protiv mene, saberi se, covjece. A i da su se tvoji poeni brojali za Behka, opet bi izgubio. Luzeri smo obojica ovo kolo, drz se ti kladioniceanimals wrote: 18 Oct 2020, 23:02 Mister, igraj kladionicu..
a ja ovako za pocetak, bolji od polovice...
i od koraci..a care, sta kazes sad..
Vala nemas ni ti na sta biti ponosan. Osvojio samo 23 boda na SVOJOJ ponudi.pizarro wrote: 18 Oct 2020, 21:07ma nije ni ona vise u igri, samo joj jos niko nije javioKoraci_u_noci wrote: 18 Oct 2020, 20:09 Ti si bar u igri. Mene zeznuo Brighton, dade go u 90oj, a da nije, ja bih pobijedio. Bas je tanka granica izmedju pobjede i poraza. Mom protivniku Damiru sve cestitke, bit ce bolje![]()
Pa nisam, ali ovo kolo je bilo strasno..Koraci_u_noci wrote: 18 Oct 2020, 23:19Nisi igr'o protiv mene, saberi se, covjece. A i da su se tvoji poeni brojali za Behka, opet bi izgubio. Luzeri smo obojica ovo kolo, drz se ti kladioniceanimals wrote: 18 Oct 2020, 23:02 Mister, igraj kladionicu..
a ja ovako za pocetak, bolji od polovice...
i od koraci..a care, sta kazes sad..
jedna stara poslovica kukuruz lige kaze: dobar igrac osvoji onoliko bodova koliko mu je potrebno za pobjedu