Obrati pažnju na naslov videa: “Dušman maksuz...”

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Izvini, jesil ovo ovako citala na srbijanskim portalima?Hurija wrote: 17 Oct 2020, 22:09Nešto sam pratila Armenija je puno manja , navodnno je podržavad Dijaspora i Rusi na suprotrnoj strani pomažu Turci, dobrovoljci iz Sirije koji su na Armenskoj strani su zgroženi sa surovošću ratovanja , nije mi jasno kako su u tolikoj mjeri, uspjeli proširiti rat za par dana Armenci i Azerbejdžanci
Sovjetske zemlja-zemlja rakete nato kodnog naziva scud.
Fufe wrote: 18 Oct 2020, 11:12 Ne postoji ništa što bi se moglo suprostaviti roju dronova. Možeš oboriti jednog, pet, deset, ali će ostali uništiti tebe.
Azeri u prvih mjesec dana nisu trebali slati pješadiju.
Dovoljno je bilo da su kompletan teren i logistiku pokrili dronovima.
Presijeci putne komunikacije, uništi svaki konvoj koji dostavlja potrepštine, uništi raketne baterije i pzo, pa onda ganjaj pješadiju koja nije ništa do glineni golubovi.
Samo se pitam kako će izgledati kada dronovi budu nosili rakete sa još većom razornom moći![]()
Bitno je šta će dobiti zauzvrat. Spominju se neke ukrajinske turbine i sl.Krokodil Behko wrote: 18 Oct 2020, 17:24 Turska i Ukrajina, potpisali sporazum o saradnji. Putko na aparatima. Taj sporazum i najnovija turska pozicija, stižu na krilima barjaktara, nešto imam osjećaj, da će Ukrajinci to sve kupiti.