il' mala il' veća
da se izadje iz kolotečine

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma ti mozes kako hoces, imas i duzinu i gustinu. Super ti je.Vanilla wrote: 15 Oct 2020, 19:46 Tox, to i radim, upletem oko 8 pletenica i prespavam s njima. Sto kazes budu sitne loknice a ne pokupi se toliko kosaa najvise volim kad upletem samo dvije, one uz tjeme i prespavam. Tad se fino samo prelomi kosa
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

E jest mi to neki radikalni potez. Pa cak ih i ja odsjecem bez da dva puta razmislim

Ma meni jest jer su patnjaspacebound wrote: 19 Oct 2020, 13:57E jest mi to neki radikalni potez. Pa cak ih i ja odsjecem bez da dva puta razmislim![]()

Ako ce ti bit lakse i ja cu iduce sisanje i siske skratit, samo dok se uganjam sa frizerkomNora Ibsenova wrote: 19 Oct 2020, 14:02Ma meni jest jer su patnjaspacebound wrote: 19 Oct 2020, 13:57
E jest mi to neki radikalni potez. Pa cak ih i ja odsjecem bez da dva puta razmislim![]()
![]()

Zašto?

Ima faceApp, sta mi neku noc djeca uradise u aplikacijiFufe wrote: 19 Oct 2020, 14:25 Jbm ti frizere!
Što nemaju kompjuterski program u kojem bi ti mogli praviti frizure pa da na slici tačno vidiš koja friza bi ti godila.
Ono, jednim klikom sklone tvoju kosu, pa stave drugu.

Pa ni ne znaš kakva mi je sad frizura.

Pa eto, nek proba s njom.
Dužina između ramena i pola leđa. Eto kakva je.

To je bilo nekad, sad se spominjaloFufe wrote: 19 Oct 2020, 14:43Pa eto, nek proba s njom.
Dužina između ramena i pola leđa. Eto kakva je.
Šiške su grozne i rijetko kome da stoje.
Pogotovo ne stoje ljudima sa okruglim licem.