Omiljeni mi je talk show Johna Olivera. Lik rastura
HBO/MAX
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9733 times
- Been thanked: 11469 times
- Status: Offline
HBO/MAX
Za manje probirljive, deset maraka mjesečno nije trošak, slika vrhunska HD, dobar izbor, pogotovo svega ima u rubrici HBO top 100 IMDb. Platim jednu pretplatu, pa odjavim nekih tri mjeseca, dok se ne nakupi zanimljivih serija i filmova, pa prijavim mjesec dana i sve tako.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2288 times
- Been thanked: 5534 times
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27474 times
- Been thanked: 31464 times
Re: HBO
jesan na tvoju preporuku i veoma vrlo sam zadovoljna
hvala Behko
hvala Behko
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Dunjaa
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 497 times
- Been thanked: 1124 times
Ja sam ovaj HBO otkazala. I viaplay neki. Nemam ja vremena za sve silne serije, dokumentarce, filmove, talk show i sl. Dosta mi je Netflix, dok mi ne dosadi. I njega ću ukinuti kako mi se čini.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Ja koristim HBO i Netflix UHD paket, zna se desiti da po 2 mjeseca ne upalimDunjaa wrote: 21 Oct 2020, 19:57 Ja sam ovaj HBO otkazala. I viaplay neki. Nemam ja vremena za sve silne serije, dokumentarce, filmove, talk show i sl. Dosta mi je Netflix, dok mi ne dosadi. I njega ću ukinuti kako mi se čini.
Fuck you a friendly note to start the day
- Dunjaa
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 497 times
- Been thanked: 1124 times
Gledaju li ti bar 'djeca'?Beni wrote: 21 Oct 2020, 20:08Ja koristim HBO i Netflix UHD paket, zna se desiti da po 2 mjeseca ne upalimDunjaa wrote: 21 Oct 2020, 19:57 Ja sam ovaj HBO otkazala. I viaplay neki. Nemam ja vremena za sve silne serije, dokumentarce, filmove, talk show i sl. Dosta mi je Netflix, dok mi ne dosadi. I njega ću ukinuti kako mi se čini.![]()
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pa o izboru i sve šta ima na HBO, a ima bgm. Njihovi su i GoT i Chernobyl, drže Sopranoce, seks i grad, Wire, true detective i da ne nabrajam.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 685 times
- Been thanked: 1064 times
Sve najbolje ionako posjeduje Disney
I ja sam sve odjavio kad sam skonto da mjesecima placam a niko nikad ne gleda
Platit cu opet Netflix kad pocnu Vikinzi
HBO ima neke od klasik serija al to kad jednom izgledas nema smisla placati HBO a nema ih puno za odgledati, Behko je sa tri spomenute vecinu spomenuo
HBO ima neke od klasik serija al to kad jednom izgledas nema smisla placati HBO a nema ih puno za odgledati, Behko je sa tri spomenute vecinu spomenuo
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Ovo cim ufatim vremena
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fuck you a friendly note to start the day
Pa eto ja pratim nekih 11 serija na HBO. Za sve cekam da izadju nove sezone tako da sad vise gledam NetflixKrokodil Behko wrote: 21 Oct 2020, 20:19
Pa o izboru i sve šta ima na HBO, a ima bgm. Njihovi su i GoT i Chernobyl, drže Sopranoce, seks i grad, Wire, true detective i da ne nabrajam.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22204 times
- Been thanked: 20300 times
- Status: Online
Baš sam u zadnjih par dana ponovo odgledao čitav GoT 
Kad drugi put gledaš neke stvari postanu još jasnije.
Kad drugi put gledaš neke stvari postanu još jasnije.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

tuzlak1212 wrote: 21 Oct 2020, 20:49 Sve najbolje ionako posjeduje Disney
HBO ima neke od klasik serija al to kad jednom izgledas nema smisla placati HBO a nema ih puno za odgledati, Behko je sa tri spomenute vecinu spomenuo![]()
Pa imaš i ovaj Vučji odgoj i to ti je HBO, Loverkraftova zemlja, Walking death, itd.. Ima tu dosta.
Imaš i zero,zero,zero, Fargo, itd.
Blink♡Once wrote: 21 Oct 2020, 21:04Pa eto ja pratim nekih 11 serija na HBO. Za sve cekam da izadju nove sezone tako da sad vise gledam NetflixKrokodil Behko wrote: 21 Oct 2020, 20:19
Pa o izboru i sve šta ima na HBO, a ima bgm. Njihovi su i GoT i Chernobyl, drže Sopranoce, seks i grad, Wire, true detective i da ne nabrajam.![]()
I ja štošta čekam. Imaš serije s historijskom tematikom, na HBO i dobre su. John Adams, Španska princeza, Ekatarina Velika, itd..
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2937 times
- Been thanked: 3314 times
Hvala, ali mene te historijske i ne zanimaju basKrokodil Behko wrote: 21 Oct 2020, 21:32I ja štošta čekam. Imaš serije s historijskom tematikom, na HBO i dobre su. John Adams, Španska princeza, Ekatarina Velika, itd..Blink♡Once wrote: 21 Oct 2020, 21:04 Pa eto ja pratim nekih 11 serija na HBO. Za sve cekam da izadju nove sezone tako da sad vise gledam Netflix![]()