Omiljeni mi je talk show Johna Olivera. Lik rastura

Ja koristim HBO i Netflix UHD paket, zna se desiti da po 2 mjeseca ne upalimDunjaa wrote: 21 Oct 2020, 19:57 Ja sam ovaj HBO otkazala. I viaplay neki. Nemam ja vremena za sve silne serije, dokumentarce, filmove, talk show i sl. Dosta mi je Netflix, dok mi ne dosadi. I njega ću ukinuti kako mi se čini.
Gledaju li ti bar 'djeca'?Beni wrote: 21 Oct 2020, 20:08Ja koristim HBO i Netflix UHD paket, zna se desiti da po 2 mjeseca ne upalimDunjaa wrote: 21 Oct 2020, 19:57 Ja sam ovaj HBO otkazala. I viaplay neki. Nemam ja vremena za sve silne serije, dokumentarce, filmove, talk show i sl. Dosta mi je Netflix, dok mi ne dosadi. I njega ću ukinuti kako mi se čini.![]()
Pa eto ja pratim nekih 11 serija na HBO. Za sve cekam da izadju nove sezone tako da sad vise gledam NetflixKrokodil Behko wrote: 21 Oct 2020, 20:19
Pa o izboru i sve šta ima na HBO, a ima bgm. Njihovi su i GoT i Chernobyl, drže Sopranoce, seks i grad, Wire, true detective i da ne nabrajam.
tuzlak1212 wrote: 21 Oct 2020, 20:49 Sve najbolje ionako posjeduje Disney
I ja sam sve odjavio kad sam skonto da mjesecima placam a niko nikad ne gleda
Platit cu opet Netflix kad pocnu Vikinzi
HBO ima neke od klasik serija al to kad jednom izgledas nema smisla placati HBO a nema ih puno za odgledati, Behko je sa tri spomenute vecinu spomenuo![]()
Blink♡Once wrote: 21 Oct 2020, 21:04Pa eto ja pratim nekih 11 serija na HBO. Za sve cekam da izadju nove sezone tako da sad vise gledam NetflixKrokodil Behko wrote: 21 Oct 2020, 20:19
Pa o izboru i sve šta ima na HBO, a ima bgm. Njihovi su i GoT i Chernobyl, drže Sopranoce, seks i grad, Wire, true detective i da ne nabrajam.![]()
Hvala, ali mene te historijske i ne zanimaju basKrokodil Behko wrote: 21 Oct 2020, 21:32I ja štošta čekam. Imaš serije s historijskom tematikom, na HBO i dobre su. John Adams, Španska princeza, Ekatarina Velika, itd..Blink♡Once wrote: 21 Oct 2020, 21:04 Pa eto ja pratim nekih 11 serija na HBO. Za sve cekam da izadju nove sezone tako da sad vise gledam Netflix![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests