Cudno, ovdje auto industrija razvaljiva.HAVANA wrote: 22 Oct 2020, 08:18Ma nista,stoji sve.Ma nemam ja problem sa tim,moje je,imam nekih kredita za zemljiste al ne sekira me to,imam urbanisticku,stanovi,ide to i vrijedi.Al roba na stanju me jebe,auta,jaooo.U prosjeku gubim 6 do 8000km mjesecno vec 7 mjeseci.Al meni je i super sta se ljudima desava.Katastrofa.Rent a car,hoteli,turizam,ugostiteljstvo...Povjesace se.Kredita more i zaposlenih a prihod 0.Ludilo.Jucer dodje frajer iz one americke firme,rent a car.Hoces kupiti 20,30,50,70,100...auta? Ne znaju ni kuce ni sta ce sa njima.Stoji a rate idu...Nema tu vadione i pameti.Otpustaj sve,zatvaraj,prodaji i opet ne moze stici dugovanja...Pravo luda situacija.Ustanes svaki dan i ides na posao,radis fol nesta da bi sto manje izgubio...Dokle? A drugo ludilo, sad i da mi treba robe,automobila...Vani sve poskupilo od rabljenih.Nova se ne prodaju,sad oni kupuju rabljena.Napravila se rupa i pad prodaje novih.Odma fali rabljenih nizeg cjenovnog ranga.Pokupovase oni.Luksuza ima.I da mi treba nista ja ne mogu kupiti i toliko platiti.Ludilo majke mi.
Nikad nije bila veca potraznja za novim autima.
Jebelud zbunjenog.