Vina
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9526 times
- Been thanked: 11265 times
- Status: Online
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Re: Vina
Ma naravski ludo moja draga.. NaravskiHeidi wrote:evo s kim cu ja zalittako je behko!
![]()

Dodji da žalimo zajedno.. Ja znam bolje da žalim neg one
profesionalne narikače. Ima jeza da te ufati kad ja počnem da žalim.
Pa još kad pomisliš, kako bih zbog tebe žalio.......... Rasplakaćeš se.
Trebaće ti svo Dacino iskustvo da pobjegneš od anksioze

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
- Status: Offline
ima da sastavimo UEBERzalopoljku za tvoj cabaret
( pokupili bi I naj nagradu....dodjela golden zalosne KARIKATURE !!!
)

( pokupili bi I naj nagradu....dodjela golden zalosne KARIKATURE !!!

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Možda bi bilo bolje da se zove golden sliny maramy narikacha
Dodjela za najnarikačastiju baladu u galaksiji
Dodjela za najnarikačastiju baladu u galaksiji

-
- Sitna buranija
dobar uvid u zabrinjavajuće stanje duše jedne dobrodržeće, prezrele osobe ženskog pola, tijekom pijanstva uzrokovanog konzumacijom kvalitetnog vina.Heidi wrote:sa svetom ritom sam rotirala oko magnetnih polja.
jedino s absolut vodkom dosegnem do uranovog prstena.
madre de dios!!!
rotiranje oko magnetnih polja, dosezanje uranovog prstena i slične psiho-egzibicije su znakom da je kucnuo čas da sa red vajna pređeš na sok od mrkve ili šolju varenike......
keve mi.
tetovirane ruke, tetovirane ruke, tetovirane ruke moj budi mi silan i dobro mi stoj.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40504 times
- Been thanked: 26761 times
Volim crno i bijelo ljeti mi bolje sjeda bijelo 

"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
-
- Sitna buranija
ušutila se papanka

tetovirane ruke, tetovirane ruke, tetovirane ruke moj budi mi silan i dobro mi stoj.
-
- Sitna buranija
[ytube][/ytube]
Meri skidajte gaće.
Meri skidajte gaće.
- malakikica1
- Sitna buranija
Vino od ružmarina
Čašica vina od ružmarina dnevno preporuča se iscrpljenim osobama i osobama koje imaju problema s cirkulacijom i proširenim venama. Vino od ružmarina intenzivirat će cirkulaciju u cijelom tijelu, a posebno u nogama.
Treba vam:
-......1 litra bijelog vina
- 5 vrhom punih žlica listića ružmarina
Držati u boci tjedan dana pa procijediti i kozumirati.
Čašica vina od ružmarina dnevno preporuča se iscrpljenim osobama i osobama koje imaju problema s cirkulacijom i proširenim venama. Vino od ružmarina intenzivirat će cirkulaciju u cijelom tijelu, a posebno u nogama.
Treba vam:
-......1 litra bijelog vina
- 5 vrhom punih žlica listića ružmarina
Držati u boci tjedan dana pa procijediti i kozumirati.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Dvije čaše crnog vina garantiraju rafalni orgazam
Znanstvenici su otkrili da one žene koje uživaju u ispijanju crnog vina, imaju bolji seksualni život, odnosno postotak doživljavanja vrhunca je puno veći nego kod žena kojima je navika ispijanja crnog vina, strani pojam

Osim što produljuje životni vijek, crno vino ima još nekoliko pozitivnih karakteristika. Vjerovali ili ne, rezultati jednog istraživanja potvrdili su da crno vino blagotvorno djeluje na seksualni život. Samo dvije čaše crnog vina dnevno, garantiraju ženama bolje orgazme i bogatiji seksualni život.
Naime, znanstvenici sa jednog Sveučilišta u Firenci proveli su istraživanje na uzorku od 800 žena u dobi od osamnaest do pedeset godina.
Otkrili su da one žene koje uživaju u ispijanju crnog vina, imaju bolji seksualni život, odnosno postotak doživljavanja vrhunca je puno veći nego kod žena kojima je navika ispijanja crnog vina, strani pojam.
Za vrijeme istraživanja korišten je indeks ženske seksualne funkcionalnosti kojim se inače koriste liječnici u dijagnosticiranju seksualnoga zdravlja žena.
Nadalje, žene koje piju dvije čaše crnog vina imaju višak samopouzdanja, osjećaju se privlačnijima i nemaju srama za vrijeme seksualnih odnosa.
Međutim, na iznenađenje svih ispitanika, pokazalo se da starije žene imaju daleko bogatiji seksualni život od pripadnica mlađe životne dobi.
Znanstvenici su otkrili da one žene koje uživaju u ispijanju crnog vina, imaju bolji seksualni život, odnosno postotak doživljavanja vrhunca je puno veći nego kod žena kojima je navika ispijanja crnog vina, strani pojam

Osim što produljuje životni vijek, crno vino ima još nekoliko pozitivnih karakteristika. Vjerovali ili ne, rezultati jednog istraživanja potvrdili su da crno vino blagotvorno djeluje na seksualni život. Samo dvije čaše crnog vina dnevno, garantiraju ženama bolje orgazme i bogatiji seksualni život.
Naime, znanstvenici sa jednog Sveučilišta u Firenci proveli su istraživanje na uzorku od 800 žena u dobi od osamnaest do pedeset godina.
Otkrili su da one žene koje uživaju u ispijanju crnog vina, imaju bolji seksualni život, odnosno postotak doživljavanja vrhunca je puno veći nego kod žena kojima je navika ispijanja crnog vina, strani pojam.
Za vrijeme istraživanja korišten je indeks ženske seksualne funkcionalnosti kojim se inače koriste liječnici u dijagnosticiranju seksualnoga zdravlja žena.
Nadalje, žene koje piju dvije čaše crnog vina imaju višak samopouzdanja, osjećaju se privlačnijima i nemaju srama za vrijeme seksualnih odnosa.
Međutim, na iznenađenje svih ispitanika, pokazalo se da starije žene imaju daleko bogatiji seksualni život od pripadnica mlađe životne dobi.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Evo piše ti bolanhojla wrote:behko...samo si zaboravio napisat na koji nacin to djeluje...dvije case vina sire noge
a starije zene imaju vise vremena ......i veci raspon

Dakle dvije čaše crnog vina ih čini samopouzdanijima. A koliko ih ja poznajem, većini njih te dvije čaše su dovoljne da se nacvrcaju pa zabava ionako ne može biti lošaNadalje, žene koje piju dvije čaše crnog vina imaju višak samopouzdanja, osjećaju se privlačnijima i nemaju srama za vrijeme seksualnih odnosa.

Ne pijem ni jedno, ne volim vino a imam ih u kuci par flasa,jer dobijem na poslu. Tako to stoji i vuce se po kuci, onda na kraju sve podjelim.
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...