Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Principessa wrote: 22 Oct 2020, 03:46
Nakon prve grubosti i prvog podizanja glasa, odmah se pokupiti i otici. Ne okreci se sine !
Nemojte cekati 25 godina ko ja.
Pa sto si cekala 25 godina..izgubila si mladost, ni za sta.
Nakon prve grubosti i prvog podizanja glasa, odmah se pokupiti i otici. Ne okreci se sine !
Je li to važi samo kad muškarac pokaže grubost i prvi podigne glas?
Calla wrote: 21 Oct 2020, 11:44
Nismo otvoreni za poligamiju !!
Ja jesam ali samo jednostranu ...
Samo tako se i podrazumjeva mada swinganje je puno jednostavnija opcija sve su mace tvoje odabereš koju želiš a nemaš nikakvu obavezu prema tim ženama osim sexualnog apetita podijeliti!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Osobe koje nemaju kapacitet da se vezuju nisu ni sposobne za ljubav i dublji odnos dobro je sto ostaju solo i ulaze u privremene veze vezice postoji i to hronicno nezadovoljstvo u braku zbog mnogih neriješenih nagomilanih zamrznutih problema a ako ne želite komunicirati i zauzimate radije ćutanje onda dolazi do ljutnje razočarenja lošeg sexa ili nikakvog ovdje i te kako dolazi do usamljenja u braku i zanimanje za druge osobe formalno ostajanje u braku stalne prevare sebe i drugoga i nije zadovoljstvo bolje je otići nego zadržavati monotoniju sa osobom koju vise ne voli !
Je li to važi samo kad muškarac pokaže grubost i prvi podigne glas?
Uglavnom ste vi te koje prve podignete glas
Dobro si to primijetio ... u tom slucaju podrzavam Principesu - cim zena digne glas odmah se pokupi... cekaj a ako je moj stan? A da - poslat' je njenoj familiji. Podrzavam ...
Odraz wrote: 22 Oct 2020, 05:43
Ja jesam ali samo jednostranu ...
Samo tako se i podrazumjeva mada swinganje je puno jednostavnija opcija sve su mace tvoje odabereš koju želiš a nemaš nikakvu obavezu prema tim ženama osim sexualnog apetita podijeliti!
Neka ... tom swinganju ne vjerujem otkad mi je drug ispricao da njegov rodjak u holandiji plati prostitutki da ide sa njim ko fol njegova zena, nju uvali drugima a on tambura njihove zene ...
Neka ... tom swinganju ne vjerujem otkad mi je drug ispricao da njegov rodjak u holandiji plati prostitutki da ide sa njim ko fol njegova zena, nju uvali drugima a on tambura njihove zene ...
Focanska posla ...
Pošteno pa ko koga
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
animals wrote: 22 Oct 2020, 11:41
Pitanje je jel postoji dobar ili los brak..
kad izuzmemo sex, kakav treba brak biti..
samo dvije stvari, tolerancija i prijateljstvo..
Postoji puno dobrih brakova ,ja cu da dodam i
Ljubav za dobar indikator u braku intenzivno da dugo voliš i da budes voljen ,po meni ako voliš radosno dolaziš kući i raduješ se svom partneru gdje proizlaze lijepi razgovori dočekivanje večerom ili zajedničkim planom kuhanja ili odabirom programa za vikend
Calla wrote: 22 Oct 2020, 11:06 A stas ne možeš ti taj mentalitet promjeniti a sve ti nekakvi prijatelji dibidus preostaje ti jedino da ih transplantacijom lobanje i mozga izmjenis